Şimdi Ara

20,442.02 TL TL ZOTAC 4070 Tİ MSİ GAMİNG X 4070 Tİ MSİ VENTUS 4070 Tİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donanım Arşiviyoutube
    Ülkemizdeki ekonomik buhran üzerine bir de denetimsiz bir şekilde yürütülen, satılacak ürüne ayrı satılmayacak ürüne apayrı fiyat politikası artık bıktırdı ve gına getirdi. Konuşalım. Facebook - https://www.facebook.com/donanimarsivi Instagram - https://www.instagram.com/donanimarsivi Twitch - https://www.twitch.tv/donanimarsivitv Twitter - https://twitter.com/donanimarsivi
    https://www.youtube.com/watch?v=tbUPL0_DTsw
  • Fiyatlar bu haldeyken ikinci el AMD kartlara yönelim gerekecek gibi. 192bit 70 tier karta ciddi ciddi 800 dolar istiyorlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dockhanger

    Donanım Arşiviyoutube
    Ülkemizdeki ekonomik buhran üzerine bir de denetimsiz bir şekilde yürütülen, satılacak ürüne ayrı satılmayacak ürüne apayrı fiyat politikası artık bıktırdı ve gına getirdi. Konuşalım. Facebook - https://www.facebook.com/donanimarsivi Instagram - https://www.instagram.com/donanimarsivi Twitch - https://www.twitch.tv/donanimarsivitv Twitter - https://twitter.com/donanimarsivi
    https://www.youtube.com/watch?v=tbUPL0_DTsw
    Şu videoyu buradaki herkese zorla izletmek lazım, adam çatır çatır konuşmuş. O kadar haklı ki.

    Sıcak fırsatlarda 800 USD lik kartı 21 bin e alınca sevinecek duruma getirdik birbirimizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanbal -- 9 Ocak 2023; 21:3:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Hocam valla kaça sattığın ile ilgilenmiyorum senin kararın beni ilgilendirmez ama konuya hevesim kaçtı diyip fiyat yüksek yazınca komik geldi amacım itham değildi kırdıysam kusura bakma. Ama sende tarafsız gözle yazdığını oku valla komik 😂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 9 Ocak 2023; 21:7:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanbal kullanıcısına yanıt

    4070ti lara verilen fiyatların bu kartla uzaktan yakında ilgisi yok herkesin bilinçlenmesi gerekiyor bu arada böyle bi çıkış yapan tek yotuber oldu bu kardeşimiz

  • 4070Tı lere 17k dan fazla vermeyin


    almayın aldırmayın bu fiyatlara 20-21-22k nedir ya  


    açgözlülük yapıyorlar fahiş fiyat çekiyorlar

  • Firmalar 3 liraya alıp 5 liraya satınca ticaret oluyor değil mi? Ama gariban her zaman göze batar 1 lira kar etse bile. O kâr edince sevinecek ya ona hak değil çünkü. O fırsatçıdır, onun burada olma amacı başkadır, o bizden değildir(!)


    Lütfen biraz daha duyarlı olalım.

  • ercanp.44 kullanıcısına yanıt

    evet fırsatçının ta kendisidir. firmalar ne kadar kazıkcı olsa da belirli dükkanları ve maliyetleri var, fatura kesiyorlar ve belli sorumlulukları var. alsatçının nesi var kazara uygun fiyattan alıp piyasayı yükseltmekten başka bir şeye yaradığı yok. iyi arkadas gücü yeten herkes karaborsa yapsın iyice şişsin fiyatlar. 19k'ya kart alıp 20'ye ittirmeye çalışan gariban falan değildir. asıl konu aracıların mümkün olduğu kadar devre dışı bırakılmasıyken sizin mantıkta alan alsın herkes kime ne tutturursa. duyar kasıyorlar bir de ya inanılmaz.

  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

    Karaborsa başka bir şey hacı abi. Zaten firmalar şu anda karaborsa yapıyor, ben diyorum ki adama söyleneceğine firmalara da söylen biraz. Sen firmaların giderlerine ve maliyetlerine duyar kasıyorsun, inan ben hiç düşünmemiştim bunu yüreğim sızladı okuyunca. Sen böyle deyince aklıma geldi şimdi. Ben bir keresinde xbox gamepad satıyordum 1400 liraya. Sıfır açılmamış ambalajında. Garantisi de var yani mağazadan ne aldıysan o. Adam benimle pazarlık konusunda inatlaştı 100 lira için, sonra konuştum dedi ki, "1800 liraya mağazadan aldım". Dedim sen böyle sevilmeyi hak ediyorsun.

  • ercanp.44 kullanıcısına yanıt

    profilimi açıp diğer yorumlarımı da okursan firmalara da aynısını söylediğimi görebilirsin. zaten kur yüksek, firmalar üstüne insafsızca geçiriyor ki zorunda kalmadıkça bir ürün alınmamalı, e hocam bir de üstüne alsatcılar da girince curcuna oluyor, gücü yeten yetene durumu oluyor. firmalara duyar kastığım yok, ama hiç bir vasfı olmadan 19a aldım 20ye koyuyom aga tarzı 'ticaret' yapanlara en çok tepkiyi göstermek, üstüne fırsatçı firmaları da boykot ederek (yurtdısında gerçekten yaptıkları gibi) güzel güzel ayar çekmek gerekiyor. firmalar acımasız ve tepki gösterilmeli, alsatçı ise gariban falan değildir.

    yaşadığım tam tersi durum da şimdi aklıma geldi. canon g3x fotoğraf makinesi için elektronik vizör almam gerekti çok kısıtlı kitleye hitap eden ürün. adam 2000'e koymus 1700'e direkt alayım dedim hık mık dedi, 1 hafta sonra 0 bilindik bir eticaret sitesinde 800 liraya satıldı + taksit ve puan imkanıyla. ikinci elini alamadığım için sıfırını almış oldum.





  • savas82 S kullanıcısına yanıt

    Aynen oyle ve yukardaki 4070ti trinty ocde zotac turkiye garantili degil.sorun olursa ortada kalma durumunuz cok yuksek. Paralel ithalat oldugunu konuyu acan arkadasin belirtmesi lazimdi.cunku cogu acemi kişi bu detayları bilmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt

    Hocam nasılınız? Zamnında sizin topkapıdaki eve gelip ekran kartı almıştım. Çay ikram etmiştiniz. Umarım iyisinizdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19k ya 3080ti alan ben üzgün :( ama ülkemiz için oyuncular için çok iyi haber. inşsallah daha da düşer.

  • Cidden almayın gidin 2.el temiz 3080 veya 3080 ti alın geçin çok ciddiyim her şey oyundaki FPS 'nin yüksek olması demek değil akıcı olsun, takılmasın, 1 nesil öncesi olsun ama ultra detay oynatsın diyorsanız bu iki kartta onu yapar mantıklı düşünen karlı çıkar saygılar.  

  • Merdiven altı faturalı, garantisinin bile resmi bir firmadan olmadığı kartların 21-22K dan sıcak fırsat diye kovalandığı ortamda kapalı kutu, 3 yıl resmi MSI garantili, vatan faturalı kartı 20K ya verdim ve almak için 5 kişi sıraya girdi adam geldi kapımdan aldı gitti. Çok rahat 21K ya satardım hatta 20K ya veriyorum diye tereddütle yaklaşanlar bile oldu neden ucuz veriyorsun diye. Velhasıl uyumaya ve ağlamaya devam edebilirsiniz. Hadi gidin 20K ya adam akıllı bir firmadan 4070 Ti alın, alabiliyorsanız tabi alamıyorsanız da bir zahmet çene yapmayın. Son olarak instagram da biraz daha az zaman geçirip daha fazla sıcak fırsat kovalarsanız bu kadar sızlanmak zorunda kalmazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.