Şimdi Ara

2005 TDCİ FİESTA ALMAK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA arkadaşlar

    2005 tdci fiesta almak istiyorum.Niyetim ocak ayı gibi almak 2 aydır araştırıyorum bu fiestaları hakikaten bayram da 2 bin tl eklediler araçlara bu kadar da olmaz Uzun zamandır araştırıyorum.Corsa dizel mi alayım fiesta mı derken fiesta da karar kıldım.Fakat Fiesta da enjektör pul problemi diye br şey okudum hepsin de varmış sanırım Bu problem arıza kronik problem belli çok sıkıntılı değil halledilir diye onuda sineye çektim kararımı değiştirmedim.

    Ama baktım ki enjektör problemleri de çok sık rastalanıyor fiestalarda ne yapacağımı şaşırdım. Sen bir araba yap milyonlarca sat ama enjektör pulu olayını çözüme ulaştırama Üstelik siemens enjektör varmış bu fiestalarda boch car service bile revizyon yapmıyormuş Garanti veremiyorlarmış en iyisi 4 enjektör değiştirmekmiş 2000 ytl yi geçiyor masrafıı bu herkesde olabiliyormu yoksa bana mı denk geldi okuduklarım arasında enjektörden şikayetçi olan çok Ford neden bunda siemens kullandıki arkadaş anlamıyorum.

    Alacağımız araba mecburen 90000 binlerde filan yada geçmiş olacak ne yapsam ki corsayamı dönsem Açık söliyeyim Corsa da bebek arabası gibi geliyor bana

    Birde bileniniz varsa Fiesta da ford daha sonra bosch kullanmaya başlamış Hangi modelden sonra bosch enjektörler kullanılıyor Ona da açıklık getirebilirsek çok memnun olurum.

    Birde aracın mtv si corsa ile aynımı fark varmı geçen 1398 cc olduğu için aynı diye bir şey okudum Forum da bir yerde

    Bu konuda düşünceleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Araca ekstra 2-3 bin tl harcıyacak durum değilim







  • Cevap verecek kimse yok galiba
  • Biz enişteye 2005-2007 arası dizel fiesta arıyoruz fiyatlar uçuk 2007 modellerine (makyakyajlı) 97 binlerde 19.500- 21 bin arası fiyat çekiyolar. Km leri oynanmıs oluyo bazılarının dikkatli olun.
    Benzinli alıp lpg dönüşümü yapmak da iyi olabilir, bende 2005 model fiesta var benzinli Atiker taktırdım kalibrasyonu mükemmel uyumlu tek problem olmadı, 62 tl gaz ile 340 KM yaptım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.