Şimdi Ara

2000 ytl altı 32'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, başlıktada görüldüğü gibi 2000 ytl üst fiyat aralığında bir lcd almayı düşünüyorum. Lcd tv lerle ilgili bazı bilgileri hem bu siteden hem de başka kaynaklardan edindim. Bu fiyat aralığında ve 32" olan samsung, philips ve toshibanın bi kaç alınabilir full hd modeline rastladım. Şu an gidip lcd inceleyebileceğim ve test edebileceğim bi yerde değilim.Fakat yakın zamanda lcd sipariş etmek istiyorum.Yardımcı olmanızı istediğim konu şu; lcd yi kullanıcağım odanın eni bi kaç metre ya var ya da yok.. bu nedenle 32" yeterli olacak. televizyonu uydudan yayınları izlemek için kullanacağım. Bu şartlarda en rahat kullanabileceğim, tavsiye edebileceğiniz modelleri öğrenirsem sevinirim.(Daha önceki 32" konu başlıklarını inceledim, fikir ve seçenek sahibi olmamda yardımcı oldu, o konulara mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim).
    Lcd incelerken aklıma bi kaç soru takılmıştı. Konuyu açmışken, cevap verebilicek kişiler olur diye onları da yazmak istiyorum:
    * Dinamik kontrast ile Doğal kontrast arasındaki fark nedir?
    * Lg ve Philips'in bazı modellerinde fiyatlarına göre diğer modellerden çok yüksek kontrast oranları olan tv ler mevcut.Buna ne dersiniz ve sizce diğer özellikler de dahil olmak üzere yüksek kontrast oranlarından dolayı bu markalar tercih edilebilir mi?

    Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.