Şimdi Ara

2011 1.16 Araçla İlgili Acil fikirlerinize İhtiyacım Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Dün Ankara'da 1.16 benzin+lpg li boyasız bir araca kapora verdim bu hafta içi işlemleri bitirmeye çalışacağım. Fakat pahalımı alıyorum acaba size sormak istedim. Araç 38000 de Prins marka tüp var sunroof var premium sınıf 55000 tl liraya anlaştık. Sizce normalmi?



  • Markası olmayan bi arac icin cok yuksek fiyat!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum 1.16i BMW premium :)
  • Sanırım durumunuz gercekten cok acil. Araçla ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha faydalı olur. Hangi donanım seviyesi vs. Ancak fiyat biraz yüksek gibi. Sanırım @ beamer adlı üyede aynı araçtan var. Sahipleri daha faydalı bilgi verebilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 17 Haziran 2013; 15:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat cokta yuksek sayilmaz yani gordugum kadari ile 50tl den basliyor temizleri. Sizin gonlunuz el veriyorsa alin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında kaparosunu verdim diye sahibi ilandan kaldırdı. Dün eşimle gidip baktıp araç içimize sindi genel olarak piyasasına bakınca da lpg li aynı km lerdeki araçlar o fiyatlarda ama ben yinede sizin tecrübelerinize başvurmak istedim. Araçla ilgili daha detaylı ne söyleyebilirim bilmiyorum. Sunroof ve tüp oluşu artısı zannedersem. Sağ arka çamurlukta sürtmeden dolayı mini onarımdan boyası var. Durum acil bu arada arkadaşlar çünkü muhtemelen mevcut aracımı yarın satmış olacam.
  • Hocam simdi sahibindene baktım, ankara'da 12 tane 2011var,birisi 55 bin digerleri 50-53 arası ki bu fiyattan daha pazarlık yapılacak. Açıkcası ben pahalı buldum, ancak sizin içinize sindikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende çok baktım ama çoğunda ya lpg yok ya da sunroof bu ikisi fiyatı 3-4 bin yükseltir heralde değil mi? Bende sizin gibi düşündüğümden kafam karıştı. Ayrıca sadece fikir almak açısından sormak istiyorum. 2 sene sonra bu arabaların fiyatı ne olur 45000 e falan düşer heralde değil mi?
  • İçinize sindiyse hayırlı olsun.
    Geçen yıl bende niyetlenmiştim fakat BMW markasıyla çok örtüşmüyor araç genel itibariyle. İmkanınız varsa test edin özellikle bozuk yollarda çok sarsıyor. Ve yol tutuş konusunda endişelerim oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestapo16 -- 17 Haziran 2013; 15:31:20 >
  • Teşekkür ederim cevap için aracı test ettim ve aslında benim hoşuma gitti yol tutuş konusunda altımdaki jettadan daha iyi olduğunu düşünüyorum :)
  • Yorum yapabilecek kimse var mı?
  • Fiyat iyi. Her ne kadar LPG karşıtı bir kişi olsam da LPG için ekstra istenmesine karşı çıkamıyorum. Bir de Sunroof'u varsa bu fiyata değer.

    Bu arada 2 sene sonra kim öle kim kala:) Belki komple sağ tarafı çizilecek aracınızın Allah korusun, sağ tarafın hepsini boyatmak zorunda kalacaksınız o zaman öldü fiyatına vereceksiniz, ya da kaputa ufak bir şey olacak, değişecek kaput değiştimi de sat satabilirsen:) Onları düşünmeyin bence. Aldığınız aracı zaten üzerine daha az yakan, daha çok giden, içinde ekranı olan yeni kasası çıktığı için yeterince değer kaybetmiş olarak alıyorsunuz, 116i'nin 2 sene önce boş fiyatı 24-25.000euro idi, şimdi siz 22.000küsür Euro'ya premiumunu alıyorsunuz. Ha yine de içinizi ferahlatayım ikinci el bir araba alıyorsunuz tabii ki 2 sene sonra 10.000TL zararla satmazsınız yine en kötü 50.000'e gider diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 17 Haziran 2013; 22:37:27 >




  • Çok teşekkür ederim gerçekten benim içimi çok rahatlattınız. Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.