Şimdi Ara

2011 model eski kasa doblo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaklasik bir hafta icinde Babam 2011(2010'da olabilir tam hatirlamiyorum) model eski kasa sifir doblo alacak. Ve aldikdan 2-3 gun sonra mecburiyetten uzun yola cikmasi gerekiyor. (Istanbul-Denizli) Arabaya alismadan uzun yola cikmis olacagi icin biraz tehlikeli olabilir diye dusunuyorum. O yuzden araba ile alakali onceden bilmemiz gereken birsey veya onerebileceginiz bir sey var mi?

    Not:Klavyemde turkce karakter olmadigi icin boyle yazmak zorunda kaldim. Simdiden tesekkurler



  • Sen hiç merak etme @sungurtigin kardeşim, babalar bilmedikleri arabayla yola çıkarken temkinli ve dikkatli gitmeleri gerektiğini bilirler.
    Araba sıfır ise zaten ilk 1000 km hız yapılmaz, motor zorlanmaz, fazla yük taşınmaz.
    Babana senin hatırlatabileceğin tek şey; sıfır arabalarda lastiklerin havaları çok fazla oluyor, kontrol etmeden yola çıkmamasıdır.

    Allah kavuştursun, şimdiden hayırlı yolculuklar.
  • @Akineton
    Verdigin cevap icin tesekkur ederim. Ben bu mesaji babamin ricasiyla yazdim. Bu bilindik seylerden baska bilinmesi gereken onemli bir sey var mi? Onu ogrenmek istedik. Cunku ilk defa boyle bir aracla uzun yola cikacak. Ayrica bunlarin teyplerinde USB girisi var mi? IPhone vaya baska bir mp3 baglanabilir mi? Simdiden tesekkurler
  • Turbolu bir araç önceden kullanmamışsa araçla yola çıkmadan önce ve stop etmeden önce 1 dakika rolantide çalıştırması turbo için iyi olur turbo arızalarının büyük kısmı direk stop etme nedeniyle turbonun yağlama yapamamasından kaynaklanıyor.Aldığı yakıt fişini saklasın Allah göstermesin ama olası yakıttan kaynaklı arıza zararının karşılanması için.Kıyıda köşede pek uğranmayan yerlerden yakıt almasın şehir içinde araçların yoğun olarak yakıt aldığı belirgin yerden yakıt alsın.
  • Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.
    Peki bu teyp hakkinda bir bilgisi olan var mi?
  • bildiğim kadarıyla özel bir paket eklenmediyse standart donanımda usb yok. yani yeni tip kasalarda yok ki eski tip kasalarda olacağını sanmıyorum.. geriye tek seçenek kalıyor; çakmağa takılan, sesi radyoya veren mp3 transmitter cihazlar..

    yakıt eğer sürekli opet ten alınır ve opet karta işletilirse yakıt sebepli arızalara karşı garanti veriyorlar. (kartı kasaya verirken kilometreyi de söylüyorsun) Arkadaşın da söylediği gibi gözünün tutmadığı yerden yakıt almamak gerek, eurodizel harici normal mazot koymamak gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.