Şimdi Ara

2011 Honda Arabanın arkası savruluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.. honda civic 1.6 sedan aracımı yeni aldım ve bugün uzun yol yaptım. daha önce 2010 jetta vardı.. virajlarda felan problem yok ama böyle bir hafif kasise girdiğinde yada çukura girdiğinde arabanın kıçı savruluyor gib ve bu beni baya endişelendirdi.bu neden olabilir? biraz araştırdım bikaç kişi bunu yaşamış gibi.. ustaya gitsem amortisör felan diyecek kafadan para vermekte istemiyorum ve Ağrıda honda dan anlayan pek kimse olmadığından sizlerin görüşleri benim için çok önemli. şimididen teşekkürler.



  • Rot-Balans ayarı yapan bir yere götürün aracınızı.Benim eski aracımda da aynı sorunu yaşamıştım.
    Aracla belli bir hızın üzerinde giderken kasis ya da cukura girdiğimde arka tarafı savurma eğilimi gösteriyordu ayardan sonra düzelmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KorayV

    Rot-Balans ayarı yapan bir yere götürün aracınızı.Benim eski aracımda da aynı sorunu yaşamıştım.
    Aracla belli bir hızın üzerinde giderken kasis ya da cukura girdiğimde arka tarafı savurma eğilimi gösteriyordu ayardan sonra düzelmişti.

    Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için. dedğiniz üzere amortisör kaynaklı olduğunu sanmıştık ancak sizin dediğiniz gibi rot ayarı yaptırdım ve şu an çok iyi...sorunumu çözmemdeki yardımınız için tekrar teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.