Şimdi Ara

2001 Model Audi A4 vs CITROEN C4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben bir suredir 2001 model audi a4 b5 kasa arac kullaniyorum. ancak c4 lerin fiyatinin uygun olmasi aklimi celiyor. 2006 model c4 lerle kafa kafaya takasa girebiliyorum. siz olsaniz bu audiye mi binerdiniz yoksa c4 e mi ? ikisinin kagit uzerinde herhangi bir donanim farki yok.





    saygilar...



  • C4

    8 yaşındaki Audiye bineceğime , 3 yaşındaki Citroene binerim daha iyi.

    Yakıt konusundada C4 daha iyidir..
  • A4 iyidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maybera

    Arkadaslar ben bir suredir 2001 model audi a4 b5 kasa arac kullaniyorum. ancak c4 lerin fiyatinin uygun olmasi aklimi celiyor. 2006 model c4 lerle kafa kafaya takasa girebiliyorum. siz olsaniz bu audiye mi binerdiniz yoksa c4 e mi ? ikisinin kagit uzerinde herhangi bir donanim farki yok.





    saygilar...

    a4 aracımı değiştireceksem bu c4 olmaz.
  • Sayın Maybera,

    Belirtmiş olduğunuz araçlar farklı segmentteler sizin de bildiğiniz üzere. Aracınız 2001 model de olsa eğer km'si çok değilse audideki konforu citroen'de bulacağınızdan şüpheliyim. C4 lerin benzinli modelleri performansı yüksek olmayan yakıt tüketimi ortalamalarda gezen (8-9lt /100km) bir araç. Zira dizelleri yüksek torka (240nm) ve düşük yakıt tüketimine sahip oldukça başarılı bir motora sahip.

    Öncelikli tercihiniz yakıt tüketimi ise Dizel C4 her konuda daha avantajlıdır.

    Eğer öncelikli tercihiniz konfor ise şahsi fikrim olarak Audi 2001 model de olsa Citroene rahatlıkla kafa tutabilir.

    Konforlu araç arıyorsanız diğer marka ve modellere bakmanızı öneririm, çünkü C4 lerin amortisörleri oldukça sert.

    Karar sizin

    Saygılarımla..
  • 09 model bir C4 ümüz var..biz oldukça memnunuz,size rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FRAGGER

    C4 lerin benzinli modelleri performansı yüksek olmayan yakıt tüketimi ortalamalarda gezen (8-9lt /100km) bir araç. Zira dizelleri yüksek torka (240nm) ve düşük yakıt tüketimine sahip oldukça başarılı bir motora sahip.





    Sarın olayı başa


    A4 verip C4 alınmaz bence. Audi-Mercedes veya BMW ile devam etmeli
  • 34birkan61


    aslinda, yakitin onemli bir arac tercih kriteri oldugu kesindir. ancak, audi 8lt civarinda yakiyor sehir ici, buda diger benzinli araclarla karsilastirdigimda pekte bir dezavantaj degil. aracim, 8 yasinda olmasina ragmen, henuz 60.000km dolaylarindadir, duzenli bakimi yapilagelmistir, kazasiz boyasiz alindigi gunku halini tamamen korumaktadir ; 3 yasinda bir araba karakterine sahiptir, her acidan : )



    fragger


    verdiginiz bilgilerden dolayi bir tesekkuru borc bilirim. acikcasi, iki araci kiyasladigimda, ben halen audi diyorum : gerek konfor, surus keyfi gerek ise teknoloji-donanim ve performans bazinda. ancak, aracimin nufus kagidindaki yas belirteci bazen kafama takiliyor. tabi, ben bunu yurtdisina sik gidip geldigim icin pekte onemsemiyordum. ama, yapmam gereken birsey var ise, bugun, sizlere danismak istedim. tekrar, tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.