Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.692
Cevap
83
Favori
985.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler.Buradaki yorumları başından sonuna okuyarak arabayı aldım.Yorumların çok faydası oldu.Etrafımdakilere sormaya çekiniyorum (bilmiyo ki bilmiyo ki )dalga geçmesinler diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayssak

    Teşekkürler.Buradaki yorumları başından sonuna okuyarak arabayı aldım.Yorumların çok faydası oldu.Etrafımdakilere sormaya çekiniyorum (bilmiyo ki bilmiyo ki )dalga geçmesinler diye

    HAYIRLI OLSUN. ALLAH KAZA VE BELALARDAN KORUSUN. SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BİNMENİZ DİLEKLERİMLE...
  • madem44 kullanıcısına yanıt
    Amin.Hepimizi inşaallah.Teşekkürler.
  • arkadaşlar 2012 hyundai i30 crdi elite otomatik aracıma ilk 10000 km bakımı yapıldı trafiğe çıkalıda 1 sene olmuştu.
    bakım faturasının örneğini koyuyorum yaptıracak arkadaşlara duyurulur . yağda yüzde 10 diğer parçalarda blue carda istinaden yüzde 20 indirim var.
    yağ shell 5-30 dpf imiş onun fiyatını çok çıkardılar ama itiraz şansımız yok malesef . garanti için gidecez ben kayseri inotoyu tercih ettim.diğer bayi kayseri gürpınar araba alımı sırasında esnaf yaklaşımı gösteremediler. O yüzden arabayıda inotodan almıştım zaten.

     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    quote:

    Bazı arkadaşların 2013 ün ilk aylarında paylaştıkları , gündüz ledleri gece neden çalışmıyor sorusuna bende katılıyorum , görseli olumsuz etkiliyor , avrupada yasak olması , aracın menüsünde bu durumun seçmeli olmasına engel olmamalıydı bence.
    Birde arka stopların bazı arkadaşların paylaşımlarında led olanlarını gördüm bunlar orjinal stoplarmıdır , eğer öyleyse güncel fiyatları nedir ve nerelerden temin edilebilinir ilgilenen arkadaşlara sormuş olayım.
    herkese tekrar merhabalar.


    led farların gece size hiç bir faydası yok, aksine karşıdan gelenin gözünü alıyor aynı şekilde yağmurlu havalarda ıslak zeminde sis farlarının yakılması da çok yansıma yapar. Böyle estetik kaygılar içinde olurken biraz da karşıdan geleni düşünün. Ayarsız ve uygunsuz xenon uygulaması yapılmış bir araç hiç mi karşınıza çıkmadı. Veya arkanızdan uzunları yakmış sizin tavanı aydınlatan sürücülere tepkiniz olmuyor mu? Türkiyeye ithal edilen ürünler de avrupa uyum süreci içinde bu kurallara uymak zorunda olabilir. O yüzden Avrupada yasak olan bir uygulamanın burada serbest olması zor. Genelde tam tersi olur 22 den sonra alkol satmayı yasaklayan bir ülke burası.

    Ek olarak arka led stoplar orjinal değil sonradan takılan pahalı bir aksesuar, yaklaşık 1700 - 1800TL olduğunu duymuştum. yurtdışından siparişle getiriliyor diye biliyorum.


    cevaplar için teşekkürler , çok olumlu bakmadığın net anlaşılıyor.
    estetik kaygılarla sormuştum ancak hakkın var eleştirilerinde , O zaman şöyle yazayım ;
    yasal sınırlar ve trafiği olumsuz etkilemeyecek şekilde led ön ve arka sinyalizasyonlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viper74

    Öncelikle i30'nuzu iyi günlerde kullanın . Bende gündüz ledlerinin menüden veye yazılımla kısa farlarla yanabiliceğini düşünüyordum çünkü i30 un lansman videolarında yanıyorlardı (youtube da var). Servise hep soruyordum yapabiliyormusunuz diye? Sonra beklediğim led stoplar hyundai' in sitesine düştü ve onların siparişini verdim ki stoplar gelip montajına gittiğimde gündüz ledleri içinde modül takmaya başladıklarını öğrendim. Ve stoplarla birlikte modül montajını da yaptırdım. Ledler farlarla birlikte yanıyor artı yanarken kısılıyor mercedes lerdeki gibi ve bir artısı daha sinyallerle kombine çalışıyor. Eksi yönü ise parklarla ledler birlikte yanmıyor Led stoplar aslında yurtdışında ki i30 larda üzerinde geliyor fakat işte ne hikmetse bize gelmedi ? Belki 2014'lerde gelebilir diye düşünüyorum. Stoplar 1.500 gibi tuttu indirimimde vardı ve BAYRAKTAR'da yaptırdım orjinal yan sanayi filan değil assan getiriyor zaten aynı stop yurtdışında ki i30 larda olan orjinalinden.

    bu olumlu ve efektif mesaj için çook teşekkür ederim
    bu bilgiler çok önemliydi ,
    parkları açtığında ledler yanıyor ancak arka led stoplar mı yanmıyor tam anlayamadım eğer öyleysede neden merak ettim çünkü her araçta parklarla arka stoplar yanar burada farklı olan nedir.
    bu uygulamaları anladığım kadarıyla yetkili serviste yaptırtmışsın , sinyalizasyonun yada bu işlemlerin , aracın garantisine bir etkisi olup olmadığını biliyormusun ,
    eğer bunlarıda paylaşırsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratreceper -- 6 Aralık 2013; 18:21:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forever1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratreceper

    telefonum Iphone , şarkıları telefonumdan dinlerken orta ekranda parça bilgisi yok sadece telefonun adı yazıyor , bunada biraz şaşırdım

    Bunun ayarı var menüde, albüm-parça-sanatçı neyin bilgisini istiyorsanız seçebiliyorsunuz.

    evet , faredememişim , uyarın için sağol
    yeteri kadar zaman ayıramıyorum araca , ilgilenebildiğimde yapamadıklarımıda yokmuş zannedebiliyorum. yardımlarla yavaş yavaş çözeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratreceper -- 6 Aralık 2013; 18:29:07 >




  • arkadaslar bugun i30 elit dizel otm almaya gittim daha önce meslek indirimiyle 60000 tl fiyat almıstım, bugün 61500 tl den asagı innmediler, a nkarada 3 bayide aynı rakamı verdi..
    subat sonuna kadaar 2013 lerı satacaklarını söyledillr.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKIN1970

    arkadaslar bugun i30 elit dizel otm almaya gittim daha önce meslek indirimiyle 60000 tl fiyat almıstım, bugün 61500 tl den asagı innmediler, a nkarada 3 bayide aynı rakamı verdi..
    subat sonuna kadaar 2013 lerı satacaklarını söyledillr.

    aynılarını bende yaşadım 61500 son fiyat aldım ankaradaki tüm bayilerden hatta sadece biri bu fiyata indi diğerleri 62000 de kaldı 1.6 elite crdi otomatik için
    bendewww.sahibinden.com a girdim 9500 km de 2013 ün 5. ayında alınmış bir aracı 54500 e çorumdan gittim aldım geldim çokta memnunum aynı yöntemi tavsiye ederim sadece çok dikkatli ol , hepsi bu. "ilk benim olmalı" demiyorsan en iyi yol bu bence çünkü sende sıfır 2013 al , plaka tak 3-5 bim km yap yada yapma ve satmak iste yada zorunda kal edeceği gerçekçi bir rakamla 54-56 arası o da ufak tefek tıklamalar falan yoksa.
    hakkında hayırlısını diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratreceper -- 6 Aralık 2013; 18:59:34 >




  • muratreceper M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Murat Bey, ledler demişken gündüz ledlerini kast etmiştim. Biraz yoruma açık olmuş herhalde. Öndeki gündüz led farı, şu an ki durumda parklarla birlikte devreye girmeyip yanmıyor sadece. Diğer konumlarda farlar komple kapalıyken orjinalindeki gibi yanıyor, parklar açıkken yanmıyor, normal kısa farları yaktığınızda ise %50 oranında kısılarak yanıyor.( geceleyin karşı tarafa rahatsızlık vermesini engellemiş oluyor ) Ayrıca kısa farlarla birlikte gündüz ledleri yanarken sinyal olarakta yanıp sönüyor. ( ön gündüz ledleri )
    Sonuçta arka stopların yanma durumda değişiklik yok. Parklar ön arka birlikte yanıyor zaten. Aklınıza takılan birşey olursa tekrar yardımcı olurum,iyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiyi unutmuşum yazarken. Servisin yapmış olduğu bir uygulama olduğu için garantiyi etkilemiyor. Sonuçta kaydı var,faturası var. Arıza çıkarmaları zor olur biraz. Diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratreceper M kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim bunların gereksiz olduğu yönünde. Para sizin tabi ama bence yazık günah yani o kadar para vermeye değecek şeyler değil. Led far stop olsa nolur olmasa nolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar geniusm38;

    Ben de bir kaç hafta önce 10 bin bakımını İstanbul'da Bayraktarlar'da yaptırmıştım. 280 TL ödedim. Zannederim İstanbul'da fazla bayi olduğundan farklı fiyatlar alıp daha uygun fiyata bakım yaptırmak mümkün. Aracı da oradan almıştım. Bana vermiş oldukları çek defteri şeklindeki promosyonları ve Blue Card'ı daha pahalı olan 20000 km bakımında kullanırsınız, indirim miktarı fazla olur diye kullandırmadılar. Mantıklı zira yaklaşık 20 TL yerine 70 TL gibi kazancım olacak. Sizlere bilgi amaçlı olarak bunları yazayım dedim.
  • i30 style modeli ile clio 4 icon modeli arasındaki doluluk farkı nedir ? Bilgisi olan var mı ?
  • Led stoplu İ30'lar;
    http://m.youtube.com/watch?v=eJKWhUDynHU
    http://m.youtube.com/watch?v=YNXsLjulImo
    Karar sizin arkadaşlar....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda İ30'un lansmanında farlar ile aynı anda yanan ön ledler;
    http://m.youtube.com/watch?v=Zw_gtM3Vetw
    Bunda da karar sizin, yazık mı? Günah mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viper74

    Buda İ30'un lansmanında farlar ile aynı anda yanan ön ledler;
    http://m.youtube.com/watch?v=Zw_gtM3Vetw
    Bunda da karar sizin, yazık mı? Günah mı ?

    Epeydir istediğim bir özellik benimde. Başka markalarda gece ledler kısık olarak yanıyor. Gözü falan da almıyor bence. Ankara da yapan yer var. Ama servis yapmıyor şu an için. Garanti durumu benim canımı sıkıyor. Servise gittiğim de bu durumu tekrar soracağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba
    1.5 aydır i30 elite dizel manuel kullanıyorum.yakıt tuketimim karısık 6.3lt/100 km.1450 kmdeyim.
    arkadaslar sizlere birkac sorum olacak
    1)debriyaja basarken yarıya kadar normal fakat yarısından sonra sanki bir tele basıyo hissi oluyor benim aracımda bu normal mi?
    2)vites gecislerinde ozellikle 2. vites sanki biraz zor geciyomus gibi geliyor sizde de var mı?
    3)bir de son olarak herkesin sikayet ettigi cam tavandan gelen tıkırtıya cozum olarak ne yaptınız?bu arada bagaj pandizotundan da ses geliyor denmiş ama ben hep cam tavana yordum sesi belki benimkinden de geliyordur ona da bir bakayım en iyisi.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu7 -- 7 Aralık 2013; 10:29:11 >
  • Nihayet 1 aylık beklemeden sonra çin'den sipariş verdiğim android cihazım elime geçti...montajladıktan sonra resimleri ve görüşlerimi paylaşırım

    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]
    [simage]
     2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 8 Aralık 2013; 22:40:01 >




  • dejavu7 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sunroof sesi bende aldığım günden beri var. Bizde birşey yaparken bir şey bozulur, diye bugüne kadar elletmedim. Birde tamire yönelik müdahale ediyorlar. Madem o büyük sunroofu söküp takıyorlar, komple yeni sunroof takmaları lazım ! Hem Hyundai'nin değil, tedarikçi firma ürünü sunroof. Bunun için yaptırımları vardır zaten. İşin ilginci bizde İX 20'de var onda tık ses yok sunroofunda. Muhtemel oda aynı tedarikçi firma ürünü
    Son olarak Hyundai Assan'ın bu problemle kesin çözüm bulması lazım. Bu kadar araçta hala bu problemin yaşanmasına karşılık. Benim arabada extra olarak direksiyon kutusunda tıkırtılar, fren yapamazken disklerden gelen sürtünme sesleri, R' den P' geçişte metalik sesler viteste, el freni devreye girerken ara ara çıkan seslerde mevcut. Hepsi için bir ay serviste yatması lazım herhalde Onun için görmezden geliyorum. Bagajda metal askılar var,bagajdan gelen sesin kaynağı onlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.