Şimdi Ara

20 K Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Short story sınavda panik beni baya geriye attı. 5-6 k ile odtü, itü endüstri istiyordum ama hayal oldu. Kararsızım dostlar.
    Hep insan psikolojisi, sosyoloji tarzı şeyler ilgimi çekmiştir ve matematiğe çok önem verdiğimden say olmasa da ekonomi istiyordum. Sonra endüstri ile baya ortak olduklarını görünce bu bölüme odaklandım -ki hâlâ meslek konusunda kararsızım, küçüklüğümde ilerde ihtiyacım olur diye bir ton elektronik parça biriktirirdim. vs vs-

    Şimdi kafam karışık ; babam , durumumuzu biliyorsun hem de emeğin boşa gitmez en kötü pratisyen olursun diye tıp istiyor ama çok istiyor. Sabahları tıp seçmenin faydalarını sayarak uyandırıyor beni. Benimse tıba karşı hiç ilgim olmadı, sadece gitmek istediğim ünilerin bölümlerini yazıp olmazsa mezuna kalmak istiyorum ki bu da çok sakıncalı bu sene emeğimin karşılığını panik yaptığım için alamadım ya seneye de olursa. Bazen de diyorum ki belki bi hayır vardır tıp seçmemde. İstediğim üniyi kazanamadıysam bari tıp seçeyim de babam mutlu olsun, zor zamanlar geçiren sevdiklerime moral olur hem.

    Hayallerinizden sevdikleriniz için vaz geçer miydiniz ?


    20 K Kararsızım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemihKoca -- 9 Ağustos 2018; 23:56:11 >







  • Bu hayatı başkalarının mutlu olması için yaşıyorsan kesinlikle tıp yazmalısın
  • 20bininci olmuşsun. Şans eseri vs. olmadıysan zaten zekisindir. Zekiysen simit satsan bile 5 yıla simit sarayı kurar ve iyi para kazanır, mutlu olursun. Seçtiğin mesleğin çok da hayatını yönlendireceğini söylemiyorum.

    Bu arada pratisyen doktor olmak kötüdür. Uzman olmayacaksan hiç girme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.