Şimdi Ara

2012 DE YAYINLARI KİM VERİCEK ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
12.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ntv ve cnn zamanını net hatırlıyorum, tekrar bu kanalların birinde yarışları izlemek bizler için kabus olacaktır. bu işi trt kadar iyi yapabilecek başka bir kanal yok maalesef. fazla bir şey de istemiyoruz, sunucu serhan acar olsun, reklam az yayın sorunsuz olsun yeter. he bir de okay karacan uzak dursun
  • aman okay karacan şimdiye kadar verdiği emeklerine teşekkür ederiz ama artık uzak dursun. ama korkarım bu günleri bile arayacağız. içimden bir ses paralı bir kanalda yayınlanacağını söylüyor.


  • hiç gülesim yoktu. Jarno, aldığın teklifler doğruysa, umarım F1 de kalırsın.
  • İtalyan ligi ve NBA'den dolayı DSmart alıcam büyük ihtimal ama sırf F1'in akibeti açısından bekletiyorum bu seçimimi.
    Digitürk'te yayınlanıcak olursa F1 , NBA falan dinlemem gider Digi alırım direkt..
  • Şunu açıklığa kavuşturalım F1 yayın hakları Bay E'nin koyduğu bir şart gerekçesiyle ücretli platformlarda yayınlanamıyor ücretli bir platform yayın haklarını alsa bile halka açık bir kanalda göstermesi lazım.ve bu nedenle digiturk ve dsmart f1 e sıcak bakmıyor dedikodulara bakılırsa %90 ntv yayın haklarını alacak hatta aldığını söyleyenlerde var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !3!ack

    Şunu açıklığa kavuşturalım F1 yayın hakları Bay E'nin koyduğu bir şart gerekçesiyle ücretli platformlarda yayınlanamıyor ücretli bir platform yayın haklarını alsa bile halka açık bir kanalda göstermesi lazım.ve bu nedenle digiturk ve dsmart f1 e sıcak bakmıyor dedikodulara bakılırsa %90 ntv yayın haklarını alacak hatta aldığını söyleyenlerde var.

    Ücretli yayın yok diyoorsunuz ama bu sene yayınlama hakkını Sky TV aldı ve paralı yayın yapacak. Yarışların sadece yarısı BBC'den verilecek (açık). Hatta Sky TV sağlam pahalı paketlerle veriyor.

    Paraya bakar herşey.

    NTV alırsa bari NTV Spor HD ve/veya HD-en üzerinden HD yayını yapsın.
  • umarım NTVspor alır formula 1'i bırakamam ben.Ha bide Okay Karacan sunmasın abi ya bütün heyecanımızı alıyo adam :D
  • Ntvspor alsın, Trt'nin sporla alakası yok.
    Sunucu Serhan Acar olsun.
  • Saran Holding almış yayın haklarını. Haftasonu açıklanması bekleniyormuş.
  • Acun aldi filan diyorlar spekulatif olarak, Show TV'nin HD si yok ki galiba

    Neyse haftasonu belli olacak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 28 Şubat 2012; 10:54:08 >
  • DSmart mantıklı geliyor bana bu aralar. İtalya ligi, NBA falan. Bari dijital platforma gidicekse DSMart alsın. F1 nerdeyse ben de orda olucam çünkü. DSmart alırsa benim açımdan güzel olur yani.
    Ama tabi direk TRT alsın bitsin en güzeli.
  • "Türkiye Grand Prix'sinin 2012 yılında yapılmayacak olması ve TRT'nin yayın hakları konusunda bir girişimde bulunmamsı üzerine Formula 1 yarışlarının Türkiye'de yayınlanması tehlikeye girmişti.
    Bugün bir yayın grubunun FOM'dan Formula 1 yayın haklarını aldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

    Kısa bir süre sonra bu grubun Saadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Holding olduğu ortaya çıktı.

    Saran Holding'in halihazırda bir TV kanalı bulunmuyor. Bu nedenle grubun yayında olan bir TV kanalı ile Formula 1 yayınları hakkında anlaşması bekleniyor.

    Bize gelen ilk bilgilere göre NTV ülkemizdeki yayıncı kuruluş olmak üzere ilk sırada ve bazı görüşmeler yapılmış durumda.

    NTV dışında son senelerde yayınları bizlere ulaştıran TRT ise henüz pit alanında beklemeye devam ediyor.

    Enerji, medya, yayıncılık, savunma, sağlık, şans oyunları ve madencilik sektörleri ağırlıklı olarak faaliyet gösteren Saran Holding, 2009 yılında teknoloji şirketlerinden Alen Elektronik'i bünyesine katmıştı. Alen'in 17 yıldır faaliyet gösterdiği yayıncılık alanında Formula 1, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası gibi maçlarla bazı etkinlik ve programların helikopter ve kablosuz kamera sistemleri çekim hizmetlerini gerçekleştiriyor."




  • 1 hafta içinde kimin yayınlanacağı belli olacakmış,yayınlanmama gibi bir durum söz konusu değil iyi bari.
    Cine5 alıyor mu bi de fantazi olur
  • Alen elektronik HD çekim yapan ilk şirketlerden galiba Türkiye'de. Yayınlar olası HD bir yere gider bu adamların vizyonu varsa.
  • CNN turklu zamanlari ozluyorum :)
  • Hangi kanalda yayınlanacağı konusunda halen net bir gelişme yok Trt eğer almak isteseydi şayet bu zamana kadar beklemezdi, sözleşmesi bittiğinde girişimlere başlardı.

    @serhan acar

    Arkadaşlar,F1 için Saran grubu tabii ki bazı kanal-gruplarla görüşüyor,ama sadece duyduklarımı 'olacakmış,şu kanal tamammış' diye kesinleşmeden yazamam,sonuçta ben bir haber sitesi değilim.Ama bir grupla bir ilerleme kaydedildiğini biliyorum.Evet, dijital platform da olabiir!
  • d smart olmaz inşallah d smart almak istemiyorum nba için league pass yaptım olmaz bu !!!
  • Ücretli bir platformda yayınlanırsa Formula1 Türkiyede gömebiliriz.Zaten yeni yeni gelişen bir seyirci kitlesi var,birde ücretli olması durumunda geriye gidiş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Ücretli bir platformda yayınlanırsa Formula1 Türkiyede gömebiliriz.Zaten yeni yeni gelişen bir seyirci kitlesi var,birde ücretli olması durumunda geriye gidiş olur.

    Kesinlikle.
  • Haftasonu geldi hala açıklanmadı mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.