Şimdi Ara

2000 TL Bütçeli Dağ Bisikleti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle decathlonda Rockrider 8.1 olarak belirtilen bisikleti almayı düşünüyorum ama bunun dışında sizden gelecek tavsiyelere de dikkat edeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

    İYİ GÜNLER



  • Benim bisikleti satayım isterseniz 1750 tl trek 6300 kadro, suntour axon maşa xt aktarıcı, slx vites kolları, mavic jant vs. Sıfır istiyorsanız Salcano igman slx derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.
  • Rockrider 8.1 bisikletini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Zaten Rock Shox Recon Silver TK maşa, Sram X7 vites seti, Shimano Deore aynakol vs. orta ile üst seviye donanım parçalarıdır. Şu ana kadar bisikletten bir şikayetim olmadı. Dağ bayır sürüyorum. Özellikle garanti konusunda Decathlon Türk firmalarından kat kat iyidir çünkü atıyorum benim vites kolum bozuldu götürdüm adamlar hemen yenisiyle değiştirdiler. Eğer Kron,Salcano,Sedona olsa kesinlikle değiştirmezlerdi buna eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 6 Nisan 2014; 10:53:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goku2

    Rockrider 8.1 bisikletini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Zaten Rock Shox Recon Silver TK maşa, Sram X7 vites seti, Shimano Deore aynakol vs. orta ile üst seviye donanım parçalarıdır. Şu ana kadar bisikletten bir şikayetim olmadı. Dağ bayır sürüyorum. Özellikle garanti konusunda Decathlon Türk firmalarından kat kat iyidir çünkü atıyorum benim vites kolum bozuldu götürdüm adamlar hemen yenisiyle değiştirdiler. Eğer Kron,Salcano,Sedona olsa kesinlikle değiştirmezlerdi buna eminim.

    Goku2 peki frenleri nasıl birazda avid3 den bahseder misin çünkü asıl kafamı karıştıran noktası frenleri benim için
  • Frenleri oldukça güçlü ve sağlam. Önceden V-Fren kullanan biri olarak çok fark gördüm. Yani hafif tetiklemede bile hemen teker duruyor. Biraz sıkınca teker kitleniyor o kadar sert yani. Hidrolik frende biraz pratik yapmak lazım çünkü frenler güçlü olduğu için tekeri kitlemeden düzgün bir şekilde frenlemek gerekir. Aniden frene basılırsa bisiklet hemen sürtmeye başlar. Ben frenlerini çok beğendim.
  • RR akar şimdiden hayırlı olsun
  • Fiyatına göre donanımları çok iyi şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.