Şimdi Ara

2003 Volvo S40 LPGde 25 litre yakıyor lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç 1.5 ay önce lpg takıldı. araç çok yakıyor falan diyorduk ama hiç hesaplamamıştık. ilk ölçmemizde 25 litre yaktı diye hesapldık. Yanlıştır dedik bi daha depoyu sonuna kadar fulledik 23 km gidip tekrar fullemeye kalktım 13 liralık yakıt aldı. Klimadandır diye düşündük mersin 45 derece sıcakta klimasıkz gezip bi daha fullettim 11 lira !!!
    Atiker servisine gidiyorum kaç gündür her gittiğimde biraz daha kısıyorlar değişmiyor. Aracın normali budur diyorlar. Araç güzel ama hakkı 25 litre değil. Arabayı 21 milyara alıp 3 milyarda masraf yaptık. O fiyatlara bmw 530 vardı temiz sırf yakıt yüzünden bunu almıştık. Şimdi benzin döküp yakmamak için birbirimizi zor tutuyoruz.

    Son kez depodaki tüm lpgyi bitir sonra benzine geçsin 10 liralık gaz alıp öyle ölç dediler. Ustalarda inanmiyor bu kadar yakmasına nedir bi fikri olan var mı ?

    Bu arabalar böyle mi yakar ? Çok hantal bir araç 3000 devirde 100 km yapıyor beşik gibi sallanıyor kul hakkına da girmek istemiyorum. arabanın orjinal hali bu ise direk satacağım fakat bozuksa kimsenin ahını alamam nasıl yaptırılır bu araba ? nesine baktıralım kimseden bi fikir yok gaz kaçağı yok bujiler sağlam deniyor.







  • Bu arada ölçümleri hep 25km gidip sonuna kadar fulleterek yapıyorum. Shellden ve opetten alıyorum. Farklı istasyonlar da denedim.
  • 33kral33. 3 kullanıcısına yanıt
    usta sorununu çözdün mü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogancancavuslu

    usta sorununu çözdün mü

    evet hocam,arabayı sattımevet arabayı sattım :) değerinin az altına gitti ama benzinde çok yakıyordu lpg de sorun yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.