Şimdi Ara

2001 E46 320İ ye LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atiker en ucuzu sanırım servis ağı yaygın fakat yazılımı ve enjektörleri çok iyi değil diye duyuyorum ..
    BRC yazılım olarak ilerlemiş fakat nedense içime sinmiyor sonucta ucuz değil
    Teleflex GFI ise takmak istediğim kit fakat fiyatı 6 silindir için sormak bile istemiyorum ciddi bi para olduğunu duydum. Enjektörlerinin montajlandığı yer ve yazılım gerçekten çok üstün diye duydum , kullandığı enjektörlerde bayağı kaliteliymiş.

    Sitesinde de şunlar yazıyor

    Teleflex-GFI LPG sistemi ile performans kaybı yoktur. Enjektörleri manifold üzerine montaj yapılan tek sistemdir. Teleflex-GFI nin sadece bu özelliği bile tek başına son derece önemlidir. Bu sistem sadece Teleflex-GFI de vardır. Benzinli otoların enjektör sistemiyle birebir aynı olan tek sistem TeleflexGFI dir


    bunun avantajları nelerdir diğer sistemlerde bu gerçekten yokmu ?
    Yorumlarınız neler ? Lütfen bu işin ehli insanlar yorum yaparsa sevinirim, yeterince araştırdım son aşamada açıyorum topiği..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BocuQ -- 14 Mart 2009; 16:59:49 >







  • BMW AG nin onayladığı tek LPG markası ROMANO dur. Biz servisimizde BMW ve VW grup araçlara hizmet veriyoruzwww.vasmotorlu.com adresini ziaret edersen konu ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
  • sayın yolcum,

    öncelikle hoşgeldiniz,

    BMW A.G. 'nin romano'yu onayladığını hangi kaynaktan öğrenebiliriz acaba? Sitenizi gezdim ama konu ile ilgili hertürlü bilgi muhtemelen gözümden kaçtı.
  • bende baktım ama bulamadım
  • BMW'nin herhangi bir LPG kitini onayladığını sanmıyorum ;)
  • borusan garanti kapsamında takıyor diye biliyorum
  • selamlar lpg dönüşüm konusunda merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz herşeye ve yaşadığınız her türlü problemde bu işin gerçek anlamda uzmanı olarak tüm lpg kullanıcılarına ve kullanacak olanlara yardımcı olmaya hazırım görüşmek üzere
  • 1. Borusan'ın web sitesinde bu konuyla ilgili bir bilgi yok.

    2. Ağustos 2008'de forumlarda yapılan bazı yorumlarda borusanın sicak bakmadığı yazıyor --> ilgili link

    Ama umarım yine de siz haklısınızdır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: BocuQ

    borusan garanti kapsamında takıyor diye biliyorum




  • Merhabalar...

    Bmw nin Romano markası ile partner olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım rastlayabileceğimi de düşünmüyorum açıkçası.

    Ama AC SCHNITZER firmasının yeni M5 ve M6 da kullandığı V10 motorla BRC marka LPG dönüşüm kiti uygulayarak aynı motorun benzindeki gücünden 45Hp daha fazla güç verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.
    İlgili link aşağıdadır.Bu arada motorun resmini büyütüp sağ taraftan size selam vermekte olan BRC enjektörlerden anlayabilirsiniz böylesine profesyonel çalışan bir markanın BRC yi Partner aldığını.

    http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/product/concept-cars/2007-gp310-gas-powered/engineering/




  • BRC İtalyada BMW lere OEM olarak montaj yapılmaktadır.
  • sevgili arkadaşım iyi bir araçtırma yaparak kaliteli bir ustada montaj yaptıra bilirsin lınk incelemeni tavsiye ederim
    http://www.atiker.com.tr/galeridetay.asp?MarkaID=3&ModelID=88
  • ROMANO'nun BMW marka arabalardaki onayı BMW AG tarafından değil, Dekra TUV tarafından EC-R115 standartlarına uygunluk testleri için verilmiştir. Yani kısacası BMW'nin onayladığı marka yerine BMW marka araçlar için R115 sertifikasına sahip demek gerekir. Bu onay da sadece ROMANO markasında değil, kalitesi aşikar olan diğer bir kaç LPG markasında daha vardır. Yanlış bir ifade kullanılmış, yanıltıcı olmasın lütfen.

    Bir diğer markamız olan ve Almanya'daki en geniş pazar payına sahip olan (AKME) KME'nin BMW marka motosikletler üzerinde satışı vardır fakat bu da doğrudan BMW bünyesinde değildir.

    Saygılarımla,

    H.Emre DELER / Kahvecioğlu A.Ş.
  • Bir de eklemek istediğim özellikleri yazayım ROMANO tekli enjektör yapısından dolayı bir çok markada olduğu gibi BMW araçların da emiş manifoldu üzerinde çok büyük montaj kolaylığı ve estetiği sağladığı için gururla tavsiye ettiğimiz bir üründür. Çok hızlı ve mükemmel sessizlikte çalışır. Türkiye genelinde 100'ün üzerinde servis noktası ve sıfır km. araçlarda araç garantisiyle, ikinci elde ise 2sene/100bin km. garantili bir üründür. Garanti sürecinde parça revizyonu değil bire bir değişimi yapılır. Ayrıntılı bilgi içinwww.romano.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.