Şimdi Ara

20 bilgisayarlık wireless modem tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tek katta kullanılmak üzere kablosuz modem arıyorum. Yalnız bu modeme ortalama olarak 10-15 bilgisayar bağlanacak. Bunların biri hariç hepsi notebook yani kablosuz bağlanacaklar. Ve maalesef bazı arkadaşlarımızın bir de torrent hastalığı var. Bu modemin stabilizesini ne kadar etkiler bilemiyorum ama istediğim şey modemin saatlerce (18 saate yakın) gık demeden çalışması. Elimizde şu an ZyXEL p600 serisinden bir modem var. Ve inanılmaz garipliklerle bizi çıldırtıyor. Gidip gelmeler. Gidip gelmemeler. Modeme bağlanamamalar... Hat'ta hiç bir sorun olmadığından eminiz. Zira modeme bağlanabildiğimiz zamanlarda bağlantı çok güzel ama aniden bağlantı kesiliyor, geliyor ama dakikalarca bağlanamıyoruz... Isınma sorunu yok, kendisini resetlemiyor. Neyse biz yeni bir modem istiyoruz... Öğrenci işi olsun. Olmazsa canınız sağolsun abiler...



  • bana da böyle bir modem lazım. işi bilen birileri cevap verirse çok seviniriz...
  • Merhaba arkadaşlar.Bende sizin gibi modem arıyodum.Nihayet 2 ay kadar önce linkys wag-325 N modeli wireless modem aldım.Üç kiş bağlanıyoz ve dahada bağlanabiliriz.Bi sıkıntı yok.Arkadaşlar 300-350 metre mesafeden benden alıyorlar.Modemi direk görmeseler bile yaptığımız antenlerle sinyal gücünü kuvvetlendirdik.Hiç bir sıkıntı yok bağlantıda.Hatta 400 metreye kadar varabiliyor menzili direk olarak.Fiyatı biraz pahalı ben 180 ytl ye almıştım.Şu an kaç para bilmiyom.Ama ben ve arkadaşlarım gayet memnun .Eğer tek katta kullanılacaksa ben bu modemi tavsiye ederim.
  • 20 dedik hacııı!
  • Hiç farketmez .....256 bağlantıya kadar her kablosuz modeme bağlantı yapılabilir..Tek kat olduğuna göre.......Sıradan bir modem de bu işi yapar.

    Zyxel 6xx serisi modemler sorunlu modemlerdir....Zyxel sizi yanıltmasın...Alın sıradan bir US Robotics ....bağlanın...

    15-20 bilgisayar.....bittorrent kullanmak ....kablosuz modemleri etkilyen değişkenler değildir....Sorun olmadan sorun yaratamanıza gerek yok.
  • linksys nin draft n desteklı LELA modeli var
    içinden bir de usb adaptör çıkıyor 300 ytl
    civarında fiyatı var tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.