Şimdi Ara

2007 Lancer Plus Teyp Değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese

    Arabam 2007 model lancer plus aracı yeni aldık. Üzerindeki teyp fabrika çıkışlı orjinal teypi mp3 çalmaması ve ses kalitesinin düşük olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla göğüsün eğimli olması nediyle bizim arabaların göğüslerine in-dash sitemler uygun değil. Ben o yüzden aşağıdaki modeli ve resmini belirtiğim modeli taktırmayı düşünüyorum.Ayrıca teybin konsolda pekte sırıtmasını istemiyorum. Acaba teybin çerçevesi tam oturur mu diye şüphem var ayrıca aynı bir lancer in-dash kuran yada gören var mı acaba? Varsa önerilerinizi bekliyorum teyp marka ve model yönünden.

    Taktırmayı düşündüğüm teybin modeli

    SONYCDX-GT480US

     2007 Lancer Plus Teyp Değişimi


    göğüse örnek olması açısından birde resim ekliyorum burda takılan teyp tam oturmuş ama çerçeve kullanılıp kullanılmadığını anlayamadım.

     2007 Lancer Plus Teyp Değişimi







  • alt bolmeyide cikarttir bi tane double din taktir bence şöyle navigasyonlu bisey
  • Çerçeveye gerek yok alacağın teyp konsolun yuvasına tam olarak oturuyor.
    Daha önce Pioneer Deh 4950 takmıştım ben ışıkları vs. göstergelerle falan uyumlu olmuştu ancak ne yazık ki çalındı. Sonra cd değiştirme vs sorunundan sıkıldığım için mavi ışıklarına rağmen Sd kartlı ve usb girişli Pioneer 4150Sd aldım. Hiç sorunsuz onuda monte ettim. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum...
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sanırım bende pioneer dan yana kullanacağım tercihimi. Formlarda okudğum sony-pioneer kıyaslamalarında pioneerin ezici olmasda bariz bir üstünlüğü var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.