Şimdi Ara

2006 Renault Clio Dizel bu fiyat eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Uzun süredir forumu takip ediyorum 2006 Renault Clio Alize Dizel 63000 KM, Gri, temiz boya değişen yok. Ancak sağ ön kapıda hafif vernik atması var. Sağ aynanın dış plastiğinde hafif çatlak var. Ön kaputta el basılan yerde hafif çökme var. Bunların dışında araç temiz. Araç Binek kullanılmış 2. sahibi. Henüz usta gerek görmediği için Triger değişmemiş, genel bakım yapılmış.

    Dizel lazım Sıfır demeyin, param yok olsa alırdım :)
    Fiyat: 18:000 TL

    Ne dersiniz bu fiyat eder mi?



  • 2006 model dizel araç ve 2. sahibinden olması bence öne çıkan ilk olumsuzluk , 3 yıl dolmamış bir araç ve 2 sahibi olması ve siz alırsanız 3. yılında 3. binicisi bence epey manidar. bu şayet olumsuzluk olarak görmesseniz kesin bi netice olarak reno servisinde expertiz den geçmesi en uygunu olur sizin için. dizel araç alabilmek epey zorlu bi iş tabiki.kolay gelsin.alternatifleri son kez gözden geçirin fiyat normal .
  • triger değişmesi lazım 300-400 lira bişey tutar butun triger ve diger kayışlarının değişim ve malzeme masrafı ki ranault garantisi altında degilse normal güvenilir bir serviste orjianlinde değiştirmek zorundasın büyük ihtimal yağ ve yağ filtresi hava filtresi polen filtresi ve mazot filtreside değişmeli onlarda tam hatırlamıyorum ama 165lira falan tutar ama emin degilim

    dediğin araç clio symbol bizdede var aynısı 2006 model tamponları siyah çizgili stop sinyalleri beyaz .
    ancak arabada abs ve yolcu hava yastıgı yoksa o fiyat bence fazla ki biz 16bin liraya almıştı alize 1.5dci 65hp güvenlik paketli. istanbulda anadolu yakasındaysan yardımcı olurum
  • Cevaplarınız için teşekkürler, izmir deyim.
  • 2007 CLİO 3 1.5 DCI 19.000 liraya satılırken o arabaya o para verilmez. Ediceği rakam en fazla 14.500. İstanbul piyasasına göre konuşuyorum.
  • dostum bu para verilmez. hb olsaydı değer diyecektim sana. ama araç hb değil ve alize. tirgerde değişmemiş. 16.5 tan fazla verme derim.
    2006 dizel kazasız darbesiz boyasız değişensiz servis bakımlı bir ford fiestayı 17 bine sattılar dün. araç 25 bin kmde idi. beyaz renk bide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.