Şimdi Ara

2 NCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./ KAHRAMANMARAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buraya çıkan arkadaşlar kimler? Ayrıca geçmiş dönemlerde askerliğini burada yapanlardan genel bilgi rica edebilir miyim? Sınıfta tank yazıyor. Ne iş yaparız fikri olan var mı?



  • Dostum merhaba benimde burası çıktı b grubu usta birliği 1. Basamak sağlık merkezi sınıfım Sıhhiye hemşireyim internette araştırmam sonucu bilgi bulamıyorum burayla ilgili resim bile yok yeni bi yer midir acaba yoksa isim değişikliğine falan mı gitti ?

    Bu birlikle ilgili bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden benden başka birisine ben de rastlamadım şu ana kadar, umarım buraya çıkan arkadaşlar bu başlığa ulaşırlar. PM den mesaj attım ;)
  • Maraş güzeldir iyidir edeeee . Terör problemi yok.hava ılır yakında maraşın baharı çok güzeldir.yazın çok sıcaktır.eğitim yaparsınız genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Maraş'ta mı yaptınız Hocam askerliği biraz açabilir misiniz? Bahsi geçen 2. Zırhlı Tugay yeni taşınmış İstanbul'dan Maraş'a. Dolayısıyla internet üzerinde bilgiye ulaşmak zor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Praguer

    Maraş'ta mı yaptınız Hocam askerliği biraz açabilir misiniz? Bahsi geçen 2. Zırhlı Tugay yeni taşınmış İstanbul'dan Maraş'a. Dolayısıyla internet üzerinde bilgiye ulaşmak zor..

    4 sene üni dolayısıyla bulundum hocam akdoda falan dondurma kadayıf yemeden teslim olmayın.trabzon caddesindekiler kazıkçı orda yiyip içmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benimde acemilik buraya çıktı nasıl oralar ? (2 ay sonra gidiyorum)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawll11

    arkadaşlar benimde acemilik buraya çıktı nasıl oralar ? (2 ay sonra gidiyorum)

    Benim'de buraya çıktı birşeyler öğrenebilirsen paylaşırmısın dostum

  • Benim de buraya çıktı 2.gruptayım şubat sonu gideceğim

  • 2019'da Manisa'daki acemi birliğinden sonra Mart'ta dağıtıma buraya geldim, 2. Zırhlı Tugay. Gazi Kışlası'ndaydım ben. Size karargah çıkmış. Benim bölüğüm farklıydı.

    İki kışlası var. Gazi Kışlası ve Aksu'da General Mehmet Hayri Tarhan Kışlası. Gazi Kışlası çarşıya daha yakın, yürüyerek çarşıya inebilirsiniz izinlerde. Tepe yamacında kalıyor kışla. İzin dönüşlerinde kışlaya doğru yukarı çıkacaksınız. Karargah bölüğü kışlanın yukarısında kalıyor. Tugay içtimaları kışlanın tepesinde oluyordu. İki sene önce hava savunma sistemi ve İtalyanlar vardı orada, kışlanın tepesinde. Hala durur mu bilmem. Aksu'daki kışla çarşıya daha uzak. Atışlarımızı orada yapıyorduk. Orası hakkında pek bilgim yok. Düzlük bir yerde kalıyor orası.

    Tarihi kapalı çarşı var, çarşıya inişte içinden geçerdik. Piazza AVM var şehrin öbür ucunda, terasına çıkarsınız. O mimarisiyle ünlü sarı binada internet kafeler var, iki tane hatırlıyorum. İnternet için oraya gidersiniz genelde. Bir de kalesi var, merkezde tepe üzerinde.

    Yazın oldukça sıcak oluyor.

    Aklıma gelmişken kantin sırası olmaz, yemekhanenin hemen yanında kantin var. Kantinde iki tane playstation vardı, boş zamanlarda oynayabilirsiniz. Gazi kışlası için konuşuyorum. Aksu'ya düşerseniz bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 23 Ocak 2021; 16:53:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buraya teslim olacağım 5 martta, internette hiç bir bilgi yok. Bilgisi olan var mı?


    Tek bildiğim buranın K.maraş'da olduğu.

  • loova L kullanıcısına yanıt

    merhaba , hocam bende oraya gideceğim, bilgi verebilir misin nasıl bi yerdir ?

  • Askerliğimi kahramanmaraş 2.Zırhlı Tugay komutanlığı aksu Tümgeneral Mehmet hayri tarhan kışlasında 2020-2A tertip olarak 183+2 olarak haziran 2020 aralık 2020 tarihleri arasında yaptım merak eden olursa tugayı bölükleri yorumuma mesaj atabilir buraya terhis belgemide koyuyorum askerliğimi burda yaptımı anlayın diye


    2 NCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./ KAHRAMANMARAŞ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba benim askerlik ''2 nci zh.tug. kh. ve kh.bl.'' buraya çıktı sanırım Kahramanmaraş. Peki yol tarifi yapabilecek var mı uçakla kahramanmaraş havalimanına gitmeyi düşünüyorum oradan nasıl giderim bilgisi olan varsa sevinirim

  • ogulcan3199 O kullanıcısına yanıt

    Bro benimde aynı yere çıktı bende uçakla gidicem ordan inince yine nerden baksan 1 saatlik mesafe var askerlik yerine taksi en mantıklısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.