Şimdi Ara

2001 1.9 TDI Bora marş sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @ arkadaşlar yeni bir 1.9 TDI Bora aldim .. Araçın motoru filan iyi durumda
    arabayı stop ettiğimde anahtarı çıkarıp tekrar taktığımda araç marş a basıyor fakat motor start almıyor. (Anahtarı çıkarmadan alıyor) Biraz bekledikten sonra yaklaşık 2- 3 Dk kadar bu sefer tek basışta marşı alıyor ve motor start oluyor .. Bu sorun nedendir. Motor kilidi mi yoksa başka bir arıza mı .



  • >Eski şirket aracımız vardı honda ydı ama aynı sorun vardı aşağı yukarı, imboblayzer (ismini yanlış yazmış olabililirim) anahtar da arıza çıktı, tekrar yaptırılınca düzelmişti, anahtarınızda arıza olabililir, yedek abahtarınız duruyorsa bir deneyebilirsiniz.
  • bi arkadaşımın passatda aynı sorun vardı kumandadan kaynaklanıyor birde aracı satabileceğini söylemişsin başka bir sayfada bende 1.6 var lpgli ama lpgli arabaları sevmiyorum tdı almayı düşünüyorum 110 luk sence nasıl olur memnun kalır mıyım sen memnun musun performans ve yakıt olarak yardımcı olursan sevinirim
  • @ arkadaslar sorunu çözdük. Röleden miş ;) Basit bir seymis :)) Elektrikci arkadas sorunu hemen anladi ve yapti.
    @ Yunus_1309 evet satabilecegimi söyledim başka bir mesajımda şöyleki : Satar isem ya 0 araba alicam yada biraz daha modelli bir passat düşünmemden kaynak satabilirim demem. Aracıma gerçekten güveniyorum :) Bakımları için hiç bir şeyden kaçmadım :) Tuzlu bir bakım yaptırdım diyebilirim

    Benimde sana tavsiyem 110 luk alman yönünde olucaktir en çok tutulani. Ben performansından ve yakıtından gayet memnunum şu anda aracım 515 km de ve depo ibresi tam yarımda kalan ile de 400 km yapsam( tahmini olarak) 900 km gibi toplamda bir km yapmış olurum (Kişisel tahminim) ( %70 Şehir içi kullanım varsay ) gel kararı sen ver. Bir depo zamlardan önce (motorin 3,7 iken (opet fiyatı ) 225 TL ye full ( taşacak şekilde-yedek deposu ile) doluyordu.
  • @ Yunus_1309 Hangi şehir de yaşadığını bilemiyorum Ben BARTIN da yım bana yakın isen bir hafta sonu test için beklerim. Kendin görmen ve bakman aklindaki soruları daha da netleştirir. Benim aracımı al diye demiyorun :D :D :D Aklına böyle bir düşünce gelmesin sadece TDI bora almak için ciddi bir niyetin var sanırım bir kaç yerde yazına rastladım.
  • inundatio ilgin için teşekkür ederim ama çok uzak kalıyo bana ben sivastayım bende şimdi 1.6 2000 comfort bora var lpg li araç kullanmaktan sıkıldım artık ne yaktığı belli olmuyor bazen çok yakıyo bazen az yakıyo hemde dizel gibi gitmiyo uzun yolda bayılıyo motorunda bi sıkıntısı yok ama 8 valf yetmiyo. Satmaya çalışıyorum ama bizim memlekette biraz zor 2 parça değişen var deyince arkalarını dönüp kaçıyorlar bence arabada en öncelik bakılması gereken yer motor diğer yerlerde çok ağır hasar yoksa değişen varmış boya varmış hiç fark yapmaz ama gelde anlat :) lafın kısası tdı bora almayı çok istiyorum ama elimdekini satamıyorum :( dizel alacağımı söyleyince bilen de konuşuyo bilmeyen de konuşuyo. Passat konusuna gelirsek eğer 1.8t 2000 model düşünürsen arkadaşımda süper bi makine var 250 ibre gördük turbosu motoru çok güzel gidiyo ama bora benim için üretilmiş bir araba bi de beyaz dizel olursa tadından yenmez :)




  • Ben arabayi alirken bölgemizin en iyi motor ustası diyebilecegim yıllarını bu işte geçirmiş bir abim yanımda idi o iyi demese almazdim ;) senin dediğine gelmiş oluyorum böylece.( Aracımda boya var fakat değişen yok ) Passat da olsa dizel düsünüyorum biraz daha modelli bir sey + olarak ;)
    Beyaz dizel otomatik olarak bizim burada bir galerici arkadas da var. 23000 istiyor.
  • benim o kadar bütçem yok malesef zaten otomatik kullanmayı sevmiyorum hem yakıt olarak hem keyif olarak sarmıyo bana dizel passat benim tercihim 2003 sonrası kasa olanlar 130 ps çift kırmızı tabi biraz yakıyo onlar ama yer uçağı yapmış adamlar amcamda 2007 2.0 tdi var 2. Viteste 120 gördüm arabadan indiğimde dizlerim titriyordu ama bi araba insana bu kadar keyif verir vel hasıl arabam satılık :) almak isteyen fazla yok :) (daha doğrusu arabadan pek anlayan yok) 17.5 18 arası bi müşteri bulursam iden verecem üstüne en fazla 2 lira daha koyar alırım inşallah istediğim tür bi makine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.