Şimdi Ara

2009 Leon Cupra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Yakın zamanda 2009 model Seat Leon Cupra (240 hp) almayı düşünüyorum.
    Aranızda bu aracı kullanan var ise özellikle yakıt tüketimi ve genel sıkıntıları hakkında beni bilgilendirirlerse sevinirim.

    Teşekkürler



  • Muhteşem bir motor ve donanıma sahip bir araçtır. Bilinen kronik bir sorunu yoktur. Şehir içi düzgün kullanımda 11lt civarı yakar 6bin 7 bin devirleri okutursan 13lt'den aşağı düşmez. 2.0 cc 240hp motordan bahsediyoruz. Şehir dışı ise 100 sabit hızla 6.6lt civarı yakıyor. Yani motorun kuvvetine göre tüketimleri başarılı. Zaten VW'nin birsürü ödül almış TSI motora sahip. Gönül rahatlığıyla alın derim...
  • Çok övüyorlar.. Ne kadar fiyatları ?
  • kampanyalı sıfır fiyatı şuan 74.500 TL

    bu fiyata sıfır alınır mı tabi ki alınmaz,2. ellerde çok temiz araçlar var, 50.000-60.000 TL arası fiyat değişiyor
  • O fiyata type r alınır.Hiç olmazsa adı var tayyarrr
  • C segmentindeki Hot-Hatch'ler arasında en iyi fiyat/performans oranına sahip araç olmakla beraber aynı zamanda agresif dizaynı kimliğini yansıtan bir araçtır. Bu arada düzeltme yapmak gerekiyor, şu anda 2011 model kampanyalı fiyatı 64.000TL'dir ve bu gerçekten güzel bir fiyat. Ne var ki 2012 model kasa değiştireceği için bu aracın 2. el değerinde ciddi bir düşüş olacaktır.

    Siz ikinci el alacağınıza göre bir problem yok. Yetkili servis bakımlı bir araç alın ve yetkili servisine güzelce baktırın. Bu sayede garanti süresi henüz bitmemiş ve bilinçiz aşırı yükleme yapılmamış stock bir araç alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencetas

    Arkadaşlar merhaba;

    Yakın zamanda 2009 model Seat Leon Cupra (240 hp) almayı düşünüyorum.
    Aranızda bu aracı kullanan var ise özellikle yakıt tüketimi ve genel sıkıntıları hakkında beni bilgilendirirlerse sevinirim.

    Teşekkürler


    böyle bir araç almayı düşünüyorsan yakıt tüketimi değil yol tutuşu, esp'nin etkisi, viraj denge çubuğu, turbonun yeterliliği cufff cufff sesi :) gibi konuları sormanı beklerdim...240hp gücünde 2litrelik motordan bahsediyorsun.
  • Kesinlikle fiyat-performans oranında TR'de 1 numara. Bir de Peugeot 207 RC var. 1.6 olduğu için vergi avantajı ile çok uygun bir performans aracı.

    http://www.fastestlaps.com/car462a1e733dcec.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.