Şimdi Ara

2005 Crypton R Almayı Düşünüyorum >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada söylediğim gibi 2.el 2005 model crypton R almayı düşünüyorum..

    2005 Model 40.000 km de fakat gayet sağlam duruyor (titreşimi falan az)
    *Sizce almalı mıyım cup motora göre 40.000 fazla mı ?
    *Yakıtı ve çekişi güzel midir neticede 40.000 de 8 yıllık motor
    *Alırsam eğer kaç bin km ye kadar sorunsuz kullanırım yani forumda kullanan arkadaşlar en fazla kaç km de crypton R görmüş.

    Bundan önceki motorum Kanuni tgrinaydı 40.000 de motoru bitti yeni motor istiyor eğer kanuni gibiyse o motor bitmiştir gibi bi düşünce var içimde sizcede öyle olabilir mi ?

    Neticede Yamaha bir dünya markası zamanında 4.5 milyar tl ye satılan bir motor.

    Benim alıcağım 40.000 de temiz görünen (bakım aralığını bilmiyorum) bir motor 2.500 tl ye anlaştık gibi duruyor fiyat ile ilgili bir değerlendirme yapar mısınız ?

    Acil cevap verirseniz sevinirim çünkü yarın motoru almaya gidicem.

    Düşünceleriniz ve önerileriniz benim için " Altın " değerindedir şimdiden ilgilenenler için teşekkür ediyorum...







  • Olmadi arkadaşlar adam sıkıntı yok dedi on kafa sallaniyor sol granaj kırık hor kullanilmis hurda kisacasi zaten 48.000 olmus onun yerine başka bir sey düşünüyorum önerileriniz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cup tarzı alma bence
  • kullanıma bağlı olarak tarz değişir işe gidip geliceksen cub tan kral bı motor bulamazsın bence kredı cek zaten cok az bı faız koyuyolar git 0 we go al yada yenı crypton olabilir 3.100 tl sanırım sıfırı plaka felan 3500 tl olucaktır yanı 100 tl daha ekleyıp kafan rahat bi şekilde çok çok uzun yıllar surebılırsın bi arkadasım 10 yıldır hondanın cub motorunu kullanıyor sitelerde 1 şikayet bulamazsın bende martta ybr 125 alıcam 2. eline 3500 tl vermeyı dusunuyorum eğer bulamazsam direk we go yada crypton alırım
  • honda wing-go nun eskisi kadar kaliteli olmadığını duydum çinlilere yakın fiyatta olması için kalitesinin düştüğünü duydum bir de Crypton R ın gösterişi mükemmel fakat yeni kasası için onu söylemem pek kaliteli değil gibi (kalite ve performans açısından) Crypton R temiz bulursam almayı düşünüyorum ..
    bundan önceki motorumda cub tu Kanuni tgrina fakat eskidi artık yeni ve dayanıklı bişi almayı düşünüyorum ve crypton R ın iyi olabileceğini düşündüm bu gün motora baktığımda kırıkları gördüm soğudum motordan çok hor kullanılmış ve 48 bin km olmuş ondan vazgeçtim şuan 20-30 arası 2005-2008 arası sağlam düzgün kullanılmış bi crypton R arıyorum fakat seçenekler arasına wave 110 ve innova 125 i de kattım onlarada bakıyorum

    wave 110 ve innova 125 için düşünceleriniz alabilir miyim

    Neden ybr 125 değil derseniz debriyajlı sıkıntı oluyor tarlaya boru götürürken mecburen tutman gerekiyor o zman debriyaj sıkıntı oluyyor ondan dolayı .




  • Teşekkürler arkadaşlar


    Honda Wing-go almaya karar verdim vergisi yok cartı yok curtu yok taş gibi honda <3

    Honda hayat onda =)))
  • Bu crypton R benimde çok hoşuma gidiyor ancak temizini ve uygun fiyatlısını bulmak zor. Yeni modelleri ise berbat. İleride motor alıcak olursam crypton R alırım herhalde ama o kadar para verene kadar ybr 125 veya cbf 150 almayı tercih edebilirim.
  • Sakın alma.. 2005 cryton R'ım vardı. Neler çektim bir ben bilirim bir allah. Cup almayın. Ya ybr tarzı al yada scooter. ;)
  • Honda Wing-go aldım şuan 270 km deyim 500 km rodaj süresi yazıyor kullanım klavuzunda fakat serviste rodaj yok dediler ben yinede 70 i geçmedim
    performans olarak gayet iyi
    parça kalitesi de diğer cuplara ve yamahaya göre daha iyi
    yakıt olarak en iyisi diye bilirim koklamıyor bile 100 km de 7-8 tl falan yakıyor hesaplarıma göre titreme yok ....

    Tip olarakta gayet başarılı cub alıcaklara tavsiyem wing go !! sonuçta honda yani bu

    fiyat olarakta 3.100 e aldım
    (Plaka vs. işlemleri daha yapılmadı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.