Şimdi Ara

2003 Peugeot 307 xt klimayı hafızaya alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracı çalıştırdığımda klimada otomatik 27 derecede çalışıyor. ve son seviyede çalışlıyor. bunu nasıl engellerim veya kendi istediğim ayarda çalışmasını sağlayabilirm



  • Sıcaklık ayarını en son kaçta bıraktıysanız tekrar açıldığında o sıcaklık ayarıyla başlaması lazım.

    Klima "Auto" modda çalışıyorsa; ilk çalıştırmada araç içi mevsime göre ya çok sıcak-çok soğuk olduğu için araç içini ayarlanan sıcaklığa en kısa sürede getirmek için başlarda tam kapasite çalışır, içerideki sıcaklık ayarlanan seviyeye yaklaştıkça kendiliğinden yavaşlar.

    Fan hızını kendiniz ayarlamak istiyorsanız "Auto" tuşuna basıp devre dışı bırakmanız lazım. "Auto" düğmesi üzerindeki ışık yanmıyorsa klima manuel kontrolde demektir. Siz ne ayarlarsanız ona göre çalışır.
  • Aynı model, aynı paket 307 im vardı. Onun çaresi yok bende çok araştırdım. İptal edemiyorsun.

    arabanın kıymetini bil kardeş. 307'den sonra bindiğim hiç bir araba bana o sürüş zevkini vermedi. Hem geniş aile arabası, hemde spor araba sürüş zevkini başka hiç bir araba veremez.
  • pego 307 de auto butonunun üzerinde ışık yok. her zaman bahsettiğim derecede çalışıyor. hiç değişpmiyor. ben dereceyi değiştirip aracı kapatsam . yine eski derecede çalışıyor. yapmam gerekeni detaylı anlatabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.