Şimdi Ara

2006 kia cerato 1.5crdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2006 kia cerato 1.5crdi HB EX advance modeli
    Boya değişen yok
    renk: bej
    km :61000
    lastikler yeni bakımı 57000 de yapılmış muayene 2015 temmuz
    İlk sahibinden çok temiz bakılmış
    fiyat olarak 26500 ten aşağı düşmüyor


    Arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum acaba nasıl alınır mı?
    cevap veren herkese şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bright15 -- 14 Eylül 2013; 14:32:15 >



  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-tertemiz-masrafsiz-97599752/detay

    Bu ilandan bahsediyorsunuz sanırım araç temiz duruyor. Fiyatı emsallerine göre biraz fazla temiz bakıldığı için bu kadar istiyor olabilir. Plakayı sorgulattınız mı ve bu fiyat civarında başka arçalara baktınız mı?

    Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2006-model-full-plusfull-turbo-dizel-yakit-cimrisi-tertemiz-araba-135006734/detay Mesela bu araç daha donanımlı sedan ama hem de daha ucuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colifact -- 14 Eylül 2013; 14:39:12 >




  • evet o ilandan bahsediyorum emsallerine göre pahalı ama araba çok temiz duruyor yakından inceledim. ilk sahibi olması ve hatasız olması cezbediyor benim için önemli değilde babam titizdir dikkat ediyor:)
  • Bu kasaları tavsiye ederim performansı süper yakıtı da baya düşük 50 tl ile 300 km uzun yol yaptığımı bilirim .

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-eren-mertten-2007-model-kia-cerato-dizel-advance-en-fuulu-137392818/detay
  • son gönderidiğin ilanı aradım yalnız adam birini bekliyormuş o gelsin ondan sonra konuşlaım dedi
  • colifact C kullanıcısına yanıt
    son satırdaki ilanı aradım yalnız adam birini bekliyormuş o gelsin ondan sonra konuşlaım dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bright15

    son satırdaki ilanı aradım yalnız adam birini bekliyormuş o gelsin ondan sonra konuşlaım dedi

    Temiz bir araç bulursanız cerato alınabilir bir model ama ben sedanını daha çok beğeniyorum tabi sizin zevkiniz farklı olabilir. Aradığınız ilandaki araç da temiz duruyor bulunduğunuz ile yakın mı bilmiyorum ama görmeden yorum yapıp almaya niyetlenmeyin araştırın biraz.
  • colifact C kullanıcısına yanıt
    aracı gördüm zaten aynı ildeyim araçla ufak tefek bir iki çiziği dışında birşey yok
    karasız kaldım işte alsam çok mu para vermiş olurum diye
  • bright15 B kullanıcısına yanıt
    Anladım eğer temiz olduğuna eminseniz birkaç bin lira fazla verseniz bile gönül rahatlığıyla binersiniz böyle düşünün.
  • bright15 B kullanıcısına yanıt
    Bence gayet güzel bir araç ve performans,motor,konfor açısından da iyi bir araç.Babam 2006 Rio kullanıcısı motorları aynı ve çok memnun araçtan şuan kendi aracımız 78 bin km'de hiç bir ağır bakıma girmedi diyebilirim daha yağına,filtresine vs değiştiriliyor km kaçırılmadan.Performansı çoğu arabadan iyidir almak nasip olursa anlayacaksınız çok atak bir araç.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz benden tavsiye ufakta indirim yaparsa daha iyi olur şansınızı deneyin derim.(Fiyatı kırmaya bakın 28 biraz yukarıya kaçmış)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBGProd -- 14 Eylül 2013; 15:00:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CBGProd

    Bence gayet güzel bir araç ve performans,motor,konfor açısından da iyi bir araç.Babam 2006 Rio kullanıcısı motorları aynı ve çok memnun araçtan şuan kendi aracımız 78 bin km'de hiç bir ağır bakıma girmedi diyebilirim daha yağına,filtresine vs değiştiriliyor km kaçırılmadan.Performansı çoğu arabadan iyidir almak nasip olursa anlayacaksınız çok atak bir araç.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz benden tavsiye ufakta indirim yaparsa daha iyi olur şansınızı deneyin derim.(Fiyatı kırmaya bakın 28 biraz yukarıya kaçmış)

    O Fiyat yeni çıkarıldı. Biz araca bakmaya gidince fiyat 26500 dü. biz dedik pazarlık yapalım bir kuruş aşağı inmedi dedi herkes bu niyetle geliyor bari ben fiyatı yükselteyim onun üzerinden pazarlık yaparım 26500 e son bırakacak.




  • colifact C kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkürler.
  • bright15 B kullanıcısına yanıt
    Dediğin fiyata alınabilir temiz araç.23-24'e normal piyasası aracın bildiğim kadarıyla.2-3 sene garanti binerim diyorsan alabilirsin yolda bırakmaz,üzmeyecek bir araç.
  • bright15 B kullanıcısına yanıt
    Kia markasına millet ne kadar ön yargılı olsada cerato çok güzel bir araç

    Yakın arkadaşımda aynı ilk ilanda ki renkte 2006 model 1.6 Crdi Ex sedan var triger zincirli versiyonlardan yaklaşık 50000 km'dir kullanıyor ve yakın bir arkadaşım olunca aracı bende cok kullandım en az 10000 km'sini beraber yaptık araç üretildiği yıllardaki araçlarla kıyaslanırsa Euro Ncap'ten 3 yıldız almasını göz ardı edebilirseniz kapışacak bir araç zaten muadillerine göre fiyatı da uygun.

    Artı yönleri
    Atak bir dizel motoru var
    Donanımı dönemine göre eksiği yok kararan iç dikiz aynadan bagaj kapağı döşemesine kadar
    koltuklar kadife döşeme olmasa da konforlu saklama eşya alanları yeterli(arka koltukta mandallı bardaklıktan tutun çift bölmeli ön kolçağa kadar)
    ön konsol ve kapı döşemelerinin üst tarafı yumuşak plastik alt tarafı sert plastik örnek vermek gerekirse 2009 collection focus gibi
    çift renkli konsol Advance ex için konuşuyorum araçın içini ferah gösteriyor.
    Süspansiyon orta ayar virajlarda güven veriyor konfordan da ödün vermiyor. Avrupalı Ceed modeli dahasert bir süspansiyona sahip vede süspansiyonu ceed(ilk nesil) gibi sesli değil
    Eksi yönleri
    Sustalı anahtar değil ve kumanda birimi anahtarlık şeklinde
    araç 2006 focuslar düzeyinde bir yalıtıma sahip biraz yol sesi alıyor (dişli asfalt 110 km üzeri)
    kemikli bir vites yapısına sahip ama vites yolları belirgin fiat modelleri gibi yskın vites yolu aralıkları yok bu konuda ford modelleri gibi denilebilir.
    Debriyajını ben pek beğenmedim bu öznel bir görüş bir başkası için önemi olmayabilir yada sadece arkadaşımın aracına has bir durumdur.
    Bu dez avantajlar Hedef pazarının Avrupa değilde Güney Amerika ve doğu Asya olmasından kaynaklı araça bindiğinizde bunu hissediyorsunuz zaten motor kaputunu kaldırdığınızda 1.6 crdi içinde küçücük kalıyor yani araç daha büyük motorlar yerleştirilecek şekilde tasarlanmış bunu aynı yıllarda üretilen ceed ile kıyasladığınızda bariz anlayabiliyorsunuz.

    Benim şahsi kanaatim Tercihiniz Hb kasa ise Ceed veya İ30'un ilk nesillerini de incelemeniz. Ama sedan alacaksanız cerato biçilmiş kaftan

    Ek Sözüm size değil
    Bizim milletimizi anlayamıyorum bazen çok sabit fikirli olabiliyor. Kia ceed bir ara yanlış hatırlamıyorsam 2007 yılında rakipleri 35000'e satılırken 28000'e satıldı. o dönem alıp şuan üzerine 50000 km yol yapanlar ikinci el o fiyat vermiyor. O dönem köşede boşta param olsaydı sırf nakti yatırıma dönüştürmek için 28000'e alacaktım ihtiyaç fazlası olarak şimdi 35000'e satardım üstüne 10000-15000 km yaptığımda kar kalırdı.

    Edit:söylemeyi unutmuşum ilandaki araçlar gibi 50000-60000 km den sonra direkiyo ve el frenindeki deri parlayabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 15 Eylül 2013; 2:23:10 >




  • @hamza_007 yorumlarınıza ek olarak kullanıcı açıklaması yapayım;

    Söylendiği gibi döneminde üretilen gayet iyi bir araçtır. Ses yalıtımı gayet iyidir. Lastik sesini michelin gibi yumuşak lastik takarak kesebilirsiniz, ki aynı dönem araçlarından fiyat baz alındığında bu konuda daha ileri seviyede. Aracın en hoşuma giden yanı, önden kayma eğilimine sahip değil. Oldu ki viraja çok hızlı girdiniz, araç önden kaymaz, 4 teker birden kaymaya başlar, eğer çok daha zorlarsanız ani sert dönüş gibi arkasını hafif salar. Bunun dışında triger zincirli olmasından dolayı gözünüz kapalı 500 bin km'yi çok rahat görürsünüz. Debriyaj hususuna dikkat etmek gerekir. Bazı serilerde kronik debriyaj sorunu vardır, eğer sorunlu seriye denk gelinirse ya baskı balatada değişim, yada aralıklarla kontrol gerektirir. Ki sorunlu araçlar garanti kapsamında değerlendirildi ve tamir edildi.


    Fiyat konusuna gelirsek, tek kelime, değmez İlk olarak araç hb, cerato'larda hem dizel, hem hb, hem ex versiyon zor düşer. Satışı biraz ağırdır, araçtan anlayan birisini bulmanız lazım. Cerato hb dendiğinde 20-22 bin TL arasına alınabilir araçlar olarak görüyorum ben. Artış gereksiz bir artış, 23-24 desen neyse derim de söylenen fiyat baya fazla


    Ek olarak, eğer olur da cerato crdi alırsanız hb sedan fark etmez, mutlaka ve mutlaka turbo sesine dikkat edin. İmkanınız varsa özel serviste yahut yetkili serviste balans ayarını ve basınç ayarlarını kontrol ettirin.




  • AssistForte kullanıcısına yanıt
    Evet Turbo konusunda size katılıyorum. arkadaşımın aracı turbo rızası verdi. Arkadaşın araca bakış açısını değiştirmek istemediğim için belirtmedim çünkü turbo arızası arkadaşımın yanlış yağ tercihi yüzünden oldu vede dediğiniz gibi turbonun sesine pek kulak asmadı k turbo arızası bile yetkili serviste tüm kit değişimi 2011'de 1500 liraya hallolmuştu servislerinin makul olduğunu buradan anlayabilirsiniz.

    Ek olarak Evet arkadaşımın aracında kumho var orijinal ebatlarda ama araç rakiplerine göre daha fazla ses alıyor buda belirttiğim gibi fiyatı göz önüne alındığında nakul karsılanacak bir detay
  • İkinizede verdiğiniz uzun yorumlarınız için teşekkürler. galiba almayacağım fiyatından dolayı
  • daha önce 90Hp'lik Ceed modlini 1 hafta boyunca karma kullanımda (Şehir içi - Şehirler arası) test etme fırsatım ve deneyimim olmuştu yakıt konusunda çok tutumlu ve çekişi gayet iyi bir otomobildi... Ben yakıt konusunda yorum yapmak istedim az yakıyor ve çekişi gayet iyi bir motor...
  • Evet ilandaki araç bana da fiyat olarak 2-3bin fazla geldi maximum 25000 verilir @AssistForte arkadaşımızın dediği gibi 23000-24000'den fazla vermemek lazım Dediğim gibi zaten 28000 gibi tutarlara çıkarsan Ceed, İ30 gibi veya diğer markalarda da çeşitlilik artıyor.
  • cerato 2007 advance modeli aldım 1 haftadır kullanıyorum . daha önce patronun cliosunu kullandım ceratonun yanında oyuncak gibi geliyor şimdi bana. keyif almak istiyorsan cerato ex modeli al derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.