Şimdi Ara

2001 civic ies 42.000km almak üzereyim yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2001 model 2 yıldır garajda yatmış 120 beygirlik honda civic 42 bin km de almayı düşünüyorum.daha önce hiç honda kullanmadım.bu arabada çok temiz.18.000tl istiyolar.17 ye kadar alınırmı bu araç.
    genel olarak ne gibi sorunları oluyo bu araçların?veya artıları nedir?piyasası nedi?
    şimdiden teşekkürler.



  • km çok iyi 2001 model bir araç nasıl 42000 km olur ya hiç mi kullanmamışlar temizse alınabilir 17000 ytl ye zorla
  • Bende 2001 ies otomatik vites var. Çok güzel bir araba. Bendeki 80000 km'de. Ben bazı nedenlerden dolayı tüp taktırmadım. otomatik olmasından dolayı çok yakıyor. Onun haricinde herşey ok. Kalkışlarda inanılmaz atak bir araba. Başka soracağın şeyler varsa cevaplarım. 4 senedir bu arabayı kullanıyprum.
  • araba temizse alınır , kmde gerçekse bence 500 ytl den felan kaçma adam 17000 e vermem derse 17500 ver al.güzel arabadır daha önce çok kullandım herşeyiyle parasını hak eden bir araç
  • ankarada ise sen almazsan ben 17500 veririm çok aradım o km de araba çok çok ii
  • selam,
    arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler.Hafta sonu arabayı kullandım.Aracın kilometresi gerçek.içide çok temiz.Ama ön kaputu boyanmış birde arka kapıda boya var.17 nin de altına düşecek fiyat,ama çok zorlamadım.Kullanırken sanki bana çok atak gibi gelmedi.4 lastik çok kötü durumda,yani alır almaz lastikçiye gitmeliyim,ayrıca komple genel bakım yaptırmalıyım.Lastik ve bakıma toplam 1.000TL gider.
    Herşey iyi ama birde çok yakıyo olması beni düşündürüyo.Otomatik olmasından dolayı.
    Bende 2004 Pasat var,biraz paraya ihtiyacım olduğundan değiştrmeliyim.Hatta takas yapalım dedi benden de cevap bekliyo.benim arabada 35 bin km de.
    ben 28 isityorum arabama.
    Bu civilerin yedek parça durumları nasıl acaba,kolay bulunuyomu?genel bakım yaptırırsam onun dışında ne gibi ekstra bakım ister?
  • Saimetre arkadaşım,
    araban ne kadar yakıyo bu günkü benzin fiyatlarına göre?
    Bir depo kaç kilometre gidiyo-kaça doluyo depo?
  • son zamlardan sonra ölçmedim ama kaba bir hesapla kilometre başına tahminim 340-360 arası.
    quote:

    Orjinalden alıntı: aldas

    Saimetre arkadaşım,
    araban ne kadar yakıyo bu günkü benzin fiyatlarına göre?
    Bir depo kaç kilometre gidiyo-kaça doluyo depo?

  • ARKADAŞIM BENCE SEN AL O ARABAYI
    HONDA İYİ ARABADIR BENDE 92 Sİ VAR O ARABANIN 16 YAŞINDA HİÇ BİR SORUN ÇIKARTMIYO ETRAFIMDADA YÜKSEK MODELLERİNİ KULLANAN ÇOK ARKADAŞLARIM VAR HEPSİ ÇOK MEMNUN KİMSEDENDE Bİ ŞİKAYET DUYMADIM
  • 2001 model olupda boyasız araba varsa yalan söylüyordur, boyası olsun önemli değil, önemli olan şasesinde bir şey olmaması veya büyük bir kazası olmamasıdır. ben ocak ayında aldım 80bin de 2000 model ies full olanından düz, 15 bin ytl ye aldım. Bu bizim ailenin 3. Hondası. 120 hp olmasına rağmen yakıt sarfiyatı muhteşem. basmazsan kokluyor, 3000 deviri geçmeyeceksin. bakımlarıda çok ucuz, yağını suyunu zamanında değiştir, hayatta yolda bırakmaz. ben alır almaz triger kayışını değiştirdim, normalde 100 bin de değişiyor ama zaman aşımıda önemli, 5 yıldan sonra km ye bakmaksızın değişmesi gerek, alırsan sorarsın triger değiştimi. Bu katagoride alınacak en mantıklı araç Honda Civic dir. Ne demişler Honda hayat onda...
  • hocam bende var boyasız hatasız honda2001 ies km 98000 araba daha kar görmedi . saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.