Şimdi Ara

2015 Formula 1 sezonunun ülkemiz yayıncı kuruluşu belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2015 Formula 1 sezonunun ülkemiz yayıncı kuruluşu belli oldu 

     

    Dünyanın en çok izlenen motor sporları etkinlikleri arasında yer alan Formula 1, takip edenlerin yakından bileceği üzere 2015 sezonunun başından beri Türkiye yayıncı kuruluşunu belirlemek açısından bir anlaşma sağlayamamıştı. Ancak bu belirsizlik ortadan kalktı ve 2015 sezonunu Digitürk'ün üstleneceği öğrenildi.

     

    Bu doğrultuda Formula 1 2015 sezonu hafta sonu yapılacak İspanya yarışı sıralama turları ile beraber Digitürk'in Lig TV 2 ve Lig TV 3 kanallarından canlı olarak yayınlacak. Geçen senenin yayıncısı Dsmart ile 2015 sezonu için şimdiye kadar Formula bir takipçilerine yayın sağlayan Tivibu'nun aksine Digitürk'ün aldığı sezonun sunuculuğunu üstlenen kişi ise henüz resmi olarak açıklanmadı. Bu konuda herkesin aklına gelen ve uzun yıllardır bu işi son derece iyi şekilde yürüten Serhan Acar ise resmi Twitter hesabından, "Benim anlatım durumumla ilgili yarından önce bir bilgi veremem ne yazık ki" mesajını yayınladı.

     







  • İst park ta izlemek bir defa nasip oldu bir daha gelmeme si kötü oldu ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: saruman_me

    İst park ta izlemek bir defa nasip oldu bir daha gelmeme si kötü oldu ??

    En azından bir defa izlemişsiniz. Keşke yeniden gelse de biz de bir defa olsa gidebilsek. Özellikle önümüzdeki sene için konuşulan yeni motorları yakından duymak efsane olur
  • Dsmart negüzel veriyordu simdi digitürk almayı pek istemiyorum bakalım ne olucak
  • Takip ettiğim tek yarış çeşidi f1 onu da gidip İstanbul'a yaptılar İzmir gibi spora aç şehir dururken. Kimse izlemedi adamlar gitti. İzmir'de olsa eminim hala Türkiye gp devam ediyor olurdu. İzmir'de hiç bir şey yok ki zaten ksk basketbol maçlarına gider oldum resmen hiç ksk sevmememe rağmen.

    Digitürk şimdi yayını da aldı tamamdır artık bunu da izlemicez. Nba elimizden alındı, ş. ligi alındı alın hepsini alın. Hani parayı vereyim lanet olsun şunu izleyeyim de olmuyor D smart alacaksın, digitürk alacaksın şimdi bir de tivibu var oda karıştı işe onu da alacaksın. Biz zaten faturaya çalışalım.

  • Eskiden ne güzel TRT yayınlardı ve Serhan Acar'ın yorumu cidden mükemmeldi.
  • gittiler istanbula çok kaliteli bir pist yaptılar.çok güzel.formula 1 i getirdiler buda çok güzel.ama bilet fiyatlarını uçurdular,bu yüzden kimse gitmedi,kontrat yenileme zamanı gelince f1 federasyonu zam istedi,bizde pistin herhangi bir geliri olmadığından dolayı karşılayamayız dedik.oysaki tek yapmaları gereken bilet fiyatlarını düşürüp seyirci çekmekti.yazık güzelim pist bomboş duruyor.f1 yayınlarınıda gittiler ücretli servislere verdiler.ülkedeki formula 1 tutkusunu bitirdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 6 Mayıs 2015; 18:15:27 >
  • Ücretsiz yayınlayan yayıncı kalmadı ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun cenaze namazına

  • Olan yine muallakta kalıp da bir yıllık Tivibu aboneliği alan gariban vatandaşa oldu desenize.

  • Ücretsizken izlerdim. Benim paramı alamayacaksınız kan emiciler. Olan binlerce f1 takipçisine oldu. Zaten bikaç yıldır tadı kaçmıştı iyice olan seyirciyide kaybetiler. Ulan gidip tribünden mi izliyorumki benden para istiyorsunuz. Tüm canlı yayınlar paralı olsun madem. O yayınlarda sıfır reklam olsa bari.

  • artık hiç bir şeyi paralı kanallar olmadan izlemenin imkanı yok. kapitalizm elini cebimizden hiç bir gün çekmeyecek.

    bende motogp ve nba hastasıyım. o yüzden dsmart aldım. gün gelir bu kanallar giderse dsmart'ta benim evimden gider.

  • Formula 1,formula1 olmaktan cikti artik.O eski V10 larin yerine simdi V6 lar geldi.Ses seda kalmadi arabalarda.Birde artik arabasi hizli olan yaris kazaniyor.Cekisme hic yok.Son 4 sene Redbul Egzozla beslenen difizor denilen sistemi gelistirdi ve 4 sene ustuste sampiyon oldular.(En son bu sistem yasaklandi)Ardindan gecen sene ve bu sene V6 motora gecildi.Mercedes bu motordan en fazla verim aldi %90 sampiyonluk tekrar Hamiltona gidecek.Malesef hic rekabet yok pilotlar arasinda.Arabasi hizli olan yarisida kazaniyo sampiyonluguda.

  • Eskiden açardım gece NTV' yi Cumartesi akşamları WRC izlerdim, sabaha kadar beklersem NBA izlerdim, haftasonu öğleleri heyecanla F1 izlerdim. Yapılan tüm siyaset programları, tv gösterileri, tarih programları kaliteli idi. Sonra o da b.. oldu. Hem kanal bir zümrenin eline düştü, tüm sunucularını kaybetti, hemde ülkede artık para vermeden izelenecek program kalmadı...

  • umarım sunumu Serhan Acar yapar... ben kendisi kadar iyi bir sunum yapan arkadaş görmedim ayrıca bu spora olan ilgisi ve bilgisi sunumlarında kendini çok belli ediyor gerçekten dinlemesi çok keyifli bir insan ara ara verdiği bilgilendirmeler ve anlık olarak herşeyi takım konuşmalarını bile aktarması çok çok iyi.

  • 2-3 yarış türkçe izledik onuda çok gördüler...Bize yine RTL yolları gözüktü...

  • Ya arkadaş bu D-Smart'tır, Digitürk'tür, Tivibu'dur, nereden çıktı bunlar?? Defolup gitseler olmaz mı ya, nefret ediyorum hepsinden iğreniyorum.

    Benden para alamayacaksınız olum.

  • Iyi oldu iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet parasız bir spor yayınını izleyemeyecek mi arkadaş bu nedir ? Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi, diğer avrupa liglerinin çoğu, MotoGP, Formula 1, NBA, Eurolig vs hepsi paralı. Sonra derler ki niye kaçak yayın artıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 7 Mayıs 2015; 10:09:11 >
  • Çocukluğumdan beri F1 tutkunuyum bu yayıncı kuruluş meselesi yüzünden artık izleyemiyorum türkiye ye geldiğinde çok sevindim fakat fiyatlar uçuk olunca oda heves olarak kaldı

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.