Şimdi Ara

2015-2016 TOYOTA COROLLA 1.33 LİFE BENZİN+LGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    2015-2016 model Toyota Corolla araç arıyorum. Hasar kayıtsız ciddi boyası olmayan, düşük km olup uzun yıllar kullanacağım araç arıyorum.

    Bütçem max. 70 bin tl .

    Piyasayı bayadır araştırıyorum fiyatları biliyorum.

    Malum yılsonu geliyor herkes sıfır araç bakıyor. Karşılıklı olarak karlı bir ticaret olacak şekilde aracı olup satmak isteyen arkadaşları beklerim.

    Herkese iyi günler dilerim.



  • hocam 1.6 benzin bakın. HP daha yüksek. Önceliğiniz benzinli olsun. Fazla km yaparım derseniz size göre en iyi lpg kendiniz taktırın. LPG takılmış veya takılıp sökülmüş araçlara ben bakmıyorum.

    Kısmet olursa yıl sonuna doğru 1.6 Benzinli alacağım.
  • Eyv.dostum toyotodan vazgeçtim. Kredi kampanyası ile sıfır civic almaya kadar verdim.
  • habip07 H kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç fiyat aldın mı? Şişmiş fiyatları yine şişirmezler umarım. Senin durumun ile hemen hemen aynıyım. 65civari peşinat diğeri kampanyalı kredi bende alayım diyorum ancak aklıma söyle bir şeyde geliyor. Arabasını yenilemek isteyen birisi bugün 70000 civarı fiyat istediği aracının fiyatını 60000 e kadar düşürebilir. Denk gelmesi lazım belki ama bu süreçte 2.el fiyatı piyasasindan görece (5-10 bin) düşük araç bulunabilir gibi. Ama belki de hali hazırda araç sahiplerine krediyi olumsuz sonuçlandirabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 30 Eylül 2019; 21:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse burnundan kıl aldırmıyor inan. Nakit acil satışlardada galericiler kapıyor sanırım. Adam satamadığı fiyatın üzerine 3-5 bin ekliyor öyle satmaya çalışıyor.
    kredi kampanyası ile sıfır araç almakta mantıklı değil fiyatlar acayip şişmiş. Ben ötv den faydalanıp alacaktım ancak kurul rapor vermedi. Onlarda vermemek için her yolu dener olmuşlar inanmak mümkün değil.

    Ülke olarak birey olarak inanılmaz çıkmazdayız. Araç satan arkadaşları anlamak imkansız.
  • habip07 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ortaya attığım tez yani benim düşüncem tamamen fiyasko oldu. Zira sıfır kampanyalı diye sunulan araçların fiyatı şişince 2.el araçlarında fiyatlarını yükselttiler. 2 ay daha biriktiriyim üstünü daha az kredi ile halledeyim, hem de kışa araçlar bir nebze daha ucuzlar diye hesap yaparken bu anlamsız teşvik vari şey durduk yere tüm hesapları alt üst etti. Galeriler araç kapıyormu bilemem ama belirli bir aracı sahislardan daha ucuza ilana çıkıyorlar. Bu ise cidden garip geliyor bana, millet çıldırmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletimiz çok fırsatcı malesef. iyi takip etmek iyi denk getirmek lazım. Araba alınıp 3-5 yıl sonra karla satmak bizim ülkemize özgü sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.