Şimdi Ara

2014 Corolla Casus Fotoğraflar (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
24.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakinman

    quote:

    Orijinalden alıntı: racerant

    quote:

    Orijinalden alıntı: paratoner2010

    ŞU d4d lerdeki yağ yakma problemi ve mmt sorunlarını çözdüğü gün gider toyota alırım.

    Toyota değişken subap zamanlamasına geçtiği gün bozdu motorlarının ayarını. O günden sonra yağ yakma sorunu kronik oldu.
    Bence daha çok beklersiniz hem dizel hem benzinlisi yağ yakıyor.

    İlerleyen zamanda civic otomatik ya da corolla otomatik almayı düşünen birisi olarak size sorayım: Ciddi ciddi toyota corolla benzinli yağ mı yakıyor? Yahu bu arabaya sorunsuz deniliyor. Hatta honda da güzel fakat daha narin diyenler var çevremde iki aracı kullananlardan. Kafamı karıştırmayayım diyorum ama yukarıda bir arkadaş daha demiş dizeli için yağ yakıyor diye. İlginç..

    Ciddi ciddi yazına bende 9 yıllık COROLLA SOL kullanıcısı olarak cevap veriyorum GRAM YAĞ YAKMA YOK....Asla görmedim..Eksilme yok...O dedikleri 2000 modellerde görüldü ve düzeltildi....Sonrası yok..16 V benzinli VVTİ motor çok kaliteli ve atak..TOYOTA MOTORU DÜNYACA ÜNLÜ...Gaza yüklen araba spor otomobil gibi zıplıyor..Sakin kullanımda benzini kokluyor...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Mayıs 2013; 9:37:02 >




  • yeni corolla bu olabilir mi ?



     2014 Corolla Casus Fotoğraflar


     2014 Corolla Casus Fotoğraflar
  • Gayet guzel bisey cikaracaklardir
    Umarim motor ve sanziman
    Ve
    En onemlisi
    Fiyatlar uygun olurda
    Bizde eski corolla ruhunu yeniden yakalar
    Almanlardan birazda olsa uzaklasiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerim026'nın gönderdiği fotoğraflar doğru fotoğraflar. Araç 27 Mayısta Türkiyede banttan inecek,fabrika bu sene yaz tatili yapmadan cumartesi dahil araç üretecek. Ocak başında da aynı aracı Güney Afrikada üretmeye başlayacaklar.
  • usttekı koyu renklı fotolar tata gıbı duruyor dacıa bıle daha guzel
    ama beyaz renklı gıbı olursa cok guzel olur...
  • Cevabınız için teşekkürler.

    Sizden bir tahminde bulunmanızı istesem:
    Corolla 1.6 benzin otm. uygun fiyata almak istiyorum. Yeni kasa çıkınca eski kasa ne kadarlık bir düşüş yaşar?

    Şimdi piyasayı araştırıp liste fiyatından ne kadar aşağıya düşürebilirim? Bilginiz var mı? Yakınlarda alan bir tanıdığınız?

    Ya da uygun almak için başka bir öneri?

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    toyota tasarimi bir turlu beceremiyor. supra gibi belli basli bikac araclari var o kadar.

    Etrafı kapalı arabayı görmeden yaptığınız bu güzide yorum için DH forum ilelebet minnettar kalacaktır.

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerim026

    yeni corolla bu olabilir mi ?



     2014 Corolla Casus Fotoğraflar


     2014 Corolla Casus Fotoğraflar


    bu tasarım fena değilmiş. tabi çıkınca sevgili DH tasarımcıları, arkası şuna şuna, önü şuna şuna benzetilmiş (ç)alınmış diye eleştiri yapabilirler..




  • furia conceptle benzer duruyor , gerçekçi gibi . Ancak yurtdışında yeni aurisin corolla hb adıyla var olması biraz şüphe uyandırmıyor değil ...
  • birisi şu aracın ön ve arka eteklerini toplasın nooolluuuuurrrr.
  • Aracin arkasi ne kadrda genis gozukuyor oyle. Yurtdisnda auris corolla hv diye tanitiliyor evet aurisin arkasin andiriyor zaten bu foto. Bence dogrudur bu foto. İci bir halta yaramazsa jettaya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2014 Corolla Casus Fotoğraflar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SxXXxN

     2014 Corolla Casus Fotoğraflar


    çok şık olmuş.Böyle gelmesini umalım
  • Böyle gelirse çok güzel.
  • Böyle gelecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakut

    Böyle gelecek

    Kaynak?
  • Arkadaşlar ÇOK UYGUN FİYATLA 0 KM COROLLA satın almak isteyenler bu günlerde kampanyalardan isitifade ediniz...41,500 Liradan başlayan fiyatlar var.. 2. elde temiz COROLLA araba arayanlar ise 30 - 35.000 Lira fiyatla çok temiz COROLLA satın alabilirsiniz..Yeni kasayı çok bekleyen var...İnşallah kollama fiyat çekmezler...Çok satılan bir araba olur...İNSANLARIN EN ÇOK NEFRET ETTİKLERİ İSE ÇIPLAK ARABAYA YÜKSEK FİYAT ÇEKİLMESİ..Hiç kimse dünya kadar para sayıp çıplak ,aksesuarsız , donanımsız bir araba almak istemiyor...Ben dahil....Saygılarımla.. ELİN ADAMLARI DOLU ARABAYA 16.500 USD VERİP ALIRKEN BEN ÇIPLAK ARABAYA 30.000 USD PARA SAYIYORUM...Bunun hepsi vergi kazığı değil...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

    Her şey iyice belli olsun.Belki almayı düşünürüz.Bmw dizel motor da cabası.

    Bu tip yorumları çok fazla gördüm BMW ile ilgili sanırım bir yanlış anlaşılma var bu konuda, Toyota Bmw'den motor alıp kullanmıyacak BMW ile Toyota motor ven şanzıman üretimi konusunda güçlerini birleştirdiler beraber ortak kurdukları bir tesiste üretim yapacaklar ve birbirlerinin teknolojilerinden yararlanacaklar bazı know how ve patentleride içeren bir şirket evliliği gibi birşey bu yani önümüzdeki yıl sonundan itibaren BMW diesel araçları ve toyota diesel araçları ortak üretim ürünleri olacak aynı motor tiplerini kullancaklar bazı modeller hariç hemen hemende aynı şanzuman tiplerini kullanacaklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack.exe

    quote:

    Orijinalden alıntı: VOLTA

    yine deli gibi satacak dünyada

    dünyada arabanın dış görünüşünün o kadar önemli olmadığını anlayabilecek birsürü insan var bizim ülkenin aksine. yahu ben içinde gidiyorum banane dışarda gören ne derse desin. ben konforuma rahatlığıma süratime ve arabamın ne kadar sağlam olduğuna, bozulmadığına bakarım. servisi güvenilir mi değil mi, araba elimde kalır mı vs düşünülmesi gereken bir ton şey varken millet bindiğim araba dışaarı nasıl gözükecek, ismi olan modellerden mi olacak vs bunun derdinde

    ha bizim ülke gibi gösteriş meraklısı, kafayı ortada malının lafını yapmakla bozmuş, adamlığını malının varlığıyla ıspatlamaya çalışan insanların dolu olduğu ülkede tutulmazsa şaşırmam.

    halk da cahil olunca bir arabanın iyiliğine kötülüğüne sadece dış tasarımına bakarak karar verebiliyor. bikaç araba şekil diye moda oluyor sonra onu alan kendi sosyal statüsünde kral oldum sanıyor

    yap tasarımı bas fiyatı çak türklere. ben otomotiv şirketlerinin başında olsam türkiyeye özel janjanlı ve pahalı araba yapıp soyup soğana çeviririm bu halkı. maaşının 3 katı parası telefonla gezen halktan ne beklenir

    özetle: ne var bu dış tasarımda bu kadar takacak, anlamıyorum insanları

    toyotaya sağlam ve güvenilir demeyin bizdede var esp si bile yok comfort donanım şu an 54 e satılıyor.bomboş araba tasarım desen dışta yok ztn içte ise oturma pozisyonu olsun kapı kol dayamalar olsun hiç rahat vermiyor insana.
    ayrıca arabayı aldğmızdan 3 ay sonra direksiyon milimidir o uzun boru neyse o değişti durduk yere.
    gaz pedalı takılıyor o değişti.
    ben güvenmiyorum toyota artık kaliteyi bozdu arkadaşlar.
    ayrıca dış tasarım o kadarda önemli değil diyemeyiz 50 küsür milyar verdiğim araçın tasarımı biraz güzel olmalı ya bu ne mal gibi araba.

    Bu arkadaşta arabasında ESP olmadığında yakınmış doğrudur hiç bir Toyota araçta ESP yoktur olmaz çünkü Toyotada kendi teknolojisi olan VSC bulunur aynı işi yapar iki sitemde Toyota VSC nin ESP den iyi olduğunu idda eder ama kesin bir test yoktur ama aynı işi yapar bu arkadaş ayrıca aracında ASR'de aramasın çünkü onun yerine VSA bulunur ayrıca yaptığı yorum bana pekde bir toyota sahibiymiş gib gelmedi zira ayna control düğmlerini hemen altında bulunan VSC OFF yazan düğmeyi bi merak eder insan ne işe yararki bu diye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paratoner2010

    ŞU d4d lerdeki yağ yakma problemi ve mmt sorunlarını çözdüğü gün gider toyota alırım.

    8 Yıldır D4D MOtor ve MM şanzıman kullanıyorum biri Yaris dieri Auris hiç bahsettiğiniz problemleri ben yaşamadım bi tuhaflık var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.