Şimdi Ara

2005 Peugeot 307 XT ilginç fren problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    2005 307 XT sahibiyim. Aracı 1 yıl önce aldım. Şu ana kadar yağ, su ıvır zıvır değişikliği dışında başıma bela açmadı şükür. Yalnız ilginç bir problemle karşı karşıyayım. Direksiyonu hafif sağa kırdığım zaman araç kendi kendine fren yapıyor. Sola kırınca yapmıyor. Öyle bariz bir fren değil ama o balata o diske değiyor arkadaş! Sesini duyuyorum. 20-30 km hızla giderken farkediliyor. Çok kişi o başka bir sestir dedi. Hayır.. Çok kez test yaptım. Anlayan arkadaşları da bindirdim araca hepsi benimle aynı kanıya vardı ve şaşırdılar. Başına böyle birşey gelen var mı acaba aramızda? Balanstandır belki dedim, bakıma götürdüğümde söyledim. Balans da yapıldı ama hala devam ediyor sorun. Arabayı yavaşlatmıyor bile bu fren, o kadar hafif ama can sıkıcı. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Teşekkürler..



  • Bendede 2004 1.6 xt triptronik var.Allahtan çok sorun çıkarmadı.Yağını suyunu koy devam et..Bendede fren'e bastığında ıslık gibi ince ses çıkartıyor..servis tozlandığını söyledi temizlemiş..2gün ses yapmadı 3.gün aynen devam..Peugeot'larda genel sorunlardan biri..Bence servise gideceğine güvendiğin bir ustaya danış..
  • Balataları değiştirdim,servis tozlanmış dedi ama değişen birşey yok. zaten servisinde anlayıp anlamadığından şüpheliyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.