Şimdi Ara

2011 ikinci el polo çılgınlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Polo Vw'nin ulaşılabilir fiyatlı aracıdır. İkinci eli de hareketli olacaktır. Donanım artık tüketicilerin neredeyse ilk kriteri. Örneğin, direksiyondan kumandalı müzik sistemi istiyor insan.
  • Bana göre Polo'nun bluemotion versiyonu parasını hakediyor. Diğer versiyonları için aynı şeyi söyleyemem.
  • arabaya 5-6 ay binip zarar etmeden hatta kar amaçlı satma düşüncesinde olan uyanıklar yüzünden bu kadar çok 2. eli var bence!
    örneğin geçen kış 30.000tl civarına sıfır alıp üstüne 10-15 bin km yapıp şu anda 34.000 tl olan arabayı adam en az aldığı fiyata satıyor!bu arada benzinli polodan bahsediyorum!
  • Polo alan vatandaş 1 ay kadar sonra araçta yol bilgisayarı bile olmadığını farkettiğinde galeriye bırakıyor olabilir

    * İş bu cümleden kasıt, polo alan bir insan iki kategoriye sokulabilir. Birincisi boş+boş olduğunu bile bile alanlar grubu. Ki bu grup bir süre sonra otomobilden sıkıldığından sık sık araç değiştiren gruptur. İkincisi otomobil cahili grubu. Bu grup önce çevresine ne aliyim ne aliyim diye sorar. Çevresi kaç paran var kaç paran var diye ona geri sorar. Bizim grup şu kadar var şu kadar var diye cevaplar. Çevresi fosfagen al polo al fosfagen al polo al diye tavsiyeyi verir. Gidilir polo alınır. Sonra arkadaşın paliosundaki 8 fonksiyonlu yok bilgisayarı görülür ve ilk hayal kırıklığı, ilk üzüntü. Aslında bu grup 10 yılda bir araç değiştiren gruptur. Ama kısa zamanda satar aracı böylece.




  • Polo'yu alıp binen zarar etmeden satabilien bir insan sıkılıdıgında satar tabiki..Araba zarar ettirmiyorki diger markalar kadar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.