Şimdi Ara

20 - 2012 FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO PETROBRAS DO BRASIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
8.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yağmur yağarsa Alonso için zafer anlamına gelebilir. amma Hami, Vettel de yağmurda boş durmaz. başlarına bir iş gelmezse. onun dışında Brezilya GP nin Ferrari için avantajı
    Austin'deki gibi önde ki rakibinden fark yemez yarışta ön gruptan kopmaz. ama bu hızla Ferrari, mclaren, rbr ile başedemez. yeni alternator %25 kusur buyutulmuş (watajı arttırılmış) ve yeni. Alonso nun şampiyonluk şansı %25, Vettel in %75. şampiyon perisi ikisinden birine konacak...
  • cumartesi yağmur olmayacak gibi görünüyor. eğer olmaz ise pazar günü yağan yağmur yarışa heyecan getirmekten fazlasını katmayacaktır. cumartesi massa yine alonso'nun önünde olur ve bir şekilde geriye itelenir diye düşünüyorum.

    bu yıl ferrari'nin çift pull-rod sisteminin lastikleri ısıtmaya yardımcı olduğu söyleniyor. yine yağmurlu bir yarış olursa ferrari güçlü olacaktır ancak malezya benzeri "kendini bir anda ilk sırada bulma" piyangosu bu sefer olmaz diye düşünüyorum. sonuçta vettel'in ilk sıradan başladığını hesap edersek, alonso'nun çılgınlar gibi yaldır yaldır gerilerden gelip yarışı kazanması bile onu şampiyon yapmaya yetmeyecektir.

    alonso için asıl şansın, cumartesi günü yağacak yağmur olduğunu düşünüyorum. ama cumartesi yağmur yağma ihtimali düşük olduğundan, mekanik bir arıza olmazsa vettel şampiyon olacaktır.

    bu arada, bu yarışta da mclaren güçlü olacaktır.




  • @tylor,
    Ferrari bu yıl serin ve yağmurlu havalarda hep başarılı oldu. Malezya da kimsenin beklemediği şekilde Ferrari yağmurda
    yüksek performans sergileyince herkes şaşırdı. üstüne sezona çok kötü bir araçla başlamanında etkisiyle. ta bu yıla kadar yağmurlu pistte M. Schumacher den aşağı kalmayan Alonso dahi
    Ferrarisi ile yağmurda spin atardı. gerçi Alonso bir M.Schumacher etmez ama. Ferrari pilotları Kimi Raikkonen, Felipe Massa da öyle. Massa zaten tam spin meraklısı. neyse. demem o ki
    yağmurlu olursa varsın yarış heyecanlı geçsin. Alonso birinci olsa dahi Vettel in yarışı kötü yerde bitirmeyeceği malum. Alonso istediği kadar kassın yaldır yaldır gelip geçemez... geçsede şampiyonluk az zor. en azından bir zafer alsın diyorum Alonso... ki şmapiyonluğu Vettel den en az 5 kere daha fazla haketmiştir Alonso...
  • tanrım şu güzelliğe bak. mclren bile ayrı güzel.

    2007 Brezilya GP.

     20 - 2012 FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO PETROBRAS DO BRASIL
  • Pazar gün yağacak yağmur ne olursa olsun yarışı bilinmez yapar.En ufak bir hata,en ufak bir temas iki pilota da pahalıya patlayabilir. Vettel mekanik bir sorun yaşamazsa şampiyonluğu alır.Çünkü Alonso kazansa bile Vettel en kötü podyumda olur.
  • ilk antrenmanlar sonunda Hamilton lider ancak ilk 4 sıradaki red bull ve mc-laren pilotları hemen hemen aynı turları attılar.Dereceler çok çok yakındı.Alonso çeyrek saniye geride 5. bitirdi.Yarın için az da olsa yağmur ihtimali var.Pazar ise yağmur var keyifli bir hafta sonu olacak gibi.
  • Su anda antrenman turlari devam ediyor. Siralama simdilik 1-VET 2-BUT 3-ALO 4-HAM 5-MAS seklinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama büyük ihtimalle :1-ham 2- Vet 3- Web 4- Alo olur..
  • 2. Antrenman sonuclari
    Ham
    Vet
    Web
    Mas
    Alo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brezilya yerel hava raporuna gore yarın da yağmur ihtimali var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 23 Kasım 2012; 20:03:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler normalde iddia felan oynayan biri değilim ama şu son yarışta oynamak istiyorum programı koysam bişeyler söylebilirmisiniz?sırlamayı, yarışı kazanan ve yarış dışı kalan dışında ek olarak gruplar felan varda.
    Massadan pek bişey beklemiyorum zaten altındaki aracın kapasitesi belli ama şansı yaver giderse podyum görebilir.Ferrariler favori değil tabii yağmur felan olmazsa.hamilton 2 antr. seasında 1. ve vettel onu takip ediyor sıralama ve yarışda da ya aynısı olur yada yer değişirler gibi ama yağmur yağarsa işler değişir.alonso fanı olarak yağmur yağsın felan derken dua edelimde o yağmur sonumuzu getirmesin.
  • F1 iddası bende yapıyorum geçen ki yarışta massa-senna-maldonada-ricardo-glock sistem 3-5 oynamıştım son 3 turda Senna Hulkenbergi geçemedi 1500 liradan etti beni. MAssa'yı özellikle almalısın bence. Burda hızlı olduğunu gösterdi bence.Yağmur beklentisi yüksek.

    Aşağıdaki 5 liyi denemelisin.

    Hamilton
    Riccardo
    Glock
    Hulkenberg
    Massa
  • Güle güle Schumi, biz seninle büyüdük güzel insan, Mercedes'e kafam girsin, hoşçakal


  • vettel defended
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06



    vettel defended

    bastım like'ı bastım like'ı




  • Beyler ilgilenenlere Practice 3 saat 14:45'ten itibaren Smartspor'dan naklen yayinda olacak. D-Smart 77. Kanal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavocka

    quote:

    Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06



    vettel defended

    bastım like'ı bastım like'ı





  • yağmur yağarsa Ferrari'nin massayı deneme tahtası olarak kullanacağını düşünüyorum: abuk zamanlarda abuk pitstoplarla lastik testi yaptıracaklar
  • Sıralamalarda yağmur şart. 3. antrenmanda RB'ler yarım saniye öndeydi. Rai'nin pist kenarında sandalyede P3'ü izleyişi de güzeldi..
  • Sıralamalarda yağmur olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.