Şimdi Ara

2014 Punto 1.3 MJet Pop Motor Arızası Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba yaşadığım bir sıkıntı hakkında bilgi almak için yazıyorum. 2014 punto mjet sahibiyim 4bin km'dir ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamamıştım hiç , geçen hafta yolda giderken birden aracım yavaşladı gaz yememeye başladı ekranda sarı motor ikazı çıktı kapattım 5-10dk bekledim sonra yavaş yavaş eve geldim ertesi gün babam kullanmış mazot almış servise giderken arıza geçmiş normal çalışmaya devam etti. Bugün gene otobandayken aynı sıkıntıyı yaşadım (3 gün sonra) gene aynı taktik kapattım bekledim yavaş yavaş döndüm eve. Fikri olan veya başına daha önce gelmiş olan var mıdır . Ne önerirsiniz servise gitmem gerekirse izmirde puntolardan anlayan neresi vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.




  • mazot filtresi tıkalı olabilir.

    mazot pompası bakımı gelmiş olabilir.

  • Turboya bağlı sensörlerden biri arıza yakıyor ve turboyu devre dışı bırakıyor. Bir süre kullandıktan sonra arıza sönüyor normale dönüyor. Arıza ışığınıda genelde yüksek devirde rampa çıkarken vs. yakıyor. Eğer arızanız bu ise sensör değişmesi lazım.

  • Bastığın halde 3000 deviri geçmiyorsa turbo ile ilgili alt devirlerdede basınca gitmiyorsa mazot pompası ya filtresi ile ilgili sorun vardır diye düşünüyorum mümkünse büyük bir fiat özel servisine gidin internetten fiat forumlarından herzaman araştırma yapın referans alarak gidin tanıdık olmadan hiç kimseye güvenmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.