Şimdi Ara

2009 Avensis 2008 Vectra Tavsiyenize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar;
    Bu ayın 23’üne kadar aşağıdaki iki arabadan birini alıyoruz. Yalnız sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    1) 2009 Toyota AVENSIS Sedan 1.6 Benzinli Comfort
    2) 2008 Opel VECTRA Benzinli NB Confort

    Bu iki araçtan birincisini yani AVENSIS’i annem çok beğendi. İçi gayet geniş bagajı daha da geniş ve güvenlik önlemleri gayet tatmin edici. Sınıfında sadece bunda diz hava yastığı mevcut. 110 Beygir. Maksimum hız 195 KM/s.
    Beş ileri düz vites. EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi. Otomatik klima. MP3 çalar. Kaza anında katlanan pedallar. Elektrikli katlanan yan aynalar. Yol bilgisayarı. EuroNcap’tan sürücü ve yolcu için 5 yıldız, yaya için 4 yıldız.

    İkinci araba VECTRA’yı da ben beğendim. Makam arabası gibi yav. Vectra’da ise Otomatik klima, İnteraktif sürüş sistemi IDS, MP3 çalar, yağmur sensörü Cruise Control. Işığa duyarlı yanan ön farlar. ESP, ABS. Hız sabitleyici. AFL lamba sistemi (virajlarda virajın geniş bir kısmına ışık yayıyor.) 105 Beygir 194 km max hız. EuroNcap’tan 5 yıldız. (Galerisi böyle dedi ama ben internette 4 hatırlıyorum.)

    Evet işte seçenekler bunlar 0 otomobil almaya karar verdik almışken bizi baya idare etsin. Hangisinin servisi daha iyidir? Hangisinin sorunu daha azdır. Yedek parçası hangisinin kolay bulunur? Hangisinin parça ve servis işleri yaygın ve ucuzdur. En önemlisi hangisi daha güvenlidir. Siz 0 olarak bunlardan birini seçseniz hangisini neden dolayı seçerdiniz? Hangisi daha uzun ömürlü ve bizi tatmin edecek bir araba olur?

    Kısacası arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bize yol göstermenizi rica ediyorum. Şimdiden mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.







  • toyota'nın servisi daha iyidir. daha sorunsuzdur. her iki firmanında parçası kolay bulunur malum iki firmada ülkemizde çok yaygın. parça fiyatları hakkında birşey diyemiyeceğim ama yakındır sanırım. güvenlikte ikiside birbirine yakın diye biliyorum ama toyota bir adım daha önde bana göre.
    hangi aracı seçerdim sorusuna gelincede yukarda yazdıklarıma göre zaten diyeceğim belli ama yinede söyleyim TOYOTA AVENSİS.

    + opel vectra kasa değiştiricek. ve ismi değişecek.

    edit : imla düzenlemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 13 Temmuz 2008; 22:45:01 >
  • neden sadece bu ikisi arasında kaldınızki? yerinizde olsam o fiyata D sınıfı olarak vw passat alırdım veya 50bin ytl e çıkabilirseniz citroen C 5 alırdım
  • C kasa vectra EuroNcap'ten 4 yıldız aldı.
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım Avensis olacak çünkü indirimi başlamış bize 42.500'e geliyor. Passat da şu anda kampanyada ama en düşük modeli 47.500 civarı ki biz o kadar da açılamayız çünkü 42.500'e zor çıktık. Vectra'yı da 38.500'e veriyorlar ancak Avensis konforu için 4 milyar çıkmayı göze aldık. Jetta var Midline o da kampanyada şu anda 45 milyar civarı fakat Avensis bu seçenekler arasında bize en uyanı gibi geldi sizce de öyle değil mi?
  • skoda superb yeni modeli geliyor 1.4 tsi 122hp 45bin ytl den satılacakmış
    2 araç arasında avensis bence sorunsuz ve daha ekonomik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Can_Erik

    Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım Avensis olacak çünkü indirimi başlamış bize 42.500'e geliyor. Passat da şu anda kampanyada ama en düşük modeli 47.500 civarı ki biz o kadar da açılamayız çünkü 42.500'e zor çıktık. Vectra'yı da 38.500'e veriyorlar ancak Avensis konforu için 4 milyar çıkmayı göze aldık. Jetta var Midline o da kampanyada şu anda 45 milyar civarı fakat Avensis bu seçenekler arasında bize en uyanı gibi geldi sizce de öyle değil mi?


    avensis gercekten güzel arac hem toyota kalitesicabası ben baba arac diyorum bunlara güzel secim




  • Bir tanıdık 2.0 avensisi orta donanım 22.5 ytl ye aldı çok ta memnun hayırlı olsun.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Yarın Jetta 1.6 102 HP Comfortline'a da bakılacak 45 milyarmış çünkü ondan sonra karar verecek bizimkiler ama büyük ihtimalle de Avensis olacak. İlginiz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)
  • vectra kullanıcısıyım hic pisman olmadım aldıgıma
    1.6 tasımaz vs diyenlerede gülüp geciyorum
    her gece parkedip eve giderken arkama dönüp baktıgımda ne kadar dogru karar verdigimi anlıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Can_Erik

    Çok teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Yarın Jetta 1.6 102 HP Comfortline'a da bakılacak 45 milyarmış çünkü ondan sonra karar verecek bizimkiler ama büyük ihtimalle de Avensis olacak. İlginiz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)

    Bu doğuş oto iyi geçiriyo milleteO jetta 45 ederse vectra rahat 55 eder ben sana o kadar söyleyeyim.Avensis iyi araba ancak yeni kasası çıkacak değer kaybınız büyük olabilir.Vectranın fiyatıda gerçekten harika.Bu iki araç kesinlikle pişman etmez sizi.Jetta ile kıyaslamaya falan hiç girmeyin.Çok farklıdırlar




  • avensis kasa değiştirecek deniyordu ama ne oldu acaba
  • sorularının içinde servis ve güven kelimelerini gördüm. toyota derim. toyota demsem bile opel demem
  • sene sonu (ocak gibi) yeni kasa avensis yollarda.
  • avensis
    ...ama yeni kasa çıkacak.
  • 42,5milyara avensis bencede iyi bir tercih.D segmenti sonuçda ama biraz daha ufak birşeyler düşünürseniz golf TSİ yada jetta TSİ öneririm.Hem yakıtta hem konforda fark eder.Biraz daha zorlayabilirseniz passat almanız her ynden karlı çıkarsınız.Prestiji yeter.
    Passat 1.6 102 hp


    Trendline


    45.100,00

    Passat 1.6 FSI 115 hp Tiptr.


    Trendline Tiptr.


    52.420,00
    Passat 1.4 TSI 122 hp Trendline 49.010,00

    Passat 1.6 FSI 115 hp Tiptr.


    Comfortline Tiptr.


    55.420,00
    Passat 1.4 TSI 122 hp Comfortline 51.770,00
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdor

    42,5milyara avensis bencede iyi bir tercih.D segmenti sonuçda ama biraz daha ufak birşeyler düşünürseniz golf TSİ yada jetta TSİ öneririm.Hem yakıtta hem konforda fark eder.Biraz daha zorlayabilirseniz passat almanız her ynden karlı çıkarsınız.Prestiji yeter.
    Passat 1.6 102 hp


    Trendline


    45.100,00

    Passat 1.6 FSI 115 hp Tiptr.


    Trendline Tiptr.


    52.420,00
    Passat 1.4 TSI 122 hp Trendline 49.010,00

    Passat 1.6 FSI 115 hp Tiptr.


    Comfortline Tiptr.


    55.420,00
    Passat 1.4 TSI 122 hp Comfortline 51.770,00

    evet haklısın konforda baya bir farkeder bu konuda avaensis jettayı havada yer çünkü sınıfları farklı yakıt tüketimide ise hemen hemen aynıdır sadece jetta daha seridir. yahu hem avensis iyi bir tercih demişsin hemde jetta tavsiye ederim demişsin neyse sen rahatına bak...




  • eski bir avensis kullanıcısı oalrak çok iyi bir seçim yaptığınızı söylemeliyim.
    güle güle kullanın, kazasız belasız.
  • bence de avensis o ikisi arasında
  • toyyota çok az daha ağır basıyor ama ikiside kesinlikle hemen hemen aynı kalitede ama bir tercih yapıcak olsam avensis derdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.