Şimdi Ara

2009 Fransa Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda bu 100 yılı aşkın spor organizasyonuyla ilgili hiç bir başlık göremedim.Açıkcası bende açmaya pek hevesli değildim; bu kadar ilgisiz bir ortamda uğraşıp boşa kürek çekmek istemiyorum.

    Sadece şunu sormak istiyorum , kaç kişi Fransa Turunu ,5 saat etapları oturup izlemese de ucundan olsun ona bile razıyım :), takip ediyor?



  • futbol varya yeter herkese

    ben sıf şu dağlık etaplar için 2 gün izin aldım (salı çarşamba)

    bisiklet turu olduğu zaman kimseye söz vermem

    rekabetin,istikrarın,gücün ve etik kuralların en yoğun olduğu spor dalı

    görsel güzelliklerde işin cabası

    eurosport spikerleride sağolsun güzel bilgileriyle bizi aydınlatıyorlar (her konuda)

    izlemeyen kaybeder
  • 3 hafta doya doya bisiklet keyfi yaşadım valla.
    Rahatsız olmam nedeniyle işe de gidemediğim için müthiş keyifli oldu.
    Eurosport un spikerleri muhteşem zaten.
    contador bileğinin hakkıyla kazandı.Hiç aman vermedi valla schleck kardeşlere.Andy kaçtı contador kovaladı.Özellikle dünkü mont vermont müthişti.
    30 derece sıcaklıkta başlayıp tırman tırman 10 derece sıcaklıktaki yerde bitiş.Süperdi valla.

    Bugün de süper gala oldu.Team colombia 'ya da hayran oldum.Muhteşem takım çalışması yapıyorlar.
    Lance de seneye kendi takım kuracak.cotador,scheleck kardeşler,lance oldukça iyi bir fransa turu olacak seneye de.

    Çok eğlenceli bisiklet.Herrkese tavsiye edilir ama bizim millet anlamaz öyle şeylerden.Ne o gidonun üstüne oturcak falan ne me lazım erkekliği kaybolur.
    Hehe
  • tour de france için önceki senelerde bende konu açmıştım ama malesef pek ilgilenen çıkmamıştı,yani pek popüler bir spor değil bizim için,halbuki temmuzun bu döneminde dünyanın en önemli spor olayı bu,sadece fransızlar değil ilgili olan özellikle avrupa ülkelerinde ( almanlar,ispanyollar,italyanlar her gün program yapıyorlardı tur için ) önemle takip ediliyor.Bizim ülkemizde malesef bisiklet spor olarak bile görülmüyor ( bisiklet = çocukların karne hediyesi,gerçi o önemde kapandı ya artık ne hediyeler var ) Son senelerde cumhurbaşkanlığı bisiklet turuyla bir kamuoyu yaratılmaya çalışılıyor ülkemizde,inşallah gereken önem verilirde bu spor dalı hakettiği ilgiyi görür.

    bu seneki turu contador kazandı,her ne kadar armstrong fanatiği olsamda contador şu anda bu sporun en iyisi,tırmanışta ve zamana karşıda mükemmel,yaşıda genç,iyi bir ekiple bu turda birçok şampiyonluk kazanabilir bence.

    Turu kazanamasada armstrong da çok iyi bir iş becerdi,dünyanın bireysel olarak en zorlu sporlarından birine 3 yıl ara verdikten sonra döneceksin,yaş olacak 38,üstüne üstlük turdan birkaç ay önce şanssız bir sakatlık yaşıyacaksın yarışmaya katılman bile tehlikeye girecek,birde takımın kaptanıda sen olmayacaksın ve bütün bu olumsuzluklara rağmen turu 3. olarak podyumda tamamlayacaksın,bazıları burun kıvırabilir ama bence çok iyi bir netice armstrong için.Seneye kendi takımıyla katılacakmış tura,iple çekiyorum valla önümüzdeki yılki yarışı




  • podyumda lance in contador a bakışı çok fenaydı.Seneye görürsün sen diye bakıyordu valla:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.