Şimdi Ara

2015 YDS Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buyrun:

    https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2817


    Hiç hazırlık yapmadan kendimi denemek için ilk defa girdim : 68.75 puan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çokomastik -- 21 Nisan 2015; 17:52:54 >



  • 39 doğru 48.75 puan
  • 60 doğru, 75 puan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58 doğru 72.5 puan, hiç çalışmadan.
  • Aynen ben de hiç çalışmadan deneme maksatlı 59 doğru 73,75 puan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDS Sonuçları Açıklandı. İşte Kitabımıza Yorumlar

    Admin: Saygıdeğer Karma Kitap kullanıcıları YDS sonuçları açıklandı. Yeni arkadaşları Karma Kitap yöntemi ile tanıştırmamızda siz değerli okuyucularımızın görüşlerinin etkili olacağı inancındayım. Lütfen Karma Kitabımızı ne kadar süre önce edindiğinizi, kaç sayfa okuduğunuzu, son YDS sınavında aldığınız notu, önceki YDS notunuzu, kitabımızın size faydalarını veya eleştirilerinizi lütfen bizimle paylaşınız. İlginize teşekkür ederim.

    N. GÖRGÜLÜ : Saygıdeğer yönetici öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Sizin yazınızı okuduğumda içimi bir heyecan kaplamıştı. Önceki deneyimlerim gibi boşa emek harcayacağımı düşünmüştüm. Karar vermem 4 gün sürdü. Kitabı sipariş ettim. Sizin de dediğiniz gibi ilk başlarda İngilizcem yetersiz olduğu için sıkılır gibi oldum. 280 sayfa okudum sınava kadar. 2013 yılında 41 almıştım. Son YDS’den 73 aldım. Sınavda en önemlisi zaman sıkıntım olmadı. KPSS’den bir türlü istediğim notu alamıyorum. Ama bu YDS notu sayesinde birçok yere tercih yapabileceğim. Çok teşekkür ederim.


    F. ZALİM : Kitabınız için çok teşekkürler. Sınava kadar 450 sayfa okudum. 52 notum vardı. İnanması güç ama 81 aldım YDS’den. Nasıl oldu anlamadım ama çok teşekkürler. Özellikle kitabın İngilizcesini dinlerken bir taraftan da okumak çok etkili bence. Hatta anlamanıza bile gerek yok. 750 sayfalık kitabı bitireceğim. Sonra sizin diğer tavsiyelerinizi de yapacağım. Ben niye tam puan almayayım ki. Hatta inanır mısınız ben doğru dürüst iki cümle kuramazken bana adres soran bir turist ile 5 dk. Muhabbet ettim. Yazınızda belirttiğiniz gibi insan beyni nelere kadir. Yeni kitaplarınızı heyecanla bekliyorum.


    S. ARABACI : Sınavdan 20 gün önce almıştım kitabı 45-50 sayfa okudum herhalde sınava kadar. 2012 YDS’den 46 almıştım. Son YDS’den 51 aldım. Şu ana kadar 310 sayfa okudum. Keşke daha önce alsaydım kitabı. Şimdi girsem YDS’ye herhalde 10-15 puan fazla alırım. Kasım ayında hedefim 90-95 arası bir not almak. Belki alamam ama kendime güvenim geldi. Çok teşekkür ederim.


    T. BULUT : Kitap için teşekkür ederim. Önceki YDS notumu yazmak istemiyorum. Ama şimdiki notum 76. Çok teşekkür ediyorum. Keşke yazınızı daha önce okusaydım ve kitabı tamamlayarak girseydim sınava. Kitabı bitirmeme de 40 sayfa kaldı. Bu arada yazarın da hakkını vermek lazım. Ben nasıl olmuşta okumamışım bu dünya klasiğini. Çok teşekkür ediyorum.


    E. KIRAÇ : Ben kitabı aldım. Okuyorum ama YDS’ye başvurmamıştım. Kendimi deneme fırsatım olmadı. Ama İngilizcemin geliştiğini hissediyorum. Çok teşekkürler.


    Y. VEREMLİ : Hocam sizin hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum. Senelerdir YDS’ye giriyorum. Kaç kere YDS kursuna gittim. 3-5 puan arttırmak için o kadar para ve emek harcadım ki söylesem dudağınız uçuklar. Boşa harcadığım vakit de cabası. Resmen soru çözme manyağı olmuştum. Facebook’ta YDS gruplarına üyeydim sürekli soru paylaşıyorlar ve onları çözüyordum. Tavsiyenize uygum ve evdeki sözlük hariç tüm İngilizce kitaplarını attım çöpe. Kitabınızı ilk alanlardanım. Sınava kadar nerdeyse bitirmiştim. Ama bir itirafta bulunayım roman çok sürükleyici olduğu için yarısından sonra sadece Türkçesini okudum kitabı bitirince kaldığım yere döndüm. 2014 Kasım YDS’den 71 almıştım. Son YDS’den sayenizde 97 aldım. 2 yanlışım çıkmış. O da nazarımız olsun. Hocam kitaba verdiğim 25 TL helali hoş olsun. Sizin kitabınızın asıl değeri 25 TL değil, 300-500 TL olsa verdiğim paraya acımazdım. Çok teşekkür ederim. Kitap bahane aslında yöntem şahane. Çok ama çok teşekkür ediyorum.

     2015 YDS Açıklandı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

    58 doğru 72.5 puan, hiç çalışmadan.

    benimde 58 doğru 22 yanlış 72,5 puan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.