Şimdi Ara

2001 otomatik 1.8 nissan almera hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    Konuda bahsettiğim araçlardan bir arkadaşıma bakıyoruz. Kendim aynı yaşlarda primera kullandığım için almera bana 2. eli kuvvetli olmasa da iyi bir seçenek gibi geliyor. Arkadaşım otomatik ve hatchback araç konusunda ısrarlı. Bende en kötü LPG takılır 1.8 motorun üstesinden gelinir diyorum temiz araçlarla da karşılaşıyoruz. Fiyatlar 14-17 civarı internette tahminim 1-2000 TL düşebilirler. Ne dersiniz ?

    Sedan olan otomatikleri 1.6 motor sanırım benim aracın motoru ama sedanların içi biraz daha ucuz gözüküyor çünkü hatchbackler luxury donanımda.
    Bu 1.8 motora LPG takan oldu mu çok sorun çıkaracağını pek sanmıyorum ama. Bu motor otomatik şanzımanlar birleşince 10-12 lt benzin tüketimine sahip olur sanırım istanbul içi bu konuda ne yorum yaparsanız?

    Kendi aracıma bakım harici masraf yapmadığım için bilmiyorum ama antin kuntin bir düğmesi bozulsa 200-300 TL isterlermi sizce ?

    Ben 2.eli ölü ama konforlu araçların temizlerinin ve donanımlılarının alınıp 3-5 sene binilmesi taraftarıyım genel olarak. O paralara otomatik civic alınabilir sanırım ama sadece 2.el değeri için konfor ve göz zevkinden (iç mekan) vazgeçilmali mi emin değilim







  • quote:

    Orjinalden alıntı: kerten
    Ben 2.eli ölü ama konforlu araçların temizlerinin ve donanımlılarının alınıp 3-5 sene binilmesi taraftarıyım genel olarak.


    boyle dusunmeniz iyi. cunku genelde insanlar arabayi satin almadan nasil satarim diye dusunuyorlar ve saglikli karar veremiyorlar.

    bahsi gecen araba temiz ise alinabilir. sıkı pazarlikla belki lpg donusum parasini cikarabilirsiniz. ancak size tavsiyem, cok zorunlu bir durum olmadikca otomatik vites tercih etmeyiniz. hem bakim onarim yonunden zorluklari var hemde yakita cok buyuk bir etkisi var.
    ama karar sizin.
  • teşekkürler clone,

    arkadaşımın ilk aracı olucak ve otomatik vites konusundaki tüm baskılarıma rağmen diretiyor ya bir emrivaki yapacağız yada otomatiği alacağız. Otomatik vites konusu riskli bir iş ben kendi açımdan nasıl kullanıldığını bilmediğim bir otomatik vitesli aracı alırken çekinirim. Zaten düz vitese döndüğünüzde seçenekler de artıyor bakalım hayırlısı. Almeranın yaklaşık kilosu nedir yaklaşık bileniniz var mı benim araç 1280 kg 1.6 motorla şehir içi hantal kalıyor 80-100 km 'ye kadar ondan 1.5 performansı da onun gibi mi olur acaba gerçi almera sahibi bir arkadaş ayrıntılı yazmıştı okumuştum çok seri değil çok hantal da değil orta halli diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.