Şimdi Ara

2001 model skoda octavia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2001 model skoda octavia ambiante 1.6 motor 230.000 km de sizce alınır mı? tavsiyeniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Evladiyelik olur o. Satışızaten zor bir araç. 14-15 e alınır. Arac aslında fazlasını hakediyor ama ikinci eli coook zayıf. Ben olsam almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygunsa alınır neden alınmasın, ama her 13-14 yaşındaki araç gibi aldiginiz fiyatın yarısı kadar parayı da otosanayi için hazırda bulundurmakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ailker

    Fiyatı uygunsa alınır neden alınmasın, ama her 13-14 yaşındaki araç gibi aldiginiz fiyatın yarısı kadar parayı da otosanayi için hazırda bulundurmakta fayda var.

    aldığın fiyatın yarısını sanayiye kullanmak için bulunduruyorsan o parayı da ekle daha iyi bisey al böyle saçma bir sey duymadım hayatımda
  • Mesajdaki kinaye çok açıktı bence, ama o kadar da açık değilmiş demekki!
    Ayrıca şu da bi gerçek ki sorunsuz bir 2.el bulmak çok zor fiyatı 20~25.000 bandına çekilsede. Diğer bir faktör de 15.000 verdikten sonra oto sanayide 1 yılda peyderpey verilebilecek 5000 tl ile bi anda pat diye 20000TL vermek de aynı sey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bugun bende aldım bu aractan 2001 model skoda octavia elegance.daha dogrusu anlastık.aracta 1 degısen var surtmeden dolayı motorda bı sıkıntı yok.23000 e anlastık.arac cok temız ben gormedım ama yakınımın ızlenımlerı.2 aydırda arıyoruz.golf vektra octavia ve ınanın duzgun bı arac bulamadık.bazı arkadaslar demıs alınmaz dıye ama ne alalım baska.yuksek modellı arac alan arkadaslarım var uzun yola gıdemıyorlar.konfor denen bırsey yok.neyse hayırlısı bakalım.aracı kullandıktan sonra ızlenımlerımı yıne yazarım.merak ettıgım konu bu aracta esp yok sanırsam.sızcede oyle mi.yanı esp var mı yok mu :/
  • yardım edecek kımse yok mu :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şagop

    Evladiyelik olur o. Satışızaten zor bir araç. 14-15 e alınır. Arac aslında fazlasını hakediyor ama ikinci eli coook zayıf. Ben olsam almam.

    Hocam kusura bakmayın ilk mesajımda 14-15 demişim ama octavia olduğunu idrak edememişim. Fabia zannettim ve 230.000 de fabia alınmaz diye yazdım. Octavia içinse durum farklı, alınır o araç. Ama fiyat ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayannkemal

    yardım edecek kımse yok mu :(

    Skoda bölümünde anlayan arkadaşlar vardır hocam. Orayı bi inceleyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda octavia 2001 model gorunce yazayım dedım :) bırde aceba konuyu acan arkadas aldı mı nasıl arabadan memnun mu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.