Şimdi Ara

2000 liralık 46'' Full HD LED Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, biliyorum böyle çok konu var, ama televizyon hakkında hiç bilgim yok o nedenle ben de bir konu açmak zorunda kaldım. Evimde hala 15 yıl önce aldığım Arçelik tüplü televizyon duruyor o kadar anlamıyorum yani

    İnternette biraz araştırdım, benim istediğim televizyonda şu özellikler olmalı ;

    - 46''
    - Full HD LED
    - USB ve HDMI

    Taşınabilir diskimdeki blu ray filmleri takıp izleyebileceğim, bunun yanında PS3 takabileceğim, normal karasal yayınları izleyebileceğim basit, sağlam ama kullanışlı Full HD 46'' LED televizyon arıyorum. İnternet(Smart TV) veya 3D olmasına hiç gerek yok. Önerebileceğiniz f/p olarak güzel bir marka/model var mıdır ? Bütçem 2000 liradır ama 1500'e falan kapatabilirsem çok güzel olur. Tekrar söylüyorum, böyle konuları açtığım için üzgünüm ama bu HZ olayı falan kafamı çok karıştırdı. Mesela 100 Hz var 800 Hz var ben bunun ne olduğunu hala anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souverng -- 12 Ağustos 2012; 22:23:39 >







  • Kimsenin bu konuda bi bilgisi yok mu ?
  • Hz denilen şey ekran yenileme hızıdır. Hz ne kadar yuksek olursa hizli goruntulerde de o kadar performans verir.

    Size tavsiyem teknoloji magazalarinin internet sitelerindeki filitreleme sistemini kullanarak kendinize uygun bi kac tv bulmak ona gore biz daha kolay yardimci oluruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

    Hz denilen şey ekran yenileme hızıdır. Hz ne kadar yuksek olursa hizli goruntulerde de o kadar performans verir.

    Size tavsiyem teknoloji magazalarinin internet sitelerindeki filitreleme sistemini kullanarak kendinize uygun bi kac tv bulmak ona gore biz daha kolay yardimci oluruz.

    O zaman ne kadar yüksek HZ olursa o kadar iyi mi oluyor ? Mesela şunu sormak istiyorum, bilgisayarlardan örnek vermek gerekirse, 60 Hz standarttır, peki bu Full HD televizyonlarda standart nedir ? Bir de internetten okuduğum kadarıyla 100 Hz bir televizyona yetiyormuş, zaten yayınlar 50 Hz ile yapılıyormuş Yani 800 Hz falan boşuna diyorlar. Siz ne dersiniz ? Bir de bu televizyonlarda tepki süresi ( MS ) var mıdır ?

    Mesela aşağıda bir tane Samsung 5000 serisi bi tv var, sizce bu fiyata daha iyisi alınabili mi ? (UE46EH5450)

    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-46-full-hd-smart-led-televizyon-46eh5450/productDetails.aspx?productId=evsam46eh5450&categoryId=163192




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.