Şimdi Ara

20-30 bin arası tavsiye ve yoruma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • değerli forum kullanıcıları öncelikler vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. önce durumumu açıklayayım.
    memurum 2400 aylık gelirim var çok şükür. ARALIK ayı itibari ile borcum bitmiş olacak ve cebimde de 3000 tl param artı 3-4 bin civarı şu anda kullandığım 131 doğan 1988 model arabam olacak. kendi kurumumdan bankalara nazaran çok daha avantajlı kredi kullanarak araba almayı düşünüyorum. kullanacağım kredi alacağım araba ile doğru orantılı olacak. yani 15-20-22-25 bin tl kullanabilirm. (25 max.). yukarıda yazdığım gibi aralık da 6000-7000 param olacak.
    en önemli husus aralık ayından önce araba alamam.

    şimdi sorularımı sorayım; evli olduğum için c segment bir araba düşünüyorum (jetta, focus,astra,mazda3 vb.). fakat golf'ü görünce fikirlerim bi anda değişiyor. (mazda3 HB de aynen). bu arabaların 2007 ve yukarısı 30000 TL nin üzerinde.
    almışken uzun yıllar bineceğim bir araba almak istiyorum bu arada ESP donanımı en çok istediğim özellik. bu kadar parayı verince donanımının da iyi olmasını istiyorum. sıfır arabalara bakıyorum aylardır, ilk bakışta fiyat uygun gibi görünse de istediğim donanımlı araba bi anda 40-45 arsına giriyor ve sıfırdan vazgeçiyorum. 1.4 tsi golf yada jetta ya aklım yatıyor lpg olmadan kullanabilirim yıllık max 10 bin km yol yapıyorum. yada 1.6 lpg takılabilen diğer markalar da olur. bazan hyundai accent era ya bakıyorum (b sınıf) bazan da yeni aveo ya bakıyorum (b sınıf) aklıma yatıyor ama işte c sınıfı bi kere aklıma yer etmiş. biraz dert yanmış gibi oldum belki ama yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. henüz vaktim var arlık ayına kadar. bi de bu aralık ayında hem sıfır hem de 2. eller birazcık ucuz olur deniyor aslı var mı. yardım ve yorum ederseniz duacınız olurum. iyi forumlar.







  • uzun yıllar binerim diyorsan mazda 3 al. her türlü güvenlik donanımı mevcut yol tutuş harika. sorunsuzluk abidesi. 2.el fiyatları daha uygun olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.