Şimdi Ara

2010 Model 1.6 Tdci Fiesta Yakıt ve Rölanti Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kıymetli arkadaşlarım değer verip okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.


    Kendim mesleğimden dolayı günlük hayatın akışına etki edebilecek olan işlerle ilgilenemiyorum annem çalışan bir birey ve araba ona ait.

    Yaklaşık 4 yıldır severek kullandığı aracında birkaç ay önce yakıt enjektörleri arızalandı. Araç çekişten düştü motor uyarısı vs. verdi sonuç olarak bu arızayı enjektörleri değiştirterek çözümledim ancak şuan araç 100 km de 6.5L yakıyor. Bu problemi çözebilmek adına Ankara'da Şaşmaz oto sanayine gittim katalitik konvertör içindeki filtrenin bittiğini söylediler kesip filtreyi içinden çıkardılar gerçektende yanmış bir filtre ile karşı karşıya kaldım onu söküp attılar içi boş bir şekilde tekrar kaynatıp arabaya bağladılar katalitik konvertörü. Devamında EGR'yi iptal ettiler yazılımsal olarak ve dünyanın parasını ödedim. Sonuç halen aynı 6.5 L yakmaya devam ediyor. Yakıt konusunun dışında aracın rölantisinde bir problem var arabayı titretecek derecede sarsıntı yapıyor motor bir miktar çalıştıktan sonra araca ilk hareketlenmeyi verirken stop ediyor çekmiyor.


    Sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kaldım, gittiğim yerlerde cebimden para almaktan başka hiçbir şey yapmadıklarını fark ettim ve çözümü burada bulabileceğim umuduyla foruma konu açtım. Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.








  • 2010 Model 1.6 Tdci Fiesta Yakıt ve Rölanti Sorunu

    Aracını bir de buraya götür baktır derim. İyi ustadır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.