Şimdi Ara

2000 Clio RTA'ma Lovato Easy Fast Taktırdım Problemlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 20 gün önce arabama lovato easy fast tüp taktırdım.
    Benzinde minimum 200bin yakarken şimdi 100bin civarlarında yakıyorum.

    Bir kaç problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

    Depo olarak 45lik simit depo taktırdım fakat göstergede sorun var. 35liralık gaz alınca ancak ilk yeşil yanmaya başlıyor.Sorunun şamandıradan olduğunu düşünüp değiştirdiler fakat hala aynı.

    Depoyu tam doldurmama (39lt aldı) rağmen yakıt göstergesi 3 gösterdi.Usta simit depo oldugundan böyle olduğunu söyledi.Siz ne diyorsunuz?

    Bir diğer sorunum da arabanın rölantide devamlı hareket hakinde olması,inip kalkması.Kendini toparlayamıyor bir türlü. Bunu 20 günde 4 kere gün boyu yaptı.Normal giderken sorun olmuyor fakat durduğumda rölanti kendini toparlayamıyor. Benzine geçince sorun yok, hatta klimayı açınca da sorun yok.Sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.







  • Benim bacanağımın arabası da 2000 model Clio ve geçen haftasonu BRC Seq24 taktırdık. İlk takıldığında aynen dediğiniz rölanti problemi olmuştu, bujiler kontrol edildi ve birisi arızalı çıktı. Bujileri değiştirdik ve sorun düzeldi diye eve geldik. Ama baktık ki rölanti sorunu biraz azalmış ama hala devam ediyor. Servise geri götürdüler arabayı ve 2-3 saatlik uğraştan sonra motora hava gönderen yerlerde (borular, vs.) sıkışma olduğu için motora yeterince hava gitmediği anlaşıldı ve bu sorun giderildi, rölanti problemi de ortadan kalktı. Bence sizin probleminiz de bu ikisinden birisi, ya ateşleme sorunu ve hava alamama sorunu.
  • teşekkür ederim ustaya söyleyim havasına bir daha baksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.