Şimdi Ara

2013 1.2 TSI Leon Hk. Fikirlere ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. 2013 1.2 TSI araçta birkaç ufak değişiklik yapmak istiyorum. Ve bu konuda sizlerden cikir almak için bu konuyu açtım.

    Öncelikli olarak bu konuda iyi bir bilgi birikimine sahip olmadığımı söylemeliyim.

    Yapmak istediğim ilk değişiklik görsel kısımda. Arabayı son birkaç aydır aktif olarak kullanmaktayım ve görselliği çok çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Bu bağlamda ilk olarak jantları değiştirme, spoiler, body kit ve emin olmamakla beraber aracı biraz alçaltmayı düşünüyorum.
    Sizler bu konuda bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?

    Ikinci kısım aracın performansı. Araçtan çok fazla şey bekleyen birisi değilim. Yok efendim drift atayım yok eksoz patlayım gibi şeyler düşünmem. Bu kısımda chip tuning gibi şeyler düşünmedim hiç. Ancak son zamanlarda araştırmalarım sonucunda birkaç şey öğrendim. Ancak hala kararsızım. Sizlere bu hususta sormak istediğim şey ise tuning yaptırmadan araçta performans artışını sağlayabilir miyiz?

    Ve başlı başına bir soru daha. Gördüğüm bütün görsel veya performans artışı yapılmış Leon araçlar FR model. Ve bu da benim 1.2 aracıma yapmayı düşündüğüm şeylerin boşuna mı olduğu sorusunu bana sorduruyor.

    Yardım ve cevaplarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.