Şimdi Ara

2008 Model Ibiza 1.4 TDI alınır mı? (Bütçe Maks 30bin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Maksimum 30 bin TL'ye çıkabileceğim bir bütçem bulunuyor. Manuel vites ve Dizel bir araç arayışı içerisindeyim. Ford Fiesta ile Seat Ibiza Stylance arasında kalmış durumdayım. Seat Ibiza fiyatına göre özellik bakımından iyi bir araç. Araştırdığım kadarı ile 3 silindirli Polo motoruna sahip ve oldukça ekonomik. Yine de kullanıcıları bu araç hakkında ne düşünüyor bilmek isterim. Farklı alternatiflere de yönelebilirim.

    Şimdiden teşekkürler.

     2008 Model Ibiza 1.4 TDI alınır mı? (Bütçe Maks 30bin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Odyssey_ -- 30 Ağustos 2016; 21:44:59 >







  • 2007 model 1.4TDI sahibiyim. Araba doluluk oranına göre diğer markalardan daha ucuza gidiyor ve kolay kolay sıkıntı çıkaran bir model değil. Yaklaşık 5 senedir kullanmaktayım mazot zammından sonra güncel yakıt tüketimi şehir içinde 22-25 kuruş arasında değişiyor. Uzun yolda 2000-2500 devir arasında kullandığınızda ve 4.vites 80-90 kmh ile giderken 19-20 kuruş arası yakıyor. Ben en iyi performansı ve yakıt sarfiyatını Opet Eurodizel ile Total Excellium'da aldım.

    Arabada en beğendiğim özellik klimalı ile klimasız çalışma arasında çok farketmeyen bir yakıt sarfiyatı olması. Genelde etraftan duyduğum "klima açınca çok yakması" durumu bu arabada yok çünkü turbo devrede değilken araba düşük devirlerde motor sıkıştırmasını klima motorundan sağlıyor dolayısıyla klimanın açık olup olmaması çok etkilemiyor.

    Arabanın beğenmediğim özelliği yok. Ama bazı kullanıcılar amortisörlerin sertliğinden şikayetçi.

    Kısacası 30 bin ve altı bir bütçede alınabilecek mantıklı araçlardan biridir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.