Şimdi Ara

2009 1. TSI tript. bu şekilde alınırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb
    bugün 2009 1.4 tsı tript. vites passat alıyordum fakat ilanda 84 binde idi 42 ye pazarlık yaptık bitti. fakat yetkili servise sorduğumuzda aracın 1 hafta önce bakıma gidip turbosunun değiştiğini ve km nin 184 bin de olduğunu öğrendim. şimdi almak veya almamak arasında kaldım . sizce almam doğru olurmu. . ? siz olsanız ne yapardınız. saygılar



  • Sayın arkadaşım. siz bu arabayı alırken nasıl çelişkide kalıyor iseniz satarken de alıcı insanlar o şekilde çelişkide kalacalardır ve insanlara her seferinde bu durumu anlatmak zoruda kalacaksını ve çoğusu size inanmayacak. Ha serviste bu durumu düzeltirler ise o ayrı yoksa yanaşmayınız derim.
  • Benim merak ettiğim; satıcı sizin bu bilgiyi öğrendikten sonra yüzünüze bakabiliyor mu?

    İmla değişikliği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goforlife -- 5 Ocak 2012; 21:12:45 >
  • satan galerici ben bilmiyordum diyor benim aldığım kişi yaptırmış olabilir diyor. aldığım kişi genoto yetkili servisinde 80 binde yağ değişim bakım kartı ve tüvtürk ten muayensin 15 gün önceden yapıldığını ve muayene kağıdının altında 83 bin km yazdığını bizde buna güvenerek alıdığını söyledi galerici. işin garip tarafı galerici bana özellikle şase numarasını verip servise sorgulatma yapmamızı istedi. demek ki gerçekten bilmiyordu anlamak çok güç.
  • Bir araba 3 yılda 184.000 km yapmış ise o araba rentacar arabasıdır diye düşünürüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.