Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.749
Cevap
73
Favori
572.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhuntus81

    fiyat http://www.teknosa.com/urunler/110012655/samsung-55f8000-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

    ilk sayfaya ekledim 2-3 gün önce teknosa linkini , biliyorum hocam.




  • Bende sizlere burada Teknosa ve Samsung ile yaşamış olduğum rezilliği anlatayım bir anı,hatıra olarak burada kalsın.

    31 mart 2013 tarihi, güzel bir Pazar gününde büyük bir heves,heyecan ve mutlulukla Teknosa Turuncu indirimden yararlanıp Samsung 46ES8000 Z9MZ3SGD200305R no'lu TV'yi 2.879TL' ye aldım. Televizyon ertesi gün elime ulaştı kargo oldukça hızlı gelmişti, evde cihazın kutusu duruyor ve ister istemez insana heyecan veriyordu. Kolay değil yıllar sonra güzel bir TV'ye sahip olmak, güzel filmler,diziler,maçlar... izleyecektik ailecek.

    Samsung Garanti Servis merkezinden teknik arkadaşlar geldiler,kutuyu ilk onlar açtılar. TV'yi kuruyorlar hemde övüyorlar, bende Bilgisayar Mühendisiyim teknolojiler üzerine konuşuyoruz falan derken TV'nin gerek tasarımı,duruşu,ekranı v.b. ister istemez insanı cezp ediyor, hadi artık şu iş bitsin de karşısına geçeyim diye beklerken...Şakkk ne göreyim ekranda ölü piksel, bütün hayallerim yıkıldı. Teknik Servis cihazı bu haliyle kabul edersem +1yıl garanti verebileceklerini, zaten ölü pikselin zamanla gidebileceğini belirttiler, ben TV'yi kabul etmedim. Raporlarını tuttular, toparlayıp götürdüler. Buraya kadar her şey olması gerektiği gibi.

    Ertesi gün servisi aradım, TV'nin durumunu sordum, değişim talebiyle Samsung'a bildirdiklerini ve beklemem gerektiğini belirttiler, bekledim tam 15 gün. Bu arada gerek Samsung, Teknik Servis ve Teknosa ile olan irtibatlarını ben sağladım, adamları aramayınca işin ilerlemiyor onu gördüm, adamların bir birlerinden haberleri yok, her birisi topu diğerine atıp durdu. Bu arada Samsung Genel Merkez Santral'i seni sevgiyle ya ad ediyorum, beni dakikalarca çevirip durduğun ve yetkiliye günlerce bağlamadığın için.

    Uzun süren sıkıntı dönemden sonra, Samsung Genel Merkez'den aradılar konuştuk,anlattım baya bi, değişimi onayladıklarını belirttiler. Teknosa ile iletişime geçtim ve bir başka Samsung 46ES8000 Z9MZ3SGD100447R no'lu TV elime 3-4 gün sonra ulaştı. Kutu Garanti Servis'ten gelen arkadaşlarca açıldı, Bismillah kuruluma geçecez...Şakkkkk ne görelim Ses ve Görüntü kamerası çalışmıyor,ortamda ki sesi algılamıyor,görüntü vermiyor kısacası ilk kurulumu dahi yapamadık, arkadaşlar TV'yi toparlayıp götürdüler.

    En başa geri döndük, hayallerimin önüne perde çekildi, üzüldüm, midem bulandı, canım sıkıldı,stresse girdim o akşam yemek yemedim,spora gitmedim.

    Şimdi ne olacak bilmiyorum bekliyorum halen daha, artık ES8000 serisini istemiyorum, bunu iyi biliyorum. Beni arayan bütün yetkililere bunu belirttim bana yeni seri, ürünüme karşılık gelen muadil TV'yi müşteri memnuniyeti adına vermelerini rica ettim fakat ne Teknosa ne de Samsung buna yanaştı bir birlerine topu atıp durdular, sanki bunu yapamayacak güçte değillermiş gibi.Sanki sokak arası mağazası ve teknoloji şirketiymiş gibi davrandılar, açıkçası üzüldüm bu duruma.

    Burada ki yazıyı da yeni gördüm ve sayfaları tek tek okuyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ve Teknosa'da bir yetkilinin şu sözleri aklıma geldi. Aynen aktarıyorum "Abi, elimde 4 tane TV var 2'si teşhirde 2'si bozuk".

    Samsung ya da Teknosa, ya birisi bana yeni seri muadil bir ürün verecek ya da ben yasal mecralara baş vuracam, kandırıldım... param yaklaşık 21 gündür başkasının ellerinde işleniyor ve ben almamış olduğum hizmetin ücretini ödüyorum, veya en sonra çare Allah kahretsin, deyip paramı alıp susacağım.

    Evet....böyle bir şapkadan çıkan bir unexpected journey misal bir olay yaşadım, gerçi halen devam sürecinde....

    Sizce ben ne yapmalıyım arkadaşlar, daha önce deneyim yaşamış forum sakinleri, bir fikir...

    Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL34 -- 20 Nisan 2013; 16:45:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooL34

    Bende sizlere burada Teknosa ve Samsung ile yaşamış olduğum rezilliği anlatayım bir anı,hatıra olarak burada kalsın.


    Okuduğunuz için teşekkürler.

    Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu )

    http://forum.donanimhaber.com/m_73794345/f_//tm.htm#73794345




  • Slm geçmiş olsun.Bende es serisi almayı düşünüyorum hatta 30-31 mart kampanyasında almadım diye kendime kızıp duruyodum.arkadaş aldı memnun. ama iyice tırstım şimdi.Alıpta çok memnun olanlarda var.Gerçi elektronik işinde şans faktörü çok önemli.birde benim gibi titiz iseniz bu tür durumlar hep sizi,bizi bulur.Ama malesef türkiyede herşey parayı alana kadar parayı verdiginiz an teslim alındınız demektir.Şimdi aldıgınız tv sorunlu çıkıyor ve 20 gün falan bekletiliyorsunuz.telefo trafiğide cabası.Ne saçma değilmi.senin malın defolu çıkıyor beni bekletiyorsun.Abi koskoca samsung,getirsene 2 gün sonra yeni kutu oda olmadı 2 gün sonra bir yeni kutu daha getir.çokmu zor.yok abi işimiz Allaha kalmış tv alırken dua edip öyle almak lazım..Eğer çok hevesli aldıysanız bence şansınızı bir kere daha deneyin diyecem ama hemen getirmiyoki şerefsiler...




  • Sayın CooL34 çok geçmiş olsun. İlk aşamada değişim almanız bile bence büyük bir başarıdır. Dikkat ettiyseniz ben biraz yukarıdaki yazımı ...

    quote:

    Sonuçta heyetten bilirkişi atanmış ve benim haklı olduğum yönünde karar çıkmıştı ama ne televizyonu aldığım teknosadan ne de Samsung Türkiyeden konu ile ilgilenen tek kişi olmadı.

    Demem şu ki Samsung tv ler güzel ama dua edin sorun çıkmasın yoksa insanı çok uğraştırıyorlar.

    Şeklinde bitirmiştim. Çünkü Samsung tv ler çok güzel ama Türkiyede bu işin servisi ile uğraşmak tüketici için büyük dert. İlk olayda ilgilenmeleri gerekirken tabiri caizce çamura yatıp beklemeye başlıyorlar ve sizin sabrınızı deniyorlar. Teknosa derseniz o apayrı bir dert. Ben Tüketici hakem heyetinde Samsungla uğraşırken tv nin teknik özellikleri ile ilgili Teknosadan yazı istedim onlarda biz kesinlikle yazılı hiç bir bilgi vermeyiz size dediler.

    Velhasılı kelam tüketicinin dertleri ile Teknosa uğraşmayacaksa biz neden aracı olarak onlara binlerce tl veriyoruz bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist24 -- 20 Nisan 2013; 19:19:22 >




  • Çok kötü durum ya bide ölü piksel zamanla gider demiş tam dayaklıklar

    internetten alışveriş yapıpda sorun yaşayan var mı acaba ?
  • http://m.cnet.com/reviews/samsung-kn55f9500-real-oled-tv/35561989

    Bu oled tv avrupada veya amerikada satışa sunuyorlarmı ??? fuarda tantılıyo ama piyasada yok galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını desene biz bu gidişle biraz zor tv alırız.
  • Bugün Ankara etlik forum a gittim. media markt ta F8000 ler gelmiş smart hub u filan ilk defa ben yaptım kurulumu daha tv yi bugün kurmuşlar gerçekten tasarımı çok şık olmuş ya 55" in fiyatı 5899 tl.. 46" i 4900 dediler yuh dedim... ama insanın görüp de o fiyata bile alası geliyor gerçekten.. menü geçişleri ve smart hub gerçekten hızlıydı çok beğendim görüntü kalitesi de harikaydı zaten trt1 hd yi açmışlar.. bence tasarım olarak şu anda piyasadaki en iyi tv diyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 20 Nisan 2013; 22:46:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: irfan1973

    http://m.cnet.com/reviews/samsung-kn55f9500-real-oled-tv/35561989

    Bu oled tv avrupada veya amerikada satışa sunuyorlarmı ??? fuarda tantılıyo ama piyasada yok galiba

    oled tv lere hiç bakmayın boşuna. 55 inçlere 20-30 milyar arası fiyat isteyeceklerdir.

    http://www.engadget.com/2013/01/07/lg-55-inch-12000/

    oled normal fiyat için heralde 3-4 yıl lazım.




  • @CooL34 geçmiş olsun hocam..elektronik şans işi arkadaşlar..ama en çok ta bu işlerden anlayan, ince ruhlu ve meraklısını bulur..bu işler böyle maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 20 Nisan 2013; 23:04:34 >
  • Teknolojinin sonu yok neticede . Ben kararımı verdim F7000 veya F8000 alacağım 1 ay içerisinde ama yaklaşık 3,5-4 metre mesafeden izleyeceğim için 46 mı alayım 55 mi karar veremedim. Tam 55 almaya karar veriyorum ondan sonra teknoloji marketlerde 4 metreden 55 büyük olur görüntüleri ve altyazıları kaçırırsınız diyorlar ordaki elemanlar ben yine 46 ya dönüyorum.
    Bu konuda fikri olan varsa memnuniyetle okurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhuntus81

    Bugün Ankara etlik forum a gittim. media markt ta F8000 ler gelmiş smart hub u filan ilk defa ben yaptım kurulumu daha tv yi bugün kurmuşlar gerçekten tasarımı çok şık olmuş ya 55" in fiyatı 5899 tl.. 46" i 4900 dediler yuh dedim... ama insanın görüp de o fiyata bile alası geliyor gerçekten.. menü geçişleri ve smart hub gerçekten hızlıydı çok beğendim görüntü kalitesi de harikaydı zaten trt1 hd yi açmışlar.. bence tasarım olarak şu anda piyasadaki en iyi tv diyebilirim

    kenarlardan ışık kaçırma , bulutlanma görebildinmi hocam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pervaz2

    Teknolojinin sonu yok neticede . Ben kararımı verdim F7000 veya F8000 alacağım 1 ay içerisinde ama yaklaşık 3,5-4 metre mesafeden izleyeceğim için 46 mı alayım 55 mi karar veremedim. Tam 55 almaya karar veriyorum ondan sonra teknoloji marketlerde 4 metreden 55 büyük olur görüntüleri ve altyazıları kaçırırsınız diyorlar ordaki elemanlar ben yine 46 ya dönüyorum.
    Bu konuda fikri olan varsa memnuniyetle okurum.

    maddi imkan varsa kesinlikle 55 al , sonra küçük geliyor , keşke 55 alsaydım diye yakınırsın.
  • Ya ışıkta belli olmaz tabi ama dikkatlice baktım ama en ufak bi ışık sızması görmedim.. youtube u açmak için tam ekran yaptım ve pause yaptım ekran tam karanlıktı ama hiç yoktu bulutlanma.. tabi karanlık ortamda bakmak lazım..
  • Bu arada 46 inch ve üstüne 4 tane gözlük veriyorlar
  • Çok para yeni seriler çıkmaya yakın alınır. 65 den aşağı kurtarmaz beni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhuntus81

    Ya ışıkta belli olmaz tabi ama dikkatlice baktım ama en ufak bi ışık sızması görmedim.. youtube u açmak için tam ekran yaptım ve pause yaptım ekran tam karanlıktı ama hiç yoktu bulutlanma.. tabi karanlık ortamda bakmak lazım..

    inş aynen böyle sorunsuzdur.

    teşekkürler.
  • İnşaallah aldığımız tvleri gönül rahatlığıyla kullanırız, o kadar para veriyoruz ve o para kolay kazanılmıyor çünkü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 20 Nisan 2013; 23:20:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.