Şimdi Ara

2001-2004 A4 1.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Beyler

    Bir Audi A4 sahibi olma adayıyım yardımcı olursanız sevinirim. Kafamda 01-04 arası 1.6 A4 var. Açık sözlülükle bu arabanın eksileri artıları nedir paylaşırsanız sevinirim. Mesala performansı nasıl yokuşlarda sıkıntı olur mu? .Kronik bir arızası varmı aldıktan sonra sürekli servise gitmek istemem.
    Km si düşürülürse anlaşılabiliyor mu ? vb...

    Şimdiden teşekkürler....



  • Evden işe İşten eve gitmek içi ideal bir araba. Uludağ'a yaz aylarında kliması açık bir şekilde çıkabilirsin, Otobanda 200 km/h saate de yol alabilirsin, Bağdat caddesinde havanı da atabilirsin... Yalnız quattro zevkini alamaz, tfsi performansını hissedemez ve tdi'in torkunu yaşayamazsın. Farkı budur.
    Km oynnmış mı? Premium araç alan veya o parayı verenler %85'ı 1-4 yaş arası araçlarını yetkili servise bırakır, daha sonra 4-8 yıllık araç sahiplerinin %60'ı özel servise gider... Burada seçim yaparken yetkili servise giden bir aracı araştırmak olacak. Önerim bulabilirsen 1,8T'dir temizleri el altında gider..
  • Merhaba

    doğrusu bu ya ben de 2002-2004 arası A4 düşünüyorum, daha önce 95 model 3.16i BMW aracım vardı, herkes ağır kalır 3.20i daha iyi derdi ancak 7 yıl kafam ağrımadan bindim, ancak A4 kullanan arkadaşlardan alınabilirliği açısından biraz destek bekliyorum Audi için, yakıt durumu nasıldır, kaç beygirdir, genel donanımları neler, esp ve CC ( hız sabitleyici) vb, çok fazla versiyonu var mı?

    yönlendirebilirseniz çok sevinirim

    selamlar
  • Isblack paylaşımın için teşekkürler..

    A4 sahipleri fikirleriniz ...
  • sana mail atmıştım ama buraya da yazayım bir adet 2001 model audi a4 ümüz var şu ana kadar hiç sigara içilmemiş gerçekten temiz bir araba kesinlikle boya vs. yoktur eğer arabayı beğendiyseniz kullanıcı bilgileri bölümünde babamın bilgileri var :http://www.sahibinden.com/124000_km_2001_model_1_6_audi_a4_sahibinden_temizWQQaXQQ11217215WQQpXQQdisplayitem&keyword=2001%20model%20audi%20a4%20sahibinden%20temiz

    not:kesinlikle km ile oynanmamıştır herhangi bir kronik sorunu yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr3kans -- 2 Ocak 2009; 15:29:05 >




  • Tekbrikler, ekteki araba oldukça temiz, km'si yaşına göre makul. Sahibi olsam çok da ihtiyacım yoksa satmazdım :)
  • bana pm atın araba için veya babamla görüşün o benim diğer üyeliğimdi kapandı.
  • bu kasayı bilmem de bunu yeni kasası 2004 modelini kullanma fırsatım oldu bikaç kere performans olarak bence vasat ş.içi yakıtı 9 lit. ş.dışı 6.6 lt kalite dersen kaliteli hoş araç ama performans beklentin varsa bence alma
  • A4 sahibi arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • yaklaşık 5 senedir kullanıyorum.Bu araçtan aldığım tadı hiçbir araçtan alamadım.1.6 motor kullanmayı bilirsen yeter de artar.gavurlar bu üniteye bulletproof yani kurşun geçirmez der.Bu kadar büyük bir konfor ve yol tutuşunu bir arada sunan hiçbir araç görmedim tanımadım üst segment araçlar dahil.Mühendisliğin top noktası. artık bu kadar iyi mühendislikle araçlar üretilmiyor.elektronik sihirbazlığıyla araçlar hızlı bir şekilde piyasaya sunuluyor.İmkanınız varsa bulun temizinden ömürlük kullanın torununuza bırakın.LPG uyumu çok iyi ve yedek parça,usta sorunu yok.Sorusu olan ulaşabilir bana kalın sağlıcakla.

  • elcapitan004 E kullanıcısına yanıt

    Bu konuya 10-15 yıl önce yorum yapsaydınız kabul edilebilirdi, ama bahsettiğiniz araçlar 1997, 1998 model falan, yani 25 yıllık!!!!!!!


    Alacağınız 25 yıllık aracı ancak Türkiye'deki küçük illerde, köylerde, taşralardaki tipler satın alır. Sadece Cumartesi Pazar ilçe pazarına 1-2 km yol yapıp evine gelenler...


    25 yıllık aracı al bakalım Istanbul'da günlük kullan, işine git gel... her ay sanayide yedek parça ararsın, Istanbul'da günlük kullanan yılda 20 bin km den fazla yapıyor...


    Bahsettiğiniz araçlar ekonomik ömrünü 3 defa doldurmuş araçlar, ayrıca araç sadece motordan ibaret değildir, o araçtaki her parça 25 yıllık!

  • Hocam katılmıyorum size,bakımlı araç ne yolda bırakıyor ne parça istiyor.Birinci kanıtı benim bu durumun hala kullanıyorum aracımı severek.Sıfır araç alıp yetkili servis kapısında sürünen,kasko ücreti yıllık motosiklet ücreti kadar para veren insanlar tanıyorum.Sıfır araç iyi 2.el kötü mantığı kesinlikle doğru bir düşünce değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.