Şimdi Ara

2014 Mazda 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
11.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ABD sitesinde resim ve videolar mevcut

    http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayHomepage.action?referrer=http%3A//www.mazda.com

    Mükemmel görünüyor fakat 1,5 litre 120 hp 150 nm nereye kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda tüm modelleriyle görünüm olarak hep fark attı ve atmaya da devam ediyor, 2014 sedanı çok daha güzel
  • Araç çok hoş , iyi güzel de mazda Türkiye de neden reklam yapmaz. Reklamlarını artırsa alırken 2. elde çok zarar eder miyim derdine düşmese insanlar. Şimdi diyeceksiniz reklamına gerek yok ayrı müşterisi var..Diğer firmalar o dandinik araçlarına dünya kadar reklam yaparken...Daha geniş bir tabana yayamadılar mazda yı...
  • Mazda yıllarca Türkiye piyasasında distrübitör kurbanı oldu..Mazdanın kendisi duruma geçte olsa el attı.ama hala Türk kullanıcılarının gözünde hakettiği değere ulaşamadı.gerçketen sorunsuzlukları ile bilinen araçlar.Hiç mazda kullandım mı ? Hayır..genel Türk tüketicisi gibi Opel VW Toyota arasında değişiklikler yaptım hepp. her seferinde mazda galerisine girdim ama hiçbirinde almaya cesaret edemedim.Hep gözüm kaldı ama 2. el de ki sorunlar geri adım atmama sebep oldu.. yukarıda bir arkadaş neden reklam yapmazlar demiş.. haklı.. biraz reklam bütçesi ayırsa artık Türkiye için fena olmaz.Yeni mazda 3 tanıtımı İstanbulda yapıldı bildiğim kadarıyla.Ayrıca artık 1,6 dizellerde otomatiği sürsünler piyasaya yoksa yine şansları olmayacak..
  • renault pejo bmw honda sonunda 2009 mazda 6 aldım çok memnunum artık mazda, büyük ve tek eksiklik reklam maalesef..
  • 2014 yeni kasa mazda 3 yeni motor seklinde nisanda gelecek fiyat verilmiyor ama diger araclara kıyasla uygun gelecegini söylediler.
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    mazda 2 yeni kasa varmı yoksa 2013 kasanın aynı 2014 de mi gelecek?_
  • MAZDA 2 yeni kasa yok biliyorum . mazda 3 fiyat ne olur ögrenebilirsem adamlar yapmıs gercekten fiyat uygun gelirse satış patlaması yapması lazım.
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Son gelen zamlar ve taksit sınırlandırması düşünüldüğünde iyi bir satış stratejisi izlemezse işi zor mazdanın. Toyota genel müdürü, bu yıl otomativ pazarında çok ciddi bir daralma beklediklerini söyledi. Renault,hyundai,vw gibi pazarın cidi oyuncuları bu daralmayı güzel kampanyalarla atlatacaktır ama Mazdanın böyle kampanya yapabilmesi zor diye düşünüyorum. Belki bu yıl mazda 3 kasayı getirmeyi erteleyebilirler.
  • ASLINDA ARAC FİYATLARI bu kadar otv -kdv vergiler yüksek olmasa alınabilir durumda ama malesef devlet halka lüx kendilerine ihtiyac görüyor.

    ama yinede mazdadan umutluyum.

    yollarda cok görecez eminim bu yeni mazda 3 .seat düşünürken mazda cok cok agır bastı fr göre.belki biraz fiyat farkı olur ama tercih yine bana göre mazda olur.

    diger bir cok araca görede yine üstün durumda bana göre.
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Şu durumda sıfır fiyatları vs ben 2.el 2011-2012 mazda2 otm alacam inş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.