Şimdi Ara

2 Yıllık mı yoksa direk 4 yıllık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim*

    Ben lise sona yeni geçtim ve şuna karar veremiyorum ben meslek lisesi öğrencisiyim ve staja gidiyorum staj yerim sabancı üniversitesi ve çok yorucu oluyor haftada 3 gün stajda olucam her neyse karar veremediğim şey üniversitede direk 2 yıllığa geçip sonra dikey geçişle 4 yıllığa devam mı etsem yoksa direk 4 yıllık sınava mı gireyim, kimse dikey geçişi tavsiye etmiyor ama şöyle bir durum var ben staja erken başladım ortama ayak uydurabilmek için falan şimdiden bile epey yoruluyorum yani öyle böyle değil ve eve geldiğimde elimi kaldıracak halim kalmıyor bu şekilde de derse çalışmak zor olur o yüzden eğer 2 yıllığa direk geçiş yaparsam sonra daha rahat çalışırım diye düşünüyorum ama çoğu arkadaşım bana öyle bir şey yapmamamı ve dişimi sıkıp 4 yıllık sınava girmemi falan söylüyorlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

    Öneriniz tavsiyeniz yada her 2 yolun iyi ve kötü yanlarını anlatan biri olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.







  • kardeşim bi kere 2 yıllığa giden her adam saten direk geçerim diye düşünüyor senin yaşadığın sıkıntıyı geçtiğimiz sene bende yaşadım ve dişimi çok fena sıktım yani 4 yıllık fakülte için. ve sana tavsiyem bu zaman da meslek lisesi mezunu olduğuna şükret ve derslerine asıl kesinlikle bırakma ve asla 2 yıllığa geçme çünkü iki yıllık bölüm lisenin devamı gibidir. ben aynen böyle yaptım ve şuanda erciyes üniversitesi sivil havacılık uçak elektrik elektroniği kazandım yani asla pes etme vee buraya yazdıklarımı da unutma herkes ikiden 4 de geçmeyi hayal eder ve onu başarmak inan üniversiteyi kazanmaktan daha zordur yolun açık olur inşallah.
  • tanıdığım bildiğim 2 senelik okuyan herkes 4 e geçecem der ama daha geçebileni görmedim.gören var mı?
  • ilginiz için çok teşekkür ederim şuan bahçeşehir üniversitesindeyim, geçen sene stajla birlikte samsung akademiye gidiyordum o yüzden hiç çalışamadım, fakat sabancı üniversitesinde staj görmem iyi oldu şuan yeni kurulmuş AR-GE firmasında çalışmaktayım. Üniversite işinide bu iki sene bittikten sonra DGS denicem eğer olmazsa YGS tekrar girip ön lisansta aldığım dersleri göstericem en fazla alttan derslerim olur diye düşünüyorum onlarıda zaman içinde veririm inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.