Şimdi Ara

2000 model focusa lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar 2000 model focusuma lpg taktırmayı düşünüyorum sizce hangi markayı taktırmalıyım ve izmirde bu iş en iyi nerede yapılıyor, kulanan arkadaşlar tecrübeleri hakkında bilgi verirse sevinirim. fiyatlar konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verir seniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler saygılar



  • Bende de 2000 model focus var. BRC Sequent24 taktırdım, 3 ay oldu. Son derece memnunum, hiç bir sorun, arıza yaşamadım.
  • yeni taktırmışsın ne kadara malettin yakıt tüketimi nasıl
  • BU ARACA LPG MONTAJI ÇOK RAHAT VE SORUNSUZ OLUYOR DİYE DUYDUM.
    BRC SEQ24 ÖNERİRİM. MONTAJI 4 SAAT SÜRÜYORMUŞ. FİYAT DA 1700YTL 10 AYTAKSİT VAR.

    Bende de Peugeot 307 var. Bende BRC taktırdım. Montaj yaptırdığım yere sordum. Onlardan aldığım bilgiler böyle. En kolay ve sorunsuz montaj focus'a yapılıyormuş.
  • bu fiyata ruhsata işletme dahilmi acaba bilgin varmı teşekkürler
  • Peşin 1600 YTL. Ruhsata işletme dahil değil.
    Yakıt tüketimi çok iyi. LPG tüketimi benzinle aynı veya 100km'de 0.5 litre daha fazla. Performans kaybı da çok az, hiç hissedilmiyor bile.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barisozyurt

    Bende de 2000 model focus var. BRC Sequent24 taktırdım, 3 ay oldu. Son derece memnunum, hiç bir sorun, arıza yaşamadım.


    Enjektorler ses yapiyor deniliyor dogru mudur?
    Ankara'da isciligi problemsiz bir servis onerebilir misiniz?
    Tesekkurler
  • Enjektör sesi arabanın içinden hiç duyulmuyor, ancak arabanın kaputunun dibine dikilip dikkatlice dinlersen duyabiliyosun o sesi. Zaten az bir ses, arabanın içinden özellikle de focus gibi ses yalıtımı iyi bir araçta duyulması mümkün değil.

    Ben Ankara'da 2A-mühendisliğin yetkili servislerinden birisi olan Mavi Denizler Otogaz'a yaptırdım montajı. İşçiliklerinden ben çok memnun kaldım. Montajdan bu yana 3000 km'den fazla yol yaptım, tek bir sorun çıkmadı. 2A-mühendisliğin web sayfasından yetkili servisler listesinde telefonu falan var.
  • Tesekkurler.
    Firmayi aradim.
    Manifoldu sokup o sekilde deliyorlarmis.
    ayrica focus'a ozel soket kullaniyorlarmis, yani lehim vs.. yok
    Montaj icin 1 gun ugrasiyorlarmis. Acikcasi bana guven verdi. Ibre atikerden Brc'ye kaydi. nakit 1600 ya da 1700'e 10 taksit. Haftaya taktirmak icin randevu almayi dusunuyorum. Once bizim Pederi ikna etmem lazim tabi.
  • ben yaklaşık bir ay once 2000 model focus hb e lovato taktırdım sabah bırakıp ogleden sonra aldım bir daha ustayla isim olmadı pesin 1500e yaptılar performastan bi dusus gormedim ayrıca sehir ici yaklası 140 yakıyo bence lpgsiz gittiginiz her km zarar hemen taktırın ayrıca simit oldugu icin bagajda cirkin goruntu yok dolum agzı da alt tarafta aracı da delmediler simdilik maasallah sorunsuz bundan once lpgli broadway kullandım 2.5 sene forever lpg diyorum
  • Su an BRC-Sequent 24 te bahar kampanyası var,pesın fıyatı 1550 ytl,kredi kartında da 300 ytl pesın verıyorsunuz 1400 ytl yı maksımum kartta 10 ay taksıt yapıyoruz.
  • Bende de 2000 Model Focus var giha Sedan. Gayem' taktirali 1 seneyi gecti 20.000 km den fazla yol yaptım ve eminim ki kendini simdiye kadar coktan amorti etmistir. Performastan da memnunum. Zaten simit tup koydukları icin bagaj sıkıntımda olmuyor yani dizelden daha iyi bence. Tupun filtresini degistirmeye bile Izmir e gidiyorum. Cok memnunum. Motor arıza lambası da simdiye kadar hic yanmadı. No problem yani.

    Bu arada en son yakıt degerleri: 154 bin sehir ici(benzin dahil)
    quote:

    Orjinalden alıntı: akuru

    Su an BRC-Sequent 24 te bahar kampanyası var,pesın fıyatı 1550 ytl,kredi kartında da 300 ytl pesın verıyorsunuz 1400 ytl yı maksımum kartta 10 ay taksıt yapıyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.