Şimdi Ara

2012'ye kadar yenilenecek ve makyajlanacak tüm modeller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Handa Jazz... 2009 modeller yeni kasa olacak. Temmuzda buradalar...
  • Teşekkürler listeye ekledim ,,
    quote:

    Orjinalden alıntı: pirekare

    Handa Jazz... 2009 modeller yeni kasa olacak. Temmuzda buradalar...
  • Güzel bir topic burdan takip edilinir. Merakla Ford Focusu bekliyorum.
  • opel mini suv 2009 da geliyor.
  • Kia sportageler bu yıl makyajlandı bir daha mı makyaj görücek bilgisi olan var mı?
  • Renault Koleos, SUV 2008 üçüncü çeyrek
    Dacia Sandero 2008
    Renault Grand Modus 2008
  •  2012'ye kadar yenilenecek ve makyajlanacak tüm modeller



     2012'ye kadar yenilenecek ve makyajlanacak tüm modeller



     2012'ye kadar yenilenecek ve makyajlanacak tüm modeller




    x5 benziyor ön tarafıböyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 23 Aralık 2007; 15:00:55 >




  • Fiat dobloyu unutmuşun 2009
  • Şu ana kadar verilen tüm bilgi ve düzeltmeleri listeye girdim. Destek veren tüm dostlara teşekkürler , Hata uyarılarını ve yeni model bilgilerini yolladığınız sürece listede güncel kalacaktır. Bende devamlı yeni model bilgilerini araştırıyorum. Herkese teşekkürler.

    Yeni model bilgisi yollarken makyajlanıyor mu yenileniyor mu lütfen belirtiniz.


    Saygılar,
  • Baştaki liste otomobil basının uydurduğu dedikodulara göre değil de firmalardan yapılan açıklamalara göre düzenlenirse daha faydalı olur kanaatindeyim. Örneğin Volvo XC100 diye birşey uydurulmuş. Kimine göre Volvo'nun VCC (Versatility Concept Car) olarak yıllar önce hazırladığı concept araç XC100 olarak üretilecekmiş. Tamamen atmasyon. Bir kere o araç SW bir otomobil, Cross Country değil. Bu araç üretilecekse bile bunun XC diye isimlendirilmesi imkansız. Diğer yayınlanan bazı resimler ise XC90'nın yerini alacağı iddia edilen bir XC. Volvo XC90'nın üretiminin durdurulacağını yalanladı. İkincisi, o resimler de XC60'ın fotoşoplanmış hali.
    Volvo ile ilgili listede doğru olan tek şey XC60'ın daha önce 2009 başı olan seri üretim tarihinin 2008 sonuna yetiştirilmeye çalışıldığı. S40'ın 2009'da yenileneceği bilgisi de doğrulanmış değil. Derginin biri savurmuş birşeyler, o kadar.
  • Açıklamaların için teşekkürler Otomobil firmalarının konu hakkında net açıklamaları olduğunda zaten bizde onların açıklamaları yönünde bu listeyi şekillendiririz. Burda amacımız hep beraber bu listeyi tutarlı hale getirmek. Xc90 hakkındaki tartışmaları okudum. Ama hala konuda bir kesinlik yok. S40 bilgisi yalanlanmışta değil ve 3 otomobil dergiside bu tarih hakkında hem fikir. Volvonun gelecek planları olarakta yine yayınlanmıştı. Sizin temas ettiğiniz noktalarda haklılık payınız olmakla birlikte dergilerin bu konudaki açıklamalarınıda kestirip atamayız. Auto bild , autocar vb gibi dergiler , sektör içinde yer alan ve yeni modeller hakkında tutarlı bilgiler verecek bağlantıları olan dergiler.

    Sektörden açıklamalar geldiğinde lütfen listedeki hatalar için uyarın. Çok teşekkürler
    quote:

    Orjinalden alıntı: hesheit

    Baştaki liste otomobil basının uydurduğu dedikodulara göre değil de firmalardan yapılan açıklamalara göre düzenlenirse daha faydalı olur kanaatindeyim. Örneğin Volvo XC100 diye birşey uydurulmuş. Kimine göre Volvo'nun VCC (Versatility Concept Car) olarak yıllar önce hazırladığı concept araç XC100 olarak üretilecekmiş. Tamamen atmasyon. Bir kere o araç SW bir otomobil, Cross Country değil. Bu araç üretilecekse bile bunun XC diye isimlendirilmesi imkansız. Diğer yayınlanan bazı resimler ise XC90'nın yerini alacağı iddia edilen bir XC. Volvo XC90'nın üretiminin durdurulacağını yalanladı. İkincisi, o resimler de XC60'ın fotoşoplanmış hali.
    Volvo ile ilgili listede doğru olan tek şey XC60'ın daha önce 2009 başı olan seri üretim tarihinin 2008 sonuna yetiştirilmeye çalışıldığı. S40'ın 2009'da yenileneceği bilgisi de doğrulanmış değil. Derginin biri savurmuş birşeyler, o kadar.




  • güzel topic. bence sürekli güncel tutulması gerekir. başlıktan da 2012 silinirse uzun yıllar pek çok kişinin işine yarayabilir
  • 2007 konusunu hortlatmissiniz listede yazili olanlar gerceklesti zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk. -- 31 Ocak 2011; 20:02:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.