Şimdi Ara

2 netmaster modem köprüleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz netmaster modemleri salondan çekmezken, başka apartmanlardaki modemlerin bile evden çekmesi çok sinir bozucu. Ben bunu eski netmasterı access point olarak kullanıp çözmek istedim. Kısmen çözdüm.
    Kablo ile sorunsuz oluyor, bu tamam. Amaç iki modem arasındaki kablodan kurtulmak, kablosuz denedim olmadı. kablosuz bölümündeki köprüleme hakkında bilgisi olan var mı? aslında bildiğim kadarıyla ayarları yaptım ama olmadı.

    İkinci konu pcye taktığım tplink anten yıllar sonra bozuldu, öldü, hiç çalışmıyor. ben şundan çok memnunum diyip tavsiyede bulunacak var mı? yoksa yine tplink mi alayım?



  • Kablo ile kullanma imkanı varsa o şekilde çok daha sağlıklı çalışır. Netmaster zaten tek başına çalışırken bile kablosuz performansı biraz problemli bir router olduğu için bir de kablosuz mesafesini arttırınca iyice sorunlu hale gelebilir.
  • Kablo ile zaten diğer modem access point oluyor. Amaç bunu kablosuz yapmak. ikinci modemi koridora kurup salondan iyi çekmesini sağlamak istiyorum. Odadaki modem ise kablo ile pcye bağlı. Koridorda kablo istemiyorum amaç bu. yoksa yaptım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woxow

    Kablo ile zaten diğer modem access point oluyor. Amaç bunu kablosuz yapmak. ikinci modemi koridora kurup salondan iyi çekmesini sağlamak istiyorum. Odadaki modem ise kablo ile pcye bağlı. Koridorda kablo istemiyorum amaç bu. yoksa yaptım zaten.
    selamlar ,

    Modemleri repeater olarak kullanamazsınız kablo geçmesini istemıyorsanız Universal Repeater almalısınız.
  • quote:

    selamlar ,

    Modemleri repeater olarak kullanamazsınız kablo geçmesini istemıyorsanız Universal Repeater almalısınız.

    Cevaplar için teşekkürler. Teknik destek için netmaster ile de görüştüm. Bu modemde böyle bir özelliğin olmadığını, kablosuz olamayacağını söylediler.

    Kablo ile eski modemi access point yaparak çözdüm: Benim modemden 25 metre kabloyu salona çektim, diğer modeme bağladım, salonda da artık full çeken wifi olmuş oldu. Bu yakın mesafe çekmeme sorunu netmasterın dandikliğinden başka bir şey değil. Bir çok adsl modemi olan ev civarındaki parkta otururken bile kullanıyo evindeki internetini ama adslnin problemleri de çok daha başka tabi. neyse böyle çözüldü.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.