Şimdi Ara

2013-2014 basım kitaplarımı satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geride bıraktıgımız egitimin döneminin eylül ayında paraya kıyıp dünya kadar kitap aldım. sene içerisinde bitiremedigim kitaplarım hatta göz ucuyla bakacak kadar vaktimin bile kalmadıgı kitaplarım oldu. hepsini tek tek satin aldım kırtasiyeden. bu sene makine mühendisligini kazandim .

    hem siz her biri için kırtasiyeden en az 10 tl fazla para ödemek zorunda kalmayın hemde benimde cep harclıgım olsun. kitaplar neredeyse sıfırdır arkadaşlar. herbirini büyük zorluklarla aldım ve çok temiz birşekilde muhafaza ettim.herbir kitabın detaylı fotograflarini koymadım çok fazla yer kaplayacaktı .arzu eden arkadaşlar için kitap içerisinden de ss koyabilirim.

    fiyatların çok uygun oldugunu düşünüyorum. kırtasiyeye gidip kitabın arkasındaki etiketi gören arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır : ) lütfen indirim talep etmeyiniz.

    talepleriniz için pm atarsaniz daha saglikli olacaktir.

    arkadaşlar kitaplar için belirledigim fiyatlar şu şekildedir:

    Palme Biyoloji A ve B son basım soru bank. olmak üzere iki kitap bulunuyor. kitabın sadece B serisinden 4 tane sistem konusu çözdüm.geri kalan konular bomboş. iki kitabı ambalajıyla birlikte 32tl ye satın almıştım. 25 tl ye vericem arkadaşlar.

    Palme Kimya LYS Soru Bank. son basımdır arkadaşlar sadece organik ve denge konularını bitirdim.gerisi bomboş. 15tl ye vericem.
    Palme Kimya Ygs Soru Bank. son basım. neredeyse tamamı boş sadece 1-2 test çözdüm atom konusundan. 15tl veriyorum.
    Fem Fizik Soru bankası YGS-LYS arkadaşlar sadece manyetizma ve modern fizik çözdüm. geri kalan kısım bomboş. kitabı 28tl ye almıştım. 20 tl ye vericem.
    Karekök Matematik YGS soru bank. arkadaşlar taban aritmatigi ve problemleri kurcaladım. geri kalan kısım bomboştur. 15 tl ye vericem.
    Karekök Lys Matematik Soru bank. arkadaşlar sadece türev ve integralin tamamını bitirdim. geri kalan hiçbir konuya dokunacak vaktim olmadı. yine çok pahaliya almıştım. 15 tl ye vericem.

    Karekök LYS Geometri Soru Bank. arkadaşlar sadece üçgenlerin büyük kısmını bitirdim. ve katı cisimleri bitirdim vede konikleri bitirdim. geri kalan kısım bomboştur.

    Ugur Yayınları Konu Anlatımlı YGS-LYS Kimya kitabı: bana çok büyük katkıları olan bir kitabımdı.kitab 2010 basımdır 15 tl ye vericem.

    Ugur Yayınları Analitik Geometri Konu anlatımlı. arkadaşlar sadece uzay geometrisinden alıştırmalar çözdüm. onun dışında kitap bomboştur. 15 tl.

    Körfez Yayınları Cografya soru bankası. arkadaşlar ygs için almıştım malesef çözmeye vakit olmadi. sadece paralel ve meridyen ve basınc konularını çözdüm. geri kalan kısım bomboştur. dvd çözümlüdür.10tl.

    Güvender Biyoloji konu anlatımlı. kitap biraz eski basımdır lakin çok kapsamlı bir anlatım sunmuşlar. bana çok yararı olmuştu. 10 tl ye vericem

    Körfez Kimya LYS Konu anlatımlı: körfezin konu anlatım kitapları çok iyi oluyor arkadaşlar. geçen sene çok yararı oldu bana özellikle organik kısmında. kitap tertemizdir umarım sizede yararı olur. 20 tl ye vericem

     2013-2014 basım kitaplarımı satıyorum. 2013-2014 basım kitaplarımı satıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilboBagginss -- 6 Ağustos 2014; 17:03:14 >







  • Kitaplar normal satış fiyatına çok yakın bu fiyata bu kitapları satamassın.
    Ben 3-5 tl ye satıyorum.
  • arkadaşlar söylemeyi unuttum Aydın-Kuşadası çevresinde olan varsa pm atıp kitapları elden satın alabilirler. iyi günler dilerim.
  • kitapların hepsı son basımdır ve dedigim gibi sıfıra yakın hepsi. isteyen arkadaşlara kitap içersinden herhangi bir konudan ss atabilirim. güvender biyoloji hariç hiçbiri yıpranmadı bile. kırtasiyeye rafa koysam anlayamazsın 2.el oldugunu.
  • Anlıyorum ama gitmez adam gider sıfırını alır takıntılı insanlar çok.bendeki kitaplarda öyle sadece 2-3 sayfa doludur. 2.el kitap çözmek istemezler. onun için fiyatları düşürmen lazım.
  • kusura bakmasınlar hocam yine 3 5 tl düşülür de sizin dediginiz fiyatlardan hayatta olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.